صدای انفجار در زنجان ناشی از چه بود؟ مسمومیت مادر و کودک با گاز مونوکسید در تهران علت فوت ناگهانی دانش‌آموز ایلامی در حال بررسی است چه بیمارانی نمی‌توانند به حج تمتع اعزام شوند؟ رئیس سازمان نظام پرستاری کشور: کمبود نیرو یکی از موانع اصلی ارتقای کیفیت خدمات پرستاری است آمار نگران کننده طلاق در ۶ ماه نخست امسال و واکنش سازمان ثبت احوال به آن کنترل تخلفات مرتبط با پلاک خودرو‌ها ادامه دارد | ثبت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تخلف مربوط به پلاک از ابتدای سال ۱۴۰۴ بررسی عامل انباشت آلاینده‌ها در هوای کلانشهر مشهد | احتمال تعطیلی فردا (۴ آبان ۱۴۰۴) قوت گرفت؟ توصیه‌های عملی و قابل استفاده برای گفتن «ببخشید» | هنر عذرخواهی کردن هشدار متخصص قلب و عروق درباره تأثیر سرمای هوا بر سلامت قلب چراغ روشن هنگام شب، فاجعه‌ای برای قلب است الحاق ۶ هواپیما به ناوگان هوایی کشور طی سال ۱۴۰۴ اعتراف سارق سابقه‌دار به ۲۲ فقره سرقت از انباری‌های مجتمع‌های مسکونی در بولوار رسالت مشهد (۳ آبان ۱۴۰۴) آب نوشیدن یک پلنگ از آبشخور در ارتفاعات دنا + فیلم صدور حکم قطعی برای قاچاقچیان ۲۷ میلیون لیتر سوخت گازوئیل در هرمزگان کاهش تعداد دانش‌آموزان اتباع در کلاس‌های درس پایتخت استفاده از کتاب‌های کمک‌آموزشی تجاری در مقطع ابتدایی ممنوع است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست مصدومیت ۱۱ نفر در تصادف زنجیره‌ای کمربندی مشهد - قوچان بازداشت موقت پژمان جمشیدی نقض شد + فیلم خواص پاپایا برای مردان و زنان این ماده غذایی می‌تواند خطر سکته را کاهش دهد اجرای برنامه ملی کنترل پوکی استخوان در ۵ دانشگاه علوم پزشکی کشور (۳ آبان ۱۴۰۴) بازگشت به خانه با  حمایت مشاوران پلیس مشهد | پایان کابوس‌های ویدا توضیحات مدیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر درباره کشت خشخاش در ایران بیشترین آمار تصادفات مربوط به عابران ۵۰ سال به بالا است + فیلم ۵ غذایی که نباید در ظروف پلاستیکی نگهداری کنید ۱۰ میوه بسیار مفید برای سلامت روده‌ها و دستگاه گوارش آغاز مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ از فردا (یکشنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جوی پایدار در خراسان رضوی تا اواخر هفته (۲۸ آبانماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۳۵۴۴۰
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۲
جوی پایدار در خراسان رضوی تا اواخر هفته (۲۸ آبانماه ۱۴۰۱)
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: از امروز تا اواخر هفته جاری با استقرار جوی نسبتا پایدار در استان، آسمان غالبا صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد پیش‌بینی می‌شود. همچنین در این مدت تغییرات دمایی قابل ملاحظه‌ای نخواهیم داشت.

گروه جامعه|شهرآرانیوز؛ مرتضی اثمری در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته قوچان با کمینه دمای صفر درجه سردترین و مهولات با بیشینه دمای ٢٠ درجه گرم‌ترین شهرستان‌های استان بوده‌اند. بیشترین سرعت وزش باد از شهرستان تربت حیدریه با ۴٠ کیلومتر بر ساعت ثبت شده است. بیشتر بارندگی از شهرستان قوچان به میزان ١.۴ میلی‌متر گزارش شده است.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: روز گذشته دمای هوای مشهد بین ۶ و ١٧ درجه گزارش شده که امروز دمای هوای این کلان‌شهر در گرم‌ترین ساعات به ١٨ درجه و در سردترین ساعات به ۶ درجه خواهد رسید.

اثمری ادامه داد: با بررسی نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی از امروز تا اواخر هفته جاری با استقرار جوی نسبتا پایدار در استان آسمان غالبا صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد پیش‌بینی می‌شود‌. همچنین در ‌این مدت تغییرات دمایی قابل ملاحظه‌ای نخواهیم داشت.

وی اضافه کرد: گفتنی است در اواخر هفته شاهد افزایش ابرناکی در بیشتر مناطق استان خواهیم بود.

با توجه به گزارش مرکز پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی مشهد شاخص کیفیت هوای شهر مشهد در ۲۴ ساعت گذشته با شاخص کلی ۶۸ بود و هم‌اکنون شاخص کیفیت هوا ۹۰ در شرایط قابل قبول قرار دارد.

 لازم به ذکراست، ایستگاه‌ سرافرازان در شرایط پاک قرار دارد و ایستگاه‌های پایانه امام رضا(ع)، مفتح، خاقانی، خیام شمالی، امامیه، شهر، چمن، کریمی و شهید آوینی در شرایط قابل قبول قرار دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->