عراقچی: آینده متفاوت منطقه بدون برقراری عدالت نسبت به فلسطینیان امکان پذیر نیست + فیلم امیر دریادار شهرام ایرانی: امروز یکی از حربه‌های دشمن، سوء‌استفاده از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی است پزشکیان در واکنش به قطعنامه شورای حکام: به غنی سازی ادامه خواهیم داد آیا مکانیسم ماشه (اسنپ بک) از سوی اروپا علیه ایران فعال خواهد شد؟ شایعه استعفای وزیر راه و شهرسازی تکذیب شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) ویدیو | تدابیر رهبر انقلاب در فرماندهی کل قوا (قسمت اول) رئیس سازمان انرژی اتمی: فشار بر ایران برای تعطیل‌کردن برنامه هسته‌ای خود، هدف غرب است + فیلم پیام تبریک پزشکیان به پوتین به مناسبت روز ملی روسیه اولین سری از اسناد اطلاعاتی منتقل‌شده از رژیم صهیونیستی منتشر شد قالیباف در واکنش به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام: راه‌اندازی مرکز جدید و کاهش نظارت، پاسخ به زیاده‌خواهی‌ها است فرمان آغاز رزمایش‌های اقتدار نیرو‌های مسلح در سال ۱۴۰۴ صادر شد چرا برخواستن لس‌آنجلس مقابل ترامپ ما را متعجب نکرد؟ نمایندگان مردم مشهد در مجلس، تعیین‌تکلیف ارتفاعات جنوب مشهد را از وزیر راه خواستار شدند + تصویر اولیانوف: قطعنامه ضدایرانی شورای حکام بدون اتفاق نظر قاطع اعضا به تصویب رسید سخنگوی وزارت امور خارجه سوء استفاده سه کشور اروپایی و آمریکا از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران را محکوم کرد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) فرمانده کل سپاه: برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم سردار قاآنی: جمهوری اسلامی ایران معطل مذاکرات نمانده است | رسانه‌های دنیا در خدمت رژیم صهیونیستی و آمریکا هستند + فیلم رئیس جمهور: آینده را با هم می‌سازیم و دیگر قدرتی نمی‌تواند ما را تحریم کند قالیباف: معبر‌های اقتصاد را باید با جنگ اراده‌ها و عقلانیت انقلابی و خلاقیت باز کرد + فیلم چه کشورهایی به صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام رای دادند؟ + آرای مخالف و ممتنع کمالوندی: قطعنامه شورای حکام عملیات تکراری کشور‌های غربی است | غنی سازی به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: به هر اقدام تحریک‌آمیز پاسخ قاطع می‌دهیم بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی در واکنش به قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب قطعنامه سیاسی شورای حکام آژانس علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت امور خارجه: دور ششم مذاکرات، یکشنبه به میزبانی مسقط برگزار می‌شود رئیس جمهور: مگر می‌توانند ایران را تحریم کنند؟ با دستور رئیس جمهور، اجرای ۵ طرح زیربنایی و تولیدی در ایلام آغاز شد ویتکاف: نباید به ایران اجازه غنی‌سازی یا توسعه قابلیت هسته‌ای را داد
سرخط خبرها

وزیر صمت: پیش‌بینی یک میلیارد یورو برای واردات خودرو| از طرف دولت مانعی برای واردات وجود ندارد+ فیلم

  • کد خبر: ۱۳۶۲۶۳
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۱
وزیر صمت: پیش‌بینی یک میلیارد یورو برای واردات خودرو| از طرف دولت مانعی برای واردات وجود ندارد+ فیلم
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه سند جامع ایران و بلاروس در ۱۶ محور در دست تهیه است، ابراز امیدواری کرد، تا هنگام سفر رئیس جمهور بلاروس به تهران در اسفند امسال این نقشه راه نهایی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید‌رضا فاطمی‌امین در حاشیه جلسه هیأت دولت با اشاره به سفر نخست وزیر بلاروس به ایران گفت: میزبان نخست وزیر بلاروس بودیم که در چهارماه گذشته چهار هیأت از بلاروس به ایران سفر کرده و این هم پنچمین سفر بود. همچنین چهار بار هیأت ایرانی به بلاروس سفر کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در هر روابط خارجی ۴ زیرساخت داریم که نخست باید آن‌ها را تکمیل کنیم، اظهار داشت: نخستین زیرساخت بحث مباحث پول و مالی است که تفاهم نامه ای بین ایران و بلاروس امضا شد و یکی از کارهای انجام شده این بود که خط اعتباری ۱۰۰ میلیون دلاری برای کشور بلاروس تخصیص داده شد و از ایران به بلاروس کالا ببرند. همچنین بحت تهاتر با بلاروس را توسعه می‌دهیم.

