معاون اول قوه قضاییه: کاهش یا حذف کامل فسادها با اصلاح ساختارها صورت می‌پذیرد بایدن تحت درمان سرطان است (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دولت ترامپ همچنان در تعطیلی | ۴ هزار کارمند آمریکایی در یک روز اخراج شدند مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه پرونده «فساد چای دبش» با پیگیری جدی سازمان بازرسی کشور به سرانجام رسید زلنسکی در تماس با ترامپ: امیدوارم جنگ با روسیه متوقف شود غزه و فلسطین؛ محور گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان نوبل صلح در سایه سیاست | برنده نوبل صلح، یار نزدیک نتانیاهو از آب درآمد عضو شورای شهر کرمانشاه دستگیر شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات جلسه مشترک عراقچی و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس؛ از حقابه هیرمند تا واکنش قاطع به مسئله حاکمیت جزایر سه‌گانه نماینده پارلمان لبنان: اسرائیل به دنبال شروع یک جنگ جدید است ۲ عامل بازدارنده برای حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل به ایران ویدئو | منافقین چگونه از شیوه تخلیه اطلاعات تلفنی استفاده می‌کنند؟ هشدار استاندار خراسان رضوی درباره سرانه درمانی مشهد | سفر رئیس‌جمهور به استان به‌زودی انجام می‌شود پزشکیان: نباید هیچ تعللی در ترخیص پنل‌های خورشیدی از گمرک صورت گیرد یمن اسرائیل را تهدید کرد | می‌خواهید دوباره به پناهگاه‌ها بروید؟ مخالفت شاباک با آزادی ۱۰۰ اسیر فلسطینی سخنگوی دولت شنبه‌ها و دوشنبه‌ها با مردم از اقدامات دولت خواهد گفت هاشمی: رشد اقتصادی بدون استفاده از ظرفیت فناوری ممکن نیست مخالفت نماینده مردم کاشمر در مجلس با واگذاری نفت به بخش خصوصی شهادت ۲۰ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات مجدد اسرائیل به غزه (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دریادار بمانی: دیپلماسی دریایی و افزایش تعاملات ایران با جهان برای نیروی دریایی ارتش مهم است وزیر میراث فرهنگی: توسعه کشور از مسیر سرمایه‌گذاری و اعتماد ملی می‌گذرد معاون وزیر امور خارجه: دومین نشست دیپلماسی استانی، ۳۰ مهرماه به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر خارجه پاکستان: تصمیمی برای به رسمیت شناختن طالبان نداریم

  • کد خبر: ۱۳۵۴۹۱
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۵
وزیر خارجه پاکستان: تصمیمی برای به رسمیت شناختن طالبان نداریم
بلاول بوتو زرداری در سخنانی گفت: اسلام آباد تصمیمی برای به رسمیت شناختن طالبان ندارد و در این خصوص همگام با جامعه جهانی اقدام خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «بلاول بوتو زرداری»، وزیر امور خارجه پاکستان اعلام کرد که برای به رسمیت شناختن طالبان اجماع بین المللی درباره این گروه را دنبال خواهد کرد.

وزیر خارجهٔ پاکستان در کنفرانس خبری در اسلام‌آباد گفت: «تا جایی که مربوط به رسمیت شناختن طالبان می‌شود، پاکستان مایل نیست به تنهایی اقدام کند و ترجیح می‌دهد این روند را با اجماع بین المللی دنبال کند.»

وزیر خارجه پاکستان گفت که حکومت پاکستان از تعامل پایدار بین المللی با حکومت طالبان برای کمک به جلوگیری از یک فاجعهٔ انسانی در افغانستان حمایت می‌کند.

وزیر خارجهٔ پاکستان از طالبان خواست تا به تعهدات خود با افغان‌ها و جهان مبنی بر مبارزه با تروریسم بین المللی و احترام به حقوق بشر همه افغان‌ها ازجمله دسترسی زنان به آموزش، عمل کنند.

رئیس دستگاه دیپلماسی پاکستان تاکید کرد: پس از روی کار آمدن دولت جدید در اسلام آباد تصمیم بر این شد که با هیات حاکمه افغانستان وارد تعامل شویم، البته این به معنای به رسمیت شناختن این گروه نیست.

وی همچنین درباره تعطیلی مرز اسپین بولدک نیز گفت: دلیل تعطیلی مرز حمله تروریستی از داخل خاک افغانستان و تیراندازی بر نظامیان پاکستان است و طالبان نباید اجازه فعالیت گروه های تروریستی در خاک این کشور را بدهد.

وزیر خارجه پاکستان طی سخنانی گفت: اسلام آباد تصمیمی برای به رسمیت شناختن طالبان ندارد و در این خصوص همگام با جامعه جهانی اقدام خواهد کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->