افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد خیابان ثامن‌الائمه (ع) مشهد تعریض می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ پروژه در بوستان جهانشهر مشهد در حال اجراست آماده‌سازی فضای شهر مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت امام‌خمینی(ره) ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تا پایان فصل خزان، برگ‌های پاییزی معابر پرتردد مشهد جمع‌آوری نمی‌شود

  • کد خبر: ۱۳۵۵۲۴
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۲
  • ۲
تا پایان فصل خزان، برگ‌های پاییزی معابر پرتردد مشهد جمع‌آوری نمی‌شود
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد، از جمع‌آوری‌نکردن برگ‌های پاییزی در تمامی بوستان‌ها، معابر پر‌تردد و آیلند‌های میانی برخی بولوار‌های شهر به‌منظور فضاآرایی شهر با برگ‌های پاییزی و فراهم‌آوردن بستر مناسب برای بهره‌مندی شهروندان از این فصل هزاررنگ خبر داد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، علی نجفی اظهار کرد: هرساله در فصل پاییز، بوستان‌های مشهد پذیرای بسیاری از شهروندانی است که با ذوق و علاقه فراوان در بوستان‌های شهری حضور می‌یابند تا علاوه بر بهره‌مندی از زیبایی‌های پرودگار در فصل خزان، با عبور از میان برگ‌های خزان‌یافته از این فصل شورانگیز لذت ببرند. در همین راستا و با هماهنگی‌های صورت‌گرفته با مناطق ۱۳گانه شهر مشهد، مقرر شده است تا پایان فصل خزان، برگ‌های خزان‌یافته در همه بوستان‌ها، معابر شهری و برخی آیلند‌های میانی بولوار‌های شهری جمع‌آوری نشود.

وی افزود: با بررسی‌های منظم و مکرر مقرر شده است تا به‌صورت مداوم برگ‌های پاییزی خرد‌شده جمع‌وری شود تا با برگ‌های خزان‌یافته جدید جایگزین شوند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: امسال با توجه به جمع‌آوری‌نکردن برگ‌های پاییزی در همه بوستان‌های شهر، به‌صورت ویژه نیز معابر پاییزی در بوستان‌هایی نظیر ملت، وکیل‌آباد، جهان‌شهر، ارم و... تدارک دیده شده تا فضایی مناسب برای حضور عکاسان، طبیعت‌گردان و خانواده‌ها در این بوستان‌ها فراهم شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نوریان
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۹
0
0
به به چه عالی و قشنگ
شاندیز
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۹
0
0
کار خوبی است
حس ناب و زیبایی است قدم زدن در بین برگها
آرامش بخش است
بوی برگهای پاییزی مشام را نوازش میدهد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->