اعلام نامزدهای فیلم‌های مسابقه کوتاه داستانی و پویانمایی‌ جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان ویدئو | احضار وزیر ارشاد به کمیسیون فرهنگی پس از اکران «پیر پسر» نشریه‌ای ویژه کودکان و نوجوانان با سرمقاله‌ای از نفس بازغی منتشر شد شهید آبشناسان در قاب سینما | پروانه ساخت «پارتیزان» صادر شد چند خطر نمایش خانگی که امیرحسین قیاسی را تهدید می‌کند! زمان پخش سریال «پرانتز باز» مشخص شد «نقاب»، سریالی تخصصی در حوزه روان‌پزشکی به زودی در شبکه نمایش خانگی تهیه‌کننده «افسانه سپهر»: هموطنان به شهادت رسیده را فراموش نکنیم پوستر رسمی فیلم «لیپار» منتشر شد + خلاصه داستان موسیقی، زبان همبستگی در جنگ ۱۲ روزه «پسر دلفینی» وارد بازار اسباب‌بازی جهان شد زمان اکران فیلم‌های جشنواره کودک در سراسر کشور اعلام شد جیمزباند بی سلاح شد! + عکس زمان بازپخش سریال یوسف پیامبر در سال ۱۴۰۴ مشخص شد + ساعت پخش و تکرار سریال اکشن-پلیسی «الگوریتم» روی آنتن شبکه سه می‌رود + زمان پخش کافه شهر | خانه‌ای در بولوار الیزابت قسمت جدید «شفرونی» با حضور متین ستوده و سوسن پرور + تیزر نگاهی به نمایشگاه موسیقی «روزبه» در نگارخانه فردوسی مشهد | نوای سازهای اصیل خراسانی «پریناز ایزدیار» در فیلم «بُن سای» علی بهراد + عکس جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره «شما می‌توانید» ایتالیا به بازیگر ایرانی رسید
سرخط خبرها

جایگزین «آنتونیو باندراس» در نقش زورو کیست؟

  • کد خبر: ۱۳۶۸۷۹
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۱
جایگزین «آنتونیو باندراس» در نقش زورو کیست؟
آنتونیو باندراس بازیگر مشهوری که نقش «زورو» را ایفا کرد می‌گوید تام هالند می‌تواند در بازسازی فیلم «زورو» در نقش این قهرمان افسانه‌ای بازی کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آنتونیو باندراس در مصاحبه‌ای جدید گفته است آماده است تا به قهرمان دیگری کمک کند تا این شنل را بپوشد.

وی گفت: اگر از من دعوت کنند تا درباره زوروی بعدی نظر بدهم حتماً این کار را می‌کنم. چرا که نه؟ من همان کاری را می‌کنم که آنتونی هاپکینز زمانی برای من انجام داد.

به این ترتیب باندراس نه تنها موافق ساخته شدن فیلم «زورو» ی دیگری است بلکه تام هالند را به عنوان جانشین خود انتخاب کرده است. وی با هالند در فیلم «آنچارتد» سونی که برمبنای بازی‌های ویدویی محبوب پلی استیشن ساخته شده بازی کرده است.

باندراس با اشاره به «آنچارتد» گفت هالند بسیار پرانرژی و سرگرم کننده است.

باندراس نخستین بار سال ۱۹۹۸ در «نقاب زورو» بازی کرد. در آن فیلم آنتونی هاپکینز در نقش دون دیگو دلاوگا یا زورو بازی می‌کرد که پس از سال‌ها به دنبال فردی است که این مسئولیت را به دوش بکشد و این کار را به آلخاندرو با بازی باندراس می‌سپارد. کاترین زتا جونز دیگر بازیگر این فیلم بود. موفقیت فیلم موجب شد تا سال ۲۰۰۵ ادامه‌ای بر آن ساخته شود که از نظر منتقدان و در گیشه هم چندان موفق ظاهر نشد.

فعلاً که از ساخت دوباره فیلم‌های «زورو» خبری منتشر نشده و تام هالند هم در حال بازی در سریال «اتاق شلوغ» برای اپل پلاس است و قرار است در نقش بازیگر و رقصنده افسانه‌ای فرد آستر در فیلم زندگینامه‌ای وی برای سونی جلوی دوربین برود.

«زورو» شخصیتی داستانی است که جانستون مک‌کالی در سال ۱۹۱۹ آن را خلق کرد و فیلم و کتاب‌های زیادی بر مبنای آن خلق شد. زورو که در زبان اسپانیایی به معنی روباه است، نام هویت مخفیِ دون دیه گو دلاوگا، نجیب‌زاده‌ای است که در دوران سلطه اسپانیا بر کالیفرنیا، زندگی می‌کند.

سریال قدیمی «زورو» با بازی گای ویلیامز در نقش اصلی محصول ۱۹۵۷ دیزنی بود که تا ۱۹۶۱ با آخرین اپیزودش روی آنتن بود. این سریال آنقدر موفق بود که سال‌ها پس از درگذشت ویلیامز، دیزنی لقب اسطوره دیزنی را به وی اهدا کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->