واکنش عارف به فعال‌شدن مکانیسم ماشه: غربی‌ها آخرین برگشان را هم رو کنند؛ ما هنوز برگ اولمان را هم رو نکرده‌ایم + فیلم سرلشکر موسوی: ترور دولتمردان یمن نشانه هراس عمیق از انسجام ملت‌ها در دفاع از فلسطین است تسلیت پزشکیان در پی وقوع زلزله افغانستان وزیر دفاع: سازمان‌های شانگهای و بریکس جایگزین مناسبی برای یکجانبه‌گرایی غرب هستند + فیلم پیام تسلیت عراقچی در پی وقوع زمین‌لرزه در افغانستان | اعلام آمادگی ایران برای کمک‌رسانی سران شانگهای حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران را محکوم کردند پزشکیان: هیچ فاصله‌ای بین مردم ایران و پاکستان نیست ترامپ: هیچگاه اینقدر حالم خوب نبوده است پزشکیان: سازمان شانگهای در راستای ایجاد جهانی صلح‌آمیزتر و همکاری‌های اقتصادی گام بردارد دستور پزشکیان برای واریز مرحله چهارم کالابرگ + جزئیات زمان واریز و مبلغ رسوایی اخلاقی جدید برای رژیم صهیونیستی؛ خاخام عالی‌رتبه اسرائیلی به اتهام تجاوز جنسی دستگیر شد خودزنی مجدد ارتش اسرائیل | جنگنده‌های اسرائیلی مواضع نیروهای خود را بمباران کردند(۹ شهریور ۱۴۰۴) انفجار یک کشتی در دریای سرخ در حوالی بندر عربستانی (۹ شهریور ۱۴۰۴) ارتش اسرائیل: یک ساختمان متعلق به حزب‌الله را منهدم کردیم (۹ شهریور ۱۴۰۴) شتاب بخشیدن به پروژه‌های مسکن ملی| پیگیری انعقاد قراردادهای جدید تا سقف ۶۵۰ میلیون تومان رئیس ستاد مشترک ارتش یمن: اسرائیل درهای جهنم را به روی خود گشود | پاسخ ما دردناک خواهد بود عراقچی: درباره اسنپ‌بک در اجلاس شانگهای صحبت خواهد شد رئیس قوه قضاییه قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان را تبریک گفت شکست ارتش اسرائیل در عملیات «ارابه‌های گدئون» در غزه فرمانده ارتش اسرائیل به ترور رهبران حماس در خارج از فلسطین تهدید کرد سازمان ملل از حملات اسرائیل به یمن ابراز نگرانی کرد انگلیس، فلسطین را به رسمیت می‌شناسد خسارات بزرگ یمن به کشتی‌های صهیونیستی در کانال سوئز قالیباف: جوانان کشور در اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی، باانگیزه و پرتلاش هستند تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست در مقابل وزارت جنگ اسرائیل پزشکیان قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان را تبریک گفت تشریح برنامه دیدارهای پوتین در حاشیه اجلاس سازمان همکاری شانگهای
سرخط خبرها
معاون وزیر بهداشت اعلام کرد

پرستاری جزو پنج شغل برتر دنیا تا ۱۰ سال آینده

  • کد خبر: ۱۳۵۵۳
  • ۱۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۷
پرستاری جزو پنج شغل برتر دنیا تا ۱۰ سال آینده
معاون پرستاری وزیر بهداشت با اشاره به روند سالمندی در دنیا و همچنین در ایران، گفت: به همین دلیل طی ۱۰ سال آینده، پرستاری جزو پنج شغل برتر دنیا شناخته خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر مریم حضرتی در جشن روز پرستار ضمن تبریک میلاد حضرت زینب (س)، گفت: خوشحالیم که روز پرستار با آغاز سال ۲۰۲۰ میلادی که سال پرستار و ماما نام‌گذاری شده، مقارن شده است. در نامه آقای تدروس به وزرای بهداشت کشور‌های جهان، از مسئولین کشوری خواسته شده در حمایت از پرستاران و ماما‌ها به جهت گسترش پوشش همگانی خدمات سلامت در سطح جهان تلاش کنند؛ چراکه به کاهش هزینه‌ها کمک خواهد کرد.
وی با روند سالمندی در دنیا و بیان اینکه طی ۳۰ سال آینده ایران کشور پیری خواهد بود، ادامه داد: به همین دلیل طی ۱۰ سال آینده، پرستاری جزو پنج شغل برتر دنیا شناخته خواهد شد.
وی به اقدامات صورت گرفته در معاونت پرستاری با توجه به دستورات وزیر بهداشت اشاره و تصریح کرد: تکریم پرستاران بزرگترین اولویت ما در وزارت بهداشت است و در دیدار دیروزمان با مقام معظم رهبری، ایشان هم بر این موضوع تاکید کردند.
حضرتی افزود: تدوین پیش‌نویس رتبه‌بندی پرستاران از دیگر اقداماتی بود که در سال جاری تصمیم به اجرای آن داشتیم که متاسفانه این امر محقق نشد و در برنامه‌های سال ۹۹ معاونت پرستاری قرار دارد.
وی دیگر دغدغه معاونت پرستاری را پیگیری برای پرداخت معوقات پرستاران دانست و اظهار کرد: امیدواریم علاوه بر پرداخت معوقات، به موضوع سختی کار پرستاران بویژه در بخش‌های اطفال و شیمی‌درمانی توجه بیشتری شود.
وی در ادامه تشریح فعالیت‌های معاونت پرستاری خاطرنشان کرد: اصلاح نظام پرداخت قاصدک، دفاع از حقوق شهروندی پرستاران با نظرسنجی از بیش از ۲۰۰۰ پرستار، اجرای طرح تخصصی پرستاران به شکل پایلوت، تدوین ۱۸ دوره آموزشی و اعتبار بخشی و کارمضاعف برای پرستاران در زمینه الکترونیک کردن گزارش‌های پرستاری با همکاری معاونت درمان، تدوین آیین‌نامه مراکز ارائه خدمت مراقبت طولانی و... از دیگر اقداماتی است که صورت گرفته یا در صدد اجرای آن هستیم.
حضرتی گفت: همچنین اجرای آزمایشی پرستار پیگیر در ۲ دو دانشگاه علوم پزشکی شیراز و شهید بهشتی در حال انجام است. دیگر اقدامی که باید انجام شود نیز رتبه‌بندی برتبه‌بندی اخلاق‌مداری پرستاران است که با همکاری سازمان نظام پرستاری محقق خواهد شد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->