فاطمی امین زیرساخت دوم را گمرک دانست و ادامه داد: بلاروس عضو پیمان اوراسیا است و ایران تاکنون ۵ دور برای پیوستن کامل به تجارت آزاد مذاکره کرد و امیدواریم به زودی موافقتنامه الحاق ما به تجارت آزاد در پیمان اوراسیا انجام شود.

به گفته وی، در بحث کنسولی و روادید تمهیداتی انجام شد و در بحث حمل و نقل هم قرار شد روابط پروازی با بلاروس انجام شود چون بلاروس به لحاظ صنعتی برای ما اهمیت دارد و ماشین‌هایی که در این کشور تولید می شود در بسیاری از کشورها به ویژه روسیه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

فاطمی امین همچنین از خرید ۵۰۰ دستگاه دامپتراک از بلاروس خبر داد و در بحث دارو و تجهیزات پزشکی گفت: جمهوری اسلامی ایران به لحاظ دارو وتجهیزات پزشکی بسیار پیشرفته است و گلاوچنکو از این تجهیزات بازدید داشته است؛ جای خوشحالی دارد که شرکت‌های دارویی ایرانی قرار است به بلاروس صادرات داشته باشند.

وی افزود: تأکید ما در وزارت صمت بر صادرات کالای پیچیده یعنی کالاهایی است که کشورها آن را کمتر صادر می کنند و صادرات مواد خام و پتروشیمی برای ما قدرتی ایجاد نمی‌کند. صادرات کالای پیچده، علاوه بر بهبود تراز ارزی کشور قدرت ما را در منطقه و دنیا افزایش می دهد.

وزیر صمت همچنین درباره سند جامع ایران و بلاروس خاطرنشان کرد: سند جامع نقشه راهی با ۱۶ محور آماده شد که همه موضوعات حمل و نقل، گمرگی، کنسولی،صنعتی، تجاری، کشاورزی و آموزشی را دربر گرفته است. این نقشه راه یک ماه گذشته از طرف ما به وزارت خارجه بلاروس فرستاده شد و امیدواریم در سفر اسفند امسال رییس جمهور بلاروس یه تهران نهایی شود.

فاطمی امین درباره وضعیت بازار لوازم خانگی گفت: وضعیت تولید و قیمت‌ها در لوازم خانگی مناسب است و تخفیف‌های ویژه‌ای تولیدکنندگان عرضه کردند. طرح قسطی فروش لوازم خانگی از هفته قبل تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات فراهم شد.

وی بازار لوازم خانگی ایران را با کیفیت دانست و با بیان اینکه این بازار امسال ثبات داشته است، اظهار داشت: در بسیاری از اقلام خانگی ۲۰ درصد رشد تولید داریم و بنابراین باید به دنبال توسعه بازار باشیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه کارهای زیادی برای صادرات لوازم خانگی تولیدی درحال انجام است، اضافه کرد: برنامه سرمایه گذاری ایران در کشورهای دیگر به صورت مشارکتی و مستقم در حال پیگیری است.

فاطمی امین درباره آخرین وضعیت ثبت سفارش خودرو، گفت: دولت یک میلیارد یورو منابع برای واردات خودرو در آیین نامه واردات خودرو پیش بینی کرد که هفته اول شهریور این آیین نامه در دولت تصویب شد و امروز همه زیرساخت‌ها برای آن فراهم است و ثبت سفارش آن نیز آغاز شده است.

وی درباره روند ثبت سفارش واردات خودرو افزود: به دلیل تعطیلی ۴ ساله واردات خودرو، واردگنندگان باید با طرف‌های خود در خارج قرارداد ببندند و از طرف دولت مشکلی در این زمینه وجود ندارد. در این دور از واردات، شرط جدیدی به نام انتقال فناوری داریم که کار را اگر چه کمی زمان‌بر می‌کند اما برای اقتصاد کشور موثر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->