سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟
سرخط خبرها

تذکر نماینده مجلس به رئیس‌جمهور: پتروشیمی خمین به‌دلیل کمبود خوراک در آستانه تعطیلی است

  • کد خبر: ۱۳۶۹۰۶
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۴
تذکر نماینده مجلس به رئیس‌جمهور: پتروشیمی خمین به‌دلیل کمبود خوراک در آستانه تعطیلی است
نماینده مردم خمین در مجلس در تذکری خطاب به رئیس جمهور از به تعطیلی کشیده شدن پتروشیمی خمین به دلیل کمبود خوراک انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا نظری در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه ۶ آذرماه) مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک ایام الله هفته بسیج گفت: آقای رئیس جمهور، پس از سفر رهبر معظم انقلاب به شهرستان خمین در دهه ۷۰ و اطلاع از وضعیت عقب ماندگی شهر امام (ره) به مسئولان در دولت تاکید کردند که طرح پتروشیمی در خمین اجرا شود.

نماینده مردم خمین در مجلس یازدهم ادامه داد: پس از گذار از هفتخوان رستم و گرفتن مجوز‌ها و پیدا کردن سرمایه گذار و مشارکت دادن ۱۱ هزار خانوار حوزه انتخابیه تحت عنوان شرکت توسعه عمران خمین و پس از گذشت نزدیک به ۱۸ سال و راه اندازی پتروشمی خمین در آخرین ماه‌های پایانی دولت روحانی، در اقدامی خائنانه در هیات دولت ۶۰ درصد از خوراک پتروشیمی خمین را به پتروشیمی کاغذی به نام الوند در منطقه شازند واگذار کردند!

وی افزود: پتروشیمی خمین که امروز فقط چند ماهم از راه اندازی آن سپری شده، به خاطر فقدان خوراک در حال تعطیل شدن است و این در حالی است که مردم شهر اراک و شازند از شدت آلودگی در حال خفه شدن هستند و با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند. به رغم مصوبه دولت در ممنوعیت احداث هرگونه صنایع آلاینده در شعاع ۳۰ کیلومتری اراک، اما چنین خیانت و جنایتی در حق مردم اراک و شازند در حال رقم خوردن است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم خطاب به رئیس جمهور تاکید کرد: آقای رئیس‌جمهور؛ مردم مظلوم و شریف خمین که بیشترین رأی را به شما داده اند، چگونه باید صدایشان را به شما برسانند؟ آقای رئیس جمهور؛ چند ماه پیش به شهرستان خمین سفر و بدون حضور نماینده از شرکت مانا انرژی بازدید کردید و دستور واگذاری یکصد هکتار از اراضی روستای ازنوجان برای توسعه آن شرکت صادر فرمودید.‌ای کاش پای درد دل خانواده‌ها و جوانان تحصیلکرده و بیکار خمین نیز می‌نشستید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->