دورسون در لیست خرید ساپینتو| هجوم استقلال به خط حمله پرسپولیس نارضایتی هاشیمان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی| از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟ ادعای استقلال: آسانی در سوپر جام بازی می‌کند توافق استقلال با نازون| مهاجمان در راه استقلال موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

کاپیتان‌های پرسپولیس منتظر رأی کمیته انضباطی

  • کد خبر: ۱۳۶۴۱۶
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۷
کاپیتان‌های پرسپولیس منتظر رأی کمیته انضباطی
اردوی آماده‌سازی سرخ‌پوشان پس از چندروز اعتصاب از سر گرفته شد

کاپیتان‌های تیم فوتبال پرسپولیس سه‌شنبه این هفته در جلسه کمیته انضباطی باشگاه شرکت کردند تا برای شرکت در تمرینات تیم منتظر رأی این کمیته باشند.
آخرین جلسه تمرینی بازیکنان پرسپولیس با حداکثر نفرات در روز چهارشنبه هفته گذشته برگزار شده بود و دیروز سرخ‌پوشان پس از یک هفته تعطیلی به تمرین برگشتند.
در روز‌های گذشته دو جلسه تمرینی قرمز‌ها و همچنین بازی دوستانه این تیم برابر ستاره‌سرخ به‌دلیل تعطیلی تمرینات این تیم لغو شد. پس از آن بازیکنانی که این فصل به پرسپولیس آمده‌اند، دو روز در ورزشگاه کاظمی تمرین کردند، اما بازیکنان قدیمی حاضر به تمرین نشدند.

امید عالیشاه و کمال کامیابی‌نیا که با توجه به مسائل جاری در تمرینات سرخ‌پوشان ایران برای ادای توضیحات به کمیته انضباطی دعوت شده بودند، سه‌شنبه در جلسه انضباطی شرکت کردند. آن‌ها درباره مسائل و مواردی که مطرح شد، توضیحاتی ارائه کردند و مقرر شد تا کمیته انضباطی پس از بررسی موارد و مستندات رأی خود را اعلام کند. در این‌باره دو بازیکن باسابقه تیم نیز برای اینکه دوباره در تمرینات تیم شرکت کنند، منتظر اعلام رأی این کمیته هستند. در پایان جلسه کمیته انضباطی، کاپیتان‌های تیم همراه تعدادی از هم‌بازیانشان با حضور در دفتر مدیرعامل با رضا درویش نیز دیدار و گفتگو کردند. در جریان این ملاقات، دوطرف صحبت‌هایشان را مطرح کردند.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از این جلسه درباره وضعیت سرخ‌پوشان گفت: باشگاه با وجود مشکلات ریز و درشت، تلاش کرده است برای به‌روز نگه‌داشتن پرداخت‌ها، منابع مالی را تأمین کند و در این مسیر گام برداشته است. رضا درویش تأکید کرد: با توجه به تعهدی که به هواداران وجود دارد، باید از هر اقدامی که پرسپولیس را از مسیر موفقیت و قهرمانی دور سازد، پرهیز کرد.
در این جلسه درباره جریمه ۵ درصدی مربوط به فصل گذشته نیز صحبت شد و مدیرعامل باشگاه بیان کرد: همان‌طور که پیش از این قول داده بودیم، برای رفع این جریمه با توجه به عملکرد تیم در تلاشیم و موضوع در حال پیگیری است و در صورت تأمین اعتبار پرداخت خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->