دستیار اجتماعی رئیس جمهور: کشوری که شکست نخورده مذاکره می‌کند استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: اکوسیستم نوآوری به کمک حل مشکلات استان بیاید| جهادکشاورزی در حوزه تغییر الگوی کشت وظیفه خود را به خوبی انجام نداده است یارانه بنزین را روی قیمت خودرو یکجا گرفته‌اید پوتین و کیم درباره مذاکرات آتی با ترامپ گفت‌و‌گو کردند جولان پهپاد یمنی، ایلات اسرائیل را به وحشت انداخت پوتین: تورم در روسیه به ۶ الی ۷ درصد خواهد رسید حمله هوایی اسرائیل به بندر الناقوره لبنان | دو نفر مجروح شدند (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) آخرین اخبار از وضعیت سلامتی حجت‌الاسلام علوی | روند درمان توسط پزشکان مجرب پیگیری می‌شود پزشکیان به ارمنستان سفر می‌کند (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) روسیه از عملیات ضد صهیونیستی یمن تلویحا حمایت کرد آیا ادارات زنجان فردا چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ادارات همدان در روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد رئیس جمهور: پزشکان از قالب‌های محدود خارج شوند عملیات تروریستی در عراق علیه مراسم اربعین خنثی شد (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) خبرنگاران، صاحبخانه می‌شوند | دولت تعاونی‌های مسکن خبرنگاری تشکیل می‌دهد آنچه باید از رستاخیز، مدرن‌ترین موشک بالستیک ایران بدانید بندر اشغالی ایلات مورد حمله پهپادی یمن قرار گرفت (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) موضع گیری جدید بن سلمان درباره غزه اژه‌ای: کوچکترین سیاهی و لکه‌ای در قوه قضائیه برجسته می‌شود القسام نیرو‌های اسرائیلی در شهر غزه را هدف قرار داد یک سرکرده‌ ارشد داعش در عراق کشته شد آیت الله علم الهدی: رانت‌خواری و واردات بی‌رویه، معیشت کشاورزان را تهدید می‌کند | ضرورت احیای روحیه جهادی در جهاد کشاورزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات دهه پایانی صفر باید هر سال نوآورانه‌تر و با کیفیت‌تر ارائه شود امیر سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح آفریقای جنوبی می‌توانند از تجربیات سپاه پاسداران بهره‌مند شوند وزیر کشور: تاکنون ۳.۴ میلیون زائر از مرز‌های کشور خارج شده‌اند بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۴۲۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۴ استان کشور با دستور پزشکیان
سرخط خبرها
یک فعال سیاسی اصولگرا:

آمریکا مجبور به خارج کردن نیروهایش از عراق است

  • کد خبر: ۱۳۶۵۹
  • ۱۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳
آمریکا مجبور به خارج کردن نیروهایش از عراق است
یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: با این اشتباه راهبردی و قمار بزرگی که ترامپ در به شهادت رساندن سردار سلیمانی انجام داد، طومار حضور آمریکا در منطقه در هم پیچید و در آینده‌ای نه چندان دور آمریکایی‌ها نیرو‌های خود را از منطقه به ویژه عراق خارج خواهند کرد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ جواد آرین‌منش در خصوص شهادت سردار سلیمانی، اظهار کرد: در مورد شخصیت این سردار بزرگ و پرافتخار در این دو روز مطالب زیادی گفته شده و در پیام رهبر معظم انقلاب نیز از ایشان به عنوان یک مجاهد مخلص و شجاع که تمام عمر خود را در راه جهاد و مبارزه با استکبار جهانی خرج کرد، یاد شد.

