انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید اعلام اسامی برگزیدگان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹ فیلم فجر به سانس فوق‌العاده رسید (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) مطالبات کتابفروشی‌ها تسویه شد جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما سیمرغ مشهد + تاریخ و ساعت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما هویزه مشهد + تاریخ و ساعت آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) فیلم لولی در سینما‌های آفریقا و سیمرغ مشهد اکران می‌شود عمو قناد در جمع داوران جشنواره نمای باران جایزه جشنواره ساندنس به ۲ سینماگر ایرانی کنسرت نمایش سی‌صد در تخت جمشید برگزار می‌شود؟ پنام زرین، نام ویژه تندیس چهل‌وسومین جشنواره تئاتر فجر رویکردی متفاوت در برگزاری جوایز گرمی ۲۰۲۵ سریال زخم کاری ۵ ساخته می‌شود؟ + فیلم فیلم رگ‌های آبی، نخستین فیلم بخش ویژه جشنواره فیلم فجر رقابت بازیگران زن سینمای ایران برای تصاحب سیمرغ فجر
سرخط خبرها

«عقل سرخ» به زودی وارد بازار نشر می شود

  • کد خبر: ۱۳۷۶۸۸
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۹
«عقل سرخ» به زودی  وارد بازار نشر می شود
کتاب «عقل سرخ» با تحقیق ابراهیم اصولی هریس به زودی توسط شرکت چاپ و نشر بین الملل منتشر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کتاب «عقل سرخ» دربرگیرنده مجموعه‌ای از خاطره‌ها و آموزه‌های کوتاه برگرفته از متن و حواشی محافل فلسفه و علم شهید فخری زاده با تحقیق ابراهیم اصولی هریس توسط شرکت چاپ و نشر بین الملل به زودی منتشر می‌شود.

عصر جمعه هفتم آذرماه ۱۳۹۹، خبری شوکه‌کننده در رسانه‌های ایران و جهان پیچید؛ ترور یک دانشمند هسته‌ای دیگر. شهید محسن فخری‌زاده، کسی که در زمان حیات خویش ناشناخته بود و بیشتر از اسم مستعار استفاده می‌کرد، بعد از شهادت هم به عنوان یک دانشمند هسته‌ای شناخته شد؛ اما افراد کمی از ابعاد دیگر شخصیت او آگاه بودند. از دانسته‌ها و علایق وی به تاریخ، تاریخ علم، فلسفه علم و فلسفه اسلامی کمتر کسی آگاهی داشت.

آن شهید عزیز ریاست سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) را عهده‌دار بود و علاوه بر تخصص در رشته فیزیک هسته‌ای در فلسفه هم دستی بر آتش داشت و علاقه ایشان به تاریخ و فلسفه و به طور کلی، علوم انسانی و علوم پایه و نیز اهمیتی که شهید برای این علوم و پژوهش‌های بنیادین قائل بود، باعث شد در سازمان متبوعش، واحدهایی، از جمله اندیشکده فلسفه، به پیگیری این دست علوم بپردازند؛ حال آنکه در نهاد‌های نظامی کشور این توجهات و پیگیری‌ها اگر نگوییم بی‌سابقه، کم‌سابقه بود؛ و همچنین سمینار‌های متعددی در خود سازمان و بیرون از سازمان (با حمایت سازمان) پیرامون این موضوعات انجام بگیرد و به طور کلی یکی از رویکرد‌های سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی استفاده از ظرفیت‌های دانشگاهی و حوزوی فلسفه در کشور باشد. دکتر مهدی گلشنی استاد بازنشسته فلسفه علم دانشگاه صنعتی شریف، بعد از شهادت ایشان در یادداشتی با تفصیل بیشتری از رویکرد فلسفی شهید پرده برداشت.

این کتاب که قالب روایی دارد، اکنون در مراحل پایانی تدوین و ویرایش قرار دارد و در نمایشگاه بین‌المللی کتاب ۱۴۰۲، از آن رونمایی می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->