تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم نامه رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی به مدیرعامل این سازمان: در پرداختی‌های اعلامی تجدیدنظر کنید | دستور سالاری برای پرداخت سریع‌تر عیدی ۱۴۰۳ و حقوق بازنشستگان خبر خوش برای کنکوری‌ها | وضعیت تأثیر قطعی سوابق تحصیلی مشخص شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس صندوق رفاه دانشجویان: تاکنون مبلغی بیش از ۱۹۲۰ میلیارد تومان بابت وام‌های دانشجویی پرداخت شده است آمادگی ستاد مدیریت بحران کلات خراسان رضوی درپی صدور هشدار زرد هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان هواشناسی کشور: بارش‌های اسفندماه، جبران کامل کمبود‌ها نیست برگزاری سیزدهمین گردهمایی سالانه متصدیان مجتمع‌های میان‌راهی آستان قدس رضوی برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی (۵ اسفند ۱۴۰۳) علائم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان اسیدپاشی هولناک به دختر دانشجو | محکوم خسته از حبس تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان بارش برف و باران در برخی نقاط کشور (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ترمیم گردشگری ایران ۵ تا ۱۰ سال زمان می‌برد

  • کد خبر: ۱۳۵۷۱۴
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۶
ترمیم گردشگری ایران ۵ تا ۱۰ سال زمان می‌برد
رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران گفت: حوادث اخیر ایران متاسفانه بازخورد بدی برای گردشگری داشته و آسیبی به این صنعت وارد کرده است که شاید ۵ تا ۱۰ سال دیگر هم ترمیم نشود.

گروه جامعه | شهرآرانیوز، حسین نیکونام در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص وضعیت گردشگری سلامت با توجه به اتفاقات اخیر ایران اظهار کرد: در چنین اتفاقاتی گردشگری داخلی آسیب کمتری می‌بیند، اما از آنجا که عمده بیماران گردشگری سلامت از سایر کشور‌ها هستند، هر نوع اعتراض، شلوغی، اغتشاش، تنش امنیتی، سیاسی و اجتماعی چه در داخل و چه در در کشور‌های بازار هدف ایران رخ دهد، گردشگری سلامت به طور مستقیم به شدت آسیب خواهد دید و افت شدیدی پیدا خواهد کرد.

وی افزود: گاهی اعتراضی به دلیل گرانی بنزین رخ می‌دهد و عمومیت بیشتری دارد، اما در این مقطع که نام یک خانم مطرح و با شانتاژ رسانه‌های غربی به نام بانوان و زنان ایرانی تمام شد، متاسفانه بازخورد منفی بیشتری برای گردشگری ایران داشت و آسیب و ضربه‌ای که به حیثیت ایران وارد کرد، شاید ۵ تا ۱۰ سال دیگر نیز ترمیم نشود. به تبع این آسیب در تمام صنعت گردشگری ایران نمایان خواهد شد.

رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران با اشاره به راهکار این موضوع بیان کرد: مدیران ما موضوع گردشگری را نمی‌بینند، عده‌ای دیگر هم که به گردشگری توجه دارند به چشم فساد، فحشا و جاسوسی آن را می‌بینند. مدیران نه تنها به چشم فرصت به گردشگری نگاه نمی‌کنند، بلکه آن را یک معضل اجتماعی می‌دانند. اقتصاد بسیاری از شهر‌های ایران مانند مشهد، شیراز، اصفهان، اردیبل و.. به واسطه گردش مالی گردشگران می‌چرخد. بزرگ‌ترین آسیبی که متوجه این صنعت است همیشه از نگاه اشتباه و کج‌بینانه مدیران کشوری و استانی رنج برده است و باید تغییر نگاه در مدیران ما صورت بگیرد.

نیکونام خاطرنشان کرد: وقتی در حوزه اقتصادی مورد تحریم‌های ظالمانه غرب قرار گرفته‌ایم و از طرفی فشار‌های مضاعفی به ایران وارد می‌شود، نخستین آسیب را مردم و بازار ما می‌بیند و برای مدیران هیچ مشکلی به وجود نمی‌آید. کدام یک از مدیران ما را دیده‌اید که در چندین سال تحریم‌های ظالمانه برای دارو و یا اجاره خانه و یا محل کار خود مانده باشند؟ هیچ کدام از مدیران ما دغدغه‌ای ندارند و فقط شعار می‌دهند. مدیرانی که تصمیم‌گیرنده هستند، هیچ کدام از درد‌هایی که متوجه مردم است را نمی‌بینند و ندارند.

وی گفت: مردم خشمگین هستند و بزرگ‌ترین مشکلی که بر خشم مردم اضافه می‌کند اقصاد است. اگر مدیران ما در حوزه اقتصادی اقدامی انجام نمی‌دهند، می‌توانند در حوزه گردشگری مراعات کنند، اما متاسفانه می‌بینیم که یک فرایند اشتباه مدام در کشور تکرار می‌شود. هیچ یک از مدیران ما چه در هیات وزیران و چه در مجلس به دنبال رفع این مشکلات نیستند. مجلس ما مجلسی نیست که نماینده مردم باشد؛ بیشتر نماینده دولت و حزب خود است. متاسفانه در این فرایند نمی‌توانند درد مردم را دوا کنند.

رئیس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران اضافه کرد: اگر مدیران ما می‌خواهند به صنعت گردشگری کمک کنند باید در وهله نخست اقتصاد بیمار و فلج‌شده ایران را سر و سامان دهند. مردم ما که پولی برای خرج دوا و درمان، اجاره خانه و ماشین و هزار هزینه دیگر ندارند، چطور توقع داریم بخواهند برای سفر و گردشگری هزینه کنند؟

نیکونام یادآور شد: مدیران گردشگری را به عنوان صنعت نمی‌بینند. حداقل برای شهر‌هایی که پایه توریستی دارند صنعت دیگری جایگزین کنند. اگر می‌خواهند با ورشکستگی هتل‌ها، آژانس‌های مسافرتی و دفاتر گردشگری مجددا اعتراضی رخ ندهد باید فرایند‌های خود را تغییر دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->