وی افزود: شهید سلیمانی یکی از چهره‌های بزرگ تاثیرگذار در جبهه مقاومت بود که آثار و پیامد‌های اقدامات ایشان سال‌های سال در منطقه باقی خواهد ماند. شهید سلیمانی چهره‌ای ایثارگر، مخلص، بدون حاشیه و در دوران معاصر از شخصیت‌های بی‌نظیر بود که بدون تبلیغات و بدون هیاهو بزرگ‌ترین اقدامات را در بیرون از مرز‌های جمهوری اسلامی ایران انجام داد و حرکت‌هایی که در مقابله با داعش و شرارت‌های آمریکا در منطقه و نفوذ در کشور‌هایی مانند عراق، یمن، سوریه و لبنان انجام داد، کار‌های ماندگار و بی‌نظیری بود که قطعا تربیت‌یافتگان مکتب او راهش را ادامه خواهند داد و همچنان که مقام معظم رهبری فرمودند باید از وی به عنوان چهره بین‌المللی مقاومت یاد کرد.

آرین‌منش با با بیان اینکه علت جنایت آمریکا در واقع اهمیتی بود که سردار سلیمانی در تقابل با آمریکا ایجاد نمود، عنوان کرد: سردار سلیمانی اقداماتی را در منطقه انجام داد که منافع آمریکا به مخاطره افتاد و با وجود تصور آمریکایی‌ها مبنی بر اینکه با از میان برداشتن وی راحت‌تر می‌توانند در منطقه حضور داشته باشند، با این اشتباه راهبردی و قمار بزرگی که ترامپ انجام داد، طومار حضور آمریکا در منطقه در هم پیچید و در آینده‌ای نه چندان دور آمریکایی‌ها نیرو‌های خود را از منطقه به ویژه عراق خارج خواهند کرد.

این فعال سیاسی اصولگرا، ادامه داد: اگر خود عراقی‌ها قرار بود به طور طبیعی برنامه‌ریزی کرده و با فشار مجلس و قانون آمریکایی‌ها را از کشور خود خارج کنند، چنین چیزی در کوتاه‌مدت امکان‌پذیر نبود، اما با شهادت سردار سلیمانی و ابو مهدی المهندس و نیز خطای بزرگ راهبردی که ترامپ انجام داد، مجبور هستند به زودی نیرو‌های خود را از عراق خارج کنند و این یک دستاورد بزرگ از شهادت سردار سلیمانی برای عراقی‌ها خواهد بود.

این نماینده سابق محلس شورای اسلامی در خصوص پاسخ ایران به عمل آمریکا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی، گفت: جمهوری اسلامی با همان شیوه‌هایی که آمریکایی‌ها عمل کردند، عمل می‌کند. من رویارویی مستقیمی را برای نیرو‌های ایرانی و آمریکایی متصور نیستم، بلکه معتقدم جمهوری اسلامی از نیرو‌های خود در خارج از کشور استفاده خواهد کرد، به گونه‌ای که کمترین هزینه را برای نظام جمهوری اسلامی داشته باشد و ضربه محکمی را وارد کند.

وی با اشاره به اینکه اکنون سوال مهمی پیش می‌آید و این است که پیامد‌های این شهادت چه خواهد بود، تصریح کرد: از بعد فردی برای سردار سلیمانی بهتر از این مرگی را نمی‌توان تصور کرد که در پایان یک عمر مجاهدت، به دست مستقیم آمریکایی‌ها، پلیدترین دشمنان اسلام، به درجه رفیع شهادت نایل بیاید و شهادت او قاعدتا آثار مثبتی برای اسلام و جمهوری اسلامی در پی خواهد داشت.

آرین‌منش اضافه کرد: در این روز‌ها شاهد انسجام ملی خواهیم بود و گروه‌ها و سلایق مختلف، اعم از کرد، ترک، لر، بلوچ، ترکمن، اصلاح‌طلب و اصولگرا را در کنار یکدیگر و در برابر آمریکا قرار خواهد داد که این یکی از آثار مثبت شهادت ایشان در داخل کشور خواهد بود، همچنین روح و خون تازه‌ای در پیکر مجاهدان و رزمندگان خواهد دمید و جبهه مقاومت از عراق، افغانستان، لبنان، سوریه و یمن را منسجم‌تر و یکپارچه‌تر خواهد کرد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->