افزایش ذخیره گازی در پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد سرخس قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی فردا (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) انجام می‌شود | ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو رئیس اتحادیه دامداران خراسان رضوی: دولت هزینه واردات دام یا گوشت را صرف تقویت تولید داخل کند دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی: ما در حوزه اعطای وام ازدواج، شرمنده همه مردم استان هستیم بورس هفته را سبزپوش آغاز کرد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) زنگنه: ارز توافقی مُرد و حذف خواهد شد | ۱۷۰۰ شرکت با سرمایه‌گذاری خارجی از ایران خارج شدند پول‌های بلوکه شده خودرو‌های وارداتی از امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آزادسازی شد خودرو‌های مناطق آزاد هم می‌توانند پلاک ملی بگیرند قطع برق شهروندان مشهدی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ نرخ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر شد؟ (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز در بازار امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مزایا و معایب قرارداد‌های موقت و دائم کارگران چیست؟ واریز ۶۹۰۰ میلیارد تومان سود به حساب ۲.۷ میلیون سهامدار (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) مدیریت بازار طلا و سکه در جنگ ۱۲ روزه | بهای جهانی طلا تا پایان سال میلادی به ۴۰۰۰ دلار می‌رسد بیمه شدگان «پاره‌وقت» تأمین اجتماعی چگونه می‌توانند «سوابق بیمه‌ای» خود را خریداری و کامل کنند؟ افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مرزی تا ۵۰ لیتر گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟
سرخط خبرها

خراسان رضوی در رتبه دوم فروشگاه‌های اینترنتی کشور

  • کد خبر: ۱۳۶۶۳
  • ۱۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۹
خراسان رضوی در رتبه دوم فروشگاه‌های اینترنتی کشور
مدیرکل پست خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی بعد از تهران بالاترین میزان فروشگاه‌های اینترنتی را در کشور دارد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ سید احمد موسوی در سفر به بردسکن با بیان اینکه در استان خراسان رضوی ۲۵۰ فروشگاه اینترنتی برای صادرات مرسولات خود با پست استان قرارداد بسته اند، گفت: خراسان رضوی بعد از تهران بالاترین میزان فروشگاه‌های اینترنتی را در کشور دارد.

وی عنوان کرد: با راه اندازی فروشگاه‌های اینترنتی در حوزه پستی کشور حجم پست‌های وارده به شرکت پست جمهوری اسلامی ایران بیش از ۲ برابر شده و در بین شهر‌های خراسان رضوی نیز خلیل آباد توانسته در حوزه تجارت الکترونیک پیشرو باشد.

مدیرکل پست خراسان رضوی با بیان اینکه میانگین روزانه بین ۴۰ تا ۵۰ هزار مرسوله در استان جابجا می‌کنیم، گفت: این میزان مرسوله توسط ۶۰۰ نفر از پرسنل پست استان انجام می‌شود و توسط ۲۶۰ موزع کار توزیع آن در سطح شهر‌های استان صورت می‌گیرد.

موسوی بیان کرد: هر ماه یک میلیون و ۲۵۰ هزار مرسوله وارد استان می‌شود که ۶۰ درصد آن وارده از استان‌های دیگر است، همچنین در خراسان رضوی ۳۵۰ دفتر پیشخوان دولت وجود دارد که ۲۵۰ دفتر نمایندگی قبول، توزیع و جمع آوری پست را در استان برعهده دارند.

وی ادامه داد: تعداد ۹۰ خط پستی در خراسان رضوی وجود دارد که از این تعداد یک خط، هوایی، یک خط، ریلی و بقیه زمینی است.

وی این مطلب را هم مدعی شد که از ابتدای کار شرکت ملی پست و پست خراسان رضوی بعد از انقلاب تا آبان ماه امسال هزینه‌های پست از درآمد آن بیشتر به طوری که زیان ده بوده است که از آبان ماه امسال از زیان خارج و به نقطه برابری رسیده است.

مدیرکل پست خراسان رضوی عنوان کرد:خراسان رضوی بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار مکان و کد پستی دارد که دو میلیون و ۸۷۰ هزار مورد آن در شهر‌ها و بقیه در روستا‌های این استان قرار دارند.

وی اجرای طرح پلاک کوبی درب منازل را در شهر‌های استان مورد تاکید قرار داد و گفت: خوشبختانه این طرح در برخی از شهر‌های استان با مشارکت شهرداری و شورای شهر درحال انجام است که امید است در بردسکن نیز این مهم اجرایی شود.

موسوی به پیاده کردن طرح جی نف در ۴ شهر مشهد، سبزوار، نیشابور و تربت حیدریه خبرداد و گفت: متاسفانه امسال هیچ اعتباری برای این مهم به استان اختصاص پیدا نکرد و در صورت تامین اعتبار در سال آینده این طرح را در این شهرستان‌ها اجرایی خواهیم کرد.

وی در رابطه با صدور کارت‌های ملی هوشمند در استان گفت: برای بیش از ۹۰ درصد افراد واجد شرایط در استان کارت ملی هوشمند ثبت نام شده است که به خاطر برخی مشکلات صدور آن با تاخیر صورت می‌گیرد که از حیطه وظایف شرکت ملی پست خارج است.

وی در پایان از مردم خواست همچون گذشته اعتماد خود را به پست داشته باشند و با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شهرستان بردسکن در حوزه معادن و کشاورزی و گیاهان دارویی می‌طلبد این شهرستان در حوزه تجارت الکترونیک بیشتر فعالیت کند.

در این دیدار مجتبی شاکری فرماندار بردسکن گفت: به حمدالله شرکت ملی پست نسبت به گذشته درحوزه فناوری و اعتماد عمومی در ارائه خدمات موفق عمل کرده است و در شهرستان بردسکن اداره پست یک مجموعه پویا و فعال در ارائه خدمت رسانی به مردم است.

وی براجرای طرح پلاک کوبی درب منازل دراین شهرستان تاکید کرد و گفت: از شهرداری و شورای شهر خواسته می‌شود این مهم را در بردسکن اجرایی کنند.

وی همچنین با اشاره به جایگاه بسیار خوب بردسکن در حوزه تولید محصولات باغی و زراعی و گیاهان دارویی و معادن بر فعال کردن حوزه تجارت الکترونیک از طریق پست تاکید کرد.
 
منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->