تناقضهای رفتاری، آن هم از نوع حاکمیتی، از مهمترین آسیبهایی است که همچون خوره ذهن و جان مردم را میخورد؛ به عنوان مثال نظامی که توانسته است ظرف پنجاه روز، دوبار مراکز اصلی و مخفی یکی از خطرناکترین دشمنان خودش را با موشکهای نقطه زن و پهپادهای انتحاری شخم بزند، چگونه است که در برابر اقلیتی از اراذل و اوباش این گونه مماشات میکند؟
نظامی که توانسته است ناامنترین مناطق دنیا (سوریه و عراق) را با اقدامات مستشاری و میدانی خود، از دهان اژدها خارج کند و دولتهای مستقل و مردمی در آنجا حاکم کند، چگونه است که اکنون حتی در شهرهای کوچکش هم ناامنی بیداد میکند؟
نظامی که توانسته است شرورترین دشمنان خودش را از آسمان (عبدالمالک ریگی) و آن طرف دنیا (نیما زم) با پیچیدهترین عملیاتهای امنیتی، دست و پا ببندد، چگونه است که از گرفتن چند شاخ مجازی و سلبریتی و لیدر اغتشاش عاجز است!
غیرازآنکه نیروهای جان برکف امنیتی، تعداد زیادی از اینان را تحویل مجامع قضایی داده اند، پاسخ روشن آن است که دشمنان نظام در یکی از عجیبترین جنگهای ترکیبی و شناختی، درصدد «سوریه سازی» از ایران اند و این فاجعه دور نیست اگر نظام دست به ماشه برد؛ لذا کماکان مظلومانه شهید میدهد تا مبادا دشمن نابکار به خواسته خویش برسد.
اما از طرف دیگر باید گفت تداوم اغتشاشات و اخیرا اقدامات تروریستی، آرامش و امنیت و اعتماد مردم را نشانه گرفته است و تا دیر نشده باید کاری کرد:
۱
اطمینان به نظام، ضرورت امروز و فرداهای مردم است. این نظام همانی است که در دهه ۶۰ چندین برابر ضعیفتر از الان در برابر اراذلی (منافقین خلق) چندین برابر قویتر از اراذل کنونی توانست کشور را آرام کند؛ اگر تعداد شهدا در این روزها هنوز به عدد صد نرسیده است، در دهه ۶۰ بیش از ۱۷ هزار شهید ترور را تشییع کردیم.
دیگر دشمن نابکار هم به این گزاره ایمان آورده است: این نظام مقدمه ساز ظهور موعود آخرالزمانی خواهد بود.
۲
مساجد و پایگاههای بسیج باید کلام «امام جامعه» مبنی بر «زنده کردن کمیتهها و سنگرهای مردمی» را در محلات پیاده کرده و کوچکترین ناامنی را در نطفه خفه کنند.
۳
مسئولان در اولین فرصت، ضمن محرم دانستن مردم، آنان را در جریان سیاستهای نظام درقبال اغتشاشگران قرار دهند؛ بدیهی است نقش صداوسیما در رساندن اخبار دقیق و بهنگام، بسیار بیشتر از آنی است که اکنون مشاهده میشود.
۴
مؤمنین به انقلاب، سکوت را کنار بگذارند و در میدان «جهاد تبیین» سربازی و جان فشانی کنند؛ مع الاسف بسیاری از مردم در این ضعف رسانهای عجیب، اخبارشان را از دروغهای فضای مجازی دریافت میکنند.
۵
مطالبه جدی از سرشناسانی همچون علما و دانشمندان و هنرمندان و ورزشکاران برای موضع گیری شفاف و بهنگام، در آرام شدن فضا بسیار مؤثر است؛ باور کنیم بسیاری از معروفهای بی صرفه (سلبریتی) که علیه انقلاب موضع گرفتند، به دلیل چند پیام و تلفن و کامنتی بود که برایشان ارسال کردند.
۶
همه مردم خود را موظف بدانند که کوچکترین اقدامات مشکوک را در هر نقطهای دیدند، به سرعت به ارگانهای امنیتی اطلاع دهند.
۷
در کودتای ۲۰۱۶ ترکیه، نظام حاکم فقط ۵۰هزار گذرنامه را باطل کرد و در حمله به کنگره، رژیم ایالات متحده سرشناسانی به مراتب مهمتر از سلبریتیهای دوزاری ما را به صلابه کشید و آب از آب تکان نخورد! امروز باید مطالبه محاکمه این نمک نشناسها از مسئولان به گفتمان رایج مردم مبدل شود.
۸
در دوران جنگ وقتی سپاه جوانان عازم جبههها بود، سپاه مادران و پدران دل شکسته هم عازم حرم بود تا با سلاح دعا، فرزندان میهن را یاری رسانند؛ و خدا میداند که بخش عظیمی از پیروزیها مرهون اشکهای آنان است؛ و نکته آخر آنکه علامه آیت ا... حسن زاده آملی (رحمة ا... علیه) در جایی فرمودند: «گوشتان به دهان رهبر باشد؛ چون ایشان گوششان به دهان حجت بن الحسن (عج) است.»