وقتی نور هنر به گلستان ادبیات می‌تابد | روایتی از «هرمز وحید» که کتاب‌های خواندنی را تماشایی کرد ماجرای هزینه ۱۵ میلیاردی هر قسمت «کارناوال» و تهیه ۴۲ هزار پرس غذا برای میهمانان + فیلم فصل سوم «کارآگاه علوی» وارد مرحله تولید شد رقابت ۵ فیلم ایرانی در جشنواره هند احتمال اکران «نیم شب» مهدویان در جشنواره فیلم شهر علت غیبت «مهران احمدی» در سریال پایتخت چه بود؟ اولین تصویر از بازیگر نقش اصلی سریال «شش‌ماهه» مهران مدیری | ماجرای «بدهی دورهمی» صحت دارد؟ + عکس موسیقی‌دان ایرانی در میان نامزدهای گِرَمی نگاهی گذرا به کارنامه هنری زنده‌یاد «مسعود رشیدی» به بهانه درگذشتش معرفی هیئت انتخاب بخش نمایشنامه‌نویسی جشنواره تئاتر فجر ادامه فیلمبرداری سریال «دو نیمه ماه» در دانشگاه تربیت مدرس درگذشت «لی تاماهوری» کارگردان فیلم جیمز باند تولید اثر هنری؛ خلاقیت و استعداد درکنار داشتن امکانات | نگاهی به نمایشگاه نقاشی «برگ ریزان» در نگارخانه حامی مشهد یادم تو را فراموش | مروری بر چند اثر از کازوئو ایشی گورو به مناسبت سالروز تولدش اشک‌های الناز ملک برای اقدام قابل‌تأمل کاظم هژیرآزاد + ویدئو تماشای «آسمان» | درباره‌ سبک زیستِ ارنست همینگوی  آغاز اکران آنلاین «صددام» + زمان پخش
سرخط خبرها

پست مدیرعاملی خانه سینما همچنان بلاتکلیف است

  • کد خبر: ۱۳۵۸۰۳
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۶
پست مدیرعاملی خانه سینما همچنان بلاتکلیف است
با گذشت دو ماه از برگزاری انتخابات هیات مدیره «خانه سینما» همچنان پست مدیرعاملی این نهاد صنفی در حوزه سینما خالی مانده است و محمد مهدی عسگر پور که به‌عنوان رئیس هیأت مدیره خانه سینما انتخاب شده است سرگردان میان «خانه سینما» و «خانه هنرمندان» است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بیش از ۲ ماه از انتخابات شانزدهمین دوره هیأت مدیره خانه سینما می‌گذرد اما هنوز خبری از معرفی مدیرعامل مهمترین نهاد صنفی سینمای ایران به گوش نمی‌رسد. این در حالی است که هربار از هرکدام از اعضای هیأت مدیره درباره زمان معرفی مدیرعامل خانه سینما سوال پرسیده می‌شود؛ تنها به کلمه به زودی اکتفا می‌کنند.

براساس اساسنامه خانه سینما، هیأت مدیره موظف است ظرف حداکثر ۲ ماه پس از انتخابات، نسبت به استخدام مدیرعامل خانه سینما اقدام کند و تا زمانی که مدیرعامل خانه سینما منصوب نشده است رئیس هیأت مدیره عهده دار وظایف مدیرعامل خواهد بود.

محمدمهدی عسگرپور به‌عنوان رئیس هیأت مدیره خانه سینما انتخاب شده است، این تهیه‌کننده و کارگردان سینما در گذشته نیز تجربه مدیرعاملی خانه سینما را داشته و در حال حاضر به عنوان مدیرعامل خانه هنرمندان مشغول به فعالیت است.

با توجه به اینکه اساسنامه خانه سینما می‌گوید که رئیس هیأت مدیره تا قبل از استخدام مدیرعامل وظایف این خانه را برعهده دارد، بنابراین عسگرپور مدتی است که مدیریت ۲ خانه بزرگ هنرمندان کشور یعنی خانه هنرمندان و خانه سینما را برعهده دارد.

باید دید خانه سینما چه گزینه‌ای را برای مدیرعاملی خانه سینما که درگیر بحران‌های مختلفی است انتخاب می‌کند، آیا بعد از گذشت چندین دوره استفاده از حضور سینماگران در سمت مدیرعاملی خانه سینما، بخت خود را با انتصاب یک مدیر غیرسینمایی البته با تجربه مدیریت سینمایی امتحان می‌کند؟

از بین گزینه‌های مختلفی که گفته می‌شود هیأت مدیره خانه سینما روی آن فکر می‌کند می‌توان به مجید مسچی مدیرعامل سابق مؤسسه «سینماشهر» اشاره کرد که سال‌ها تجربه مدیریت در این مؤسسه را داشته و در حوزه توسعه زیرساخت‌های سینمای ایران فعال بوده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->