رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: رشد ۶۰ درصدی بوستان‌های بانوان در دوره ششم مدیریت شهری | تأمین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی شهرداری + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری یعقوبی: مشهد به‌زودی در تمام مناطق خود بوستان بانوان خواهد داشت پرستاران، فرشتگان ایثار | اکران تصاویر شهدای پرستار در مشهد شهردار مشهد مقدس: بوستان «شهربانوی بسیج» فردا (۶ آبان ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود ارتباط مستقیم با مردم، کلید تصمیم‌گیری دقیق در مدیریت شهری مشهد ارمنستان محدودیت‌های ترانزیتی با آذربایجان را لغو کرد پرستاران، جلوه‌ی عینی مهربانی و ایثار زمین های رها شده محله پورسینای مشهد و تردد دانش آموزان در اراضی خاکی | ۱۰۰  متر خاکی تا مدرسه!
سرخط خبرها

تا پایان فصل خزان، برگ‌های پاییزی معابر پرتردد مشهد جمع‌آوری نمی‌شود

  • کد خبر: ۱۳۵۵۲۴
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۲
  • ۲
تا پایان فصل خزان، برگ‌های پاییزی معابر پرتردد مشهد جمع‌آوری نمی‌شود
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد، از جمع‌آوری‌نکردن برگ‌های پاییزی در تمامی بوستان‌ها، معابر پر‌تردد و آیلند‌های میانی برخی بولوار‌های شهر به‌منظور فضاآرایی شهر با برگ‌های پاییزی و فراهم‌آوردن بستر مناسب برای بهره‌مندی شهروندان از این فصل هزاررنگ خبر داد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، علی نجفی اظهار کرد: هرساله در فصل پاییز، بوستان‌های مشهد پذیرای بسیاری از شهروندانی است که با ذوق و علاقه فراوان در بوستان‌های شهری حضور می‌یابند تا علاوه بر بهره‌مندی از زیبایی‌های پرودگار در فصل خزان، با عبور از میان برگ‌های خزان‌یافته از این فصل شورانگیز لذت ببرند. در همین راستا و با هماهنگی‌های صورت‌گرفته با مناطق ۱۳گانه شهر مشهد، مقرر شده است تا پایان فصل خزان، برگ‌های خزان‌یافته در همه بوستان‌ها، معابر شهری و برخی آیلند‌های میانی بولوار‌های شهری جمع‌آوری نشود.

وی افزود: با بررسی‌های منظم و مکرر مقرر شده است تا به‌صورت مداوم برگ‌های پاییزی خرد‌شده جمع‌وری شود تا با برگ‌های خزان‌یافته جدید جایگزین شوند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: امسال با توجه به جمع‌آوری‌نکردن برگ‌های پاییزی در همه بوستان‌های شهر، به‌صورت ویژه نیز معابر پاییزی در بوستان‌هایی نظیر ملت، وکیل‌آباد، جهان‌شهر، ارم و... تدارک دیده شده تا فضایی مناسب برای حضور عکاسان، طبیعت‌گردان و خانواده‌ها در این بوستان‌ها فراهم شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نوریان
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۹
0
0
به به چه عالی و قشنگ
شاندیز
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۹
0
0
کار خوبی است
حس ناب و زیبایی است قدم زدن در بین برگها
آرامش بخش است
بوی برگهای پاییزی مشام را نوازش میدهد
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->