بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد
سرخط خبرها

ترمیم گردشگری ایران ۵ تا ۱۰ سال زمان می‌برد

  • کد خبر: ۱۳۵۷۱۴
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۶
ترمیم گردشگری ایران ۵ تا ۱۰ سال زمان می‌برد
رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران گفت: حوادث اخیر ایران متاسفانه بازخورد بدی برای گردشگری داشته و آسیبی به این صنعت وارد کرده است که شاید ۵ تا ۱۰ سال دیگر هم ترمیم نشود.

گروه جامعه | شهرآرانیوز، حسین نیکونام در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص وضعیت گردشگری سلامت با توجه به اتفاقات اخیر ایران اظهار کرد: در چنین اتفاقاتی گردشگری داخلی آسیب کمتری می‌بیند، اما از آنجا که عمده بیماران گردشگری سلامت از سایر کشور‌ها هستند، هر نوع اعتراض، شلوغی، اغتشاش، تنش امنیتی، سیاسی و اجتماعی چه در داخل و چه در در کشور‌های بازار هدف ایران رخ دهد، گردشگری سلامت به طور مستقیم به شدت آسیب خواهد دید و افت شدیدی پیدا خواهد کرد.

وی افزود: گاهی اعتراضی به دلیل گرانی بنزین رخ می‌دهد و عمومیت بیشتری دارد، اما در این مقطع که نام یک خانم مطرح و با شانتاژ رسانه‌های غربی به نام بانوان و زنان ایرانی تمام شد، متاسفانه بازخورد منفی بیشتری برای گردشگری ایران داشت و آسیب و ضربه‌ای که به حیثیت ایران وارد کرد، شاید ۵ تا ۱۰ سال دیگر نیز ترمیم نشود. به تبع این آسیب در تمام صنعت گردشگری ایران نمایان خواهد شد.

رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران با اشاره به راهکار این موضوع بیان کرد: مدیران ما موضوع گردشگری را نمی‌بینند، عده‌ای دیگر هم که به گردشگری توجه دارند به چشم فساد، فحشا و جاسوسی آن را می‌بینند. مدیران نه تنها به چشم فرصت به گردشگری نگاه نمی‌کنند، بلکه آن را یک معضل اجتماعی می‌دانند. اقتصاد بسیاری از شهر‌های ایران مانند مشهد، شیراز، اصفهان، اردیبل و.. به واسطه گردش مالی گردشگران می‌چرخد. بزرگ‌ترین آسیبی که متوجه این صنعت است همیشه از نگاه اشتباه و کج‌بینانه مدیران کشوری و استانی رنج برده است و باید تغییر نگاه در مدیران ما صورت بگیرد.

نیکونام خاطرنشان کرد: وقتی در حوزه اقتصادی مورد تحریم‌های ظالمانه غرب قرار گرفته‌ایم و از طرفی فشار‌های مضاعفی به ایران وارد می‌شود، نخستین آسیب را مردم و بازار ما می‌بیند و برای مدیران هیچ مشکلی به وجود نمی‌آید. کدام یک از مدیران ما را دیده‌اید که در چندین سال تحریم‌های ظالمانه برای دارو و یا اجاره خانه و یا محل کار خود مانده باشند؟ هیچ کدام از مدیران ما دغدغه‌ای ندارند و فقط شعار می‌دهند. مدیرانی که تصمیم‌گیرنده هستند، هیچ کدام از درد‌هایی که متوجه مردم است را نمی‌بینند و ندارند.

وی گفت: مردم خشمگین هستند و بزرگ‌ترین مشکلی که بر خشم مردم اضافه می‌کند اقصاد است. اگر مدیران ما در حوزه اقتصادی اقدامی انجام نمی‌دهند، می‌توانند در حوزه گردشگری مراعات کنند، اما متاسفانه می‌بینیم که یک فرایند اشتباه مدام در کشور تکرار می‌شود. هیچ یک از مدیران ما چه در هیات وزیران و چه در مجلس به دنبال رفع این مشکلات نیستند. مجلس ما مجلسی نیست که نماینده مردم باشد؛ بیشتر نماینده دولت و حزب خود است. متاسفانه در این فرایند نمی‌توانند درد مردم را دوا کنند.

رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران اضافه کرد: اگر مدیران ما می‌خواهند به صنعت گردشگری کمک کنند باید در وهله نخست اقتصاد بیمار و فلج‌شده ایران را سر و سامان دهند. مردم ما که پولی برای خرج دوا و درمان، اجاره خانه و ماشین و هزار هزینه دیگر ندارند، چطور توقع داریم بخواهند برای سفر و گردشگری هزینه کنند؟

نیکونام یادآور شد: مدیران گردشگری را به عنوان صنعت نمی‌بینند. حداقل برای شهر‌هایی که پایه توریستی دارند صنعت دیگری جایگزین کنند. اگر می‌خواهند با ورشکستگی هتل‌ها، آژانس‌های مسافرتی و دفاتر گردشگری مجددا اعتراضی رخ ندهد باید فرایند‌های خود را تغییر دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->