احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند خسارت تگرگ به ۲۵۵ هکتار از باغ‌های فریمان در خراسان رضوی (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) معاون رئیس جمهور: مسئله آلودگی هوا باید در اولویت دولت باشد انصاری: نیازمند پیگیری چالش‌های معاینه فنی خودرو‌ها برای کنترل آلودگی هوا هستیم ایران مقصدی مناسب برای گردشگران اندونزیایی است | بررسی موضوع خواهرخواندگی میان دو کشور
سرخط خبرها

آسیب صنعت گردشگری از افت نیروهای متخصص

  • کد خبر: ۱۳۶۲۵۶
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۱
آسیب صنعت گردشگری از افت نیروهای متخصص
رئیس انجمن صنفی راهنمایان گردشگری خراسان رضوی گفت: وقتی راه‌های کسب درآمد بسته باشد، هر کسی به ناچار مسیر خود را تغییر داده و به مشاغل دیگر رو می‌آورد. فرار نیروهای متخصص قطعا به صنعت گردشگری ایران صدمه خواهد زد.

به گزارش شهرآرانیوز، توحید فروزانفر در خصوص علت وضعیت ضعیف گردشگری ایران اظهار کرد: هر عاملی می‌تواند در رکود این صنعت تاثیرگذار باشد. گردشگری پیشانی اتفاقات جامعه است و متاسفانه هر اتفاق سیاسی و اقتصادی اثر مستقیمی روی این صنعت می‌گذارد. تا پیش از این درگیر کرونا بودیم و پس از آن امید به روزهای بهتری در این صنعت داشتیم که با حوادث اخیر ایران مواجه شدیم.

وی افزود: باید کارهای بنیادین انجام داده و زیرساخت‌های خود را تقویت کنیم. حتی گردشگری بدون توجه به حوادث اخیر ایران نیاز به توجهات زیادی داشت. باید زیرساخت‌های گردشگری اصلاح شده و خطوط هوایی و سایر مسائل مرتبط با حمل‌ و نقل عمومی به‌روز می‌شد. لازم است از هر زمانی استفاده شود و فراغ بالی به وجود آید و مسئولان نیز به گردشگری توجه ویژه‌ای داشته باشند و برای به‌ روز کردن این صنعت اقداماتی انجام دهند.

رئیس انجمن صنفی راهنمایان گردشگری خراسان رضوی در خصوص وضعیت تورلیدرها به دلیل شرایط اینترنت خاطرنشان کرد: همانطور که مشکلات مربوط به شبکه اینترنت سایر مشاغل را تحت تاثیر قرار داده، روی کار تورگردان‌ها و راهنمایان گردشگری نیز تاثیر گذاشته است. در حال حاضر این افراد نمی‌توانند با یکدیگر در ارتباط باشند و آژانس‌ها نمی‌توانند تورهای خود را تبلیغ کنند.

وی عنوان کرد: تورلیدرها با آژانس‌ها در ارتباط هستند و اکثر تورهای خود را از آژانس‌ها دریافت می‌کنند اما تولیدرها به تنهایی برای خود برنامه تبلیغی و جذب مسافر نیز دارند. با کندی اینترنت امکان تبلیغات از آژانس‌های مسافرتی گرفته شده و برخی از مخاطبان و راه ارتباط خود ا از دست داده‌اند.

فروزانفر در خصوص وضعیت اشتغال تورگردان‌ها بیان کرد: هنوز تعدیل نیرو نداشته‌ایم اما اشتغال به کار تورلیدرها از ابتدای پاییز کاهش پیدا کرده است. معمولا راهنمایان گردشگری استخدام دفاتر مسافرتی نیستند و به صورت روزمزد کار می‌کنند. وقتی کاهش اشتغال داشته باشند، مجبور می‌شوند وارد سایر مشاغل شوند. فرار نیروی متخصص و ریزش بزرگ در صنعت گردشگری به ارکان گردشگری ایران صدمه خواهد زد.

رئیس انجمن صنفی راهنمایان گردشگری خراسان رضوی گفت: تربیت یک تورلیدر صفر کیلومتر حدود سه سال زمان می‌برد. همانطور که سایر همکارانم اعلام کرده‌اند، شاهد تغییر حرفه تورلیدرها هستیم و در حال از دست دادن بدنه گردشگری هستیم.

فروزانفر تصریح کرد: گردشگری ایران تنها به تورهای اینکامینگ() وابسته نیست. به دلیل گرانی ارز در تورهای اوت‌کامینگ() نیز ریزش داشته‌ایم و استقبال‌ها نیز کاهش داشته است. اگر شرایط ادامه پیدا کند، حتی با مهاجرت تورلیدرها نیز مواجه خواهیم بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->