رسانه‌های عبری: اسرائیل موافق شروط ترامپ برای آتش‌بس غزه است واکنش پزشکیان به دیدار اعضای دولت با رهبر معظم انقلاب ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد نیروهای آمریکا از استان‌های بغداد و الانبار خارج می‌شوند گروسی: فقط به نیروگاه بوشهر دسترسی داشته‌ایم یونان: فلسطین را به رسمیت خواهیم شناخت یحیی سریع: نقب، ایلات، عسقلان، اشدود و تل‌آویو را با ۸ پهپاد یمنی هدف قراردادیم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان: خشکسالی، تحول اساسی در نحوه ذخیره و مصرف آب را ضروری کرده است حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» اسرائیل تلفات گرفت + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی: آماده برگزاری نشست دو جانبه یا سه جانبه در روسیه نیستم رهبر انقلاب در دیدار با هیئت دولت: معیشت مردم مهمترین مسئله است | روحیه کار و تلاش به جای فضای نه جنگ و نه صلح + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) توسعه برنامه هسته‌ای مشکوک اسرائیل با ساخت‌وساز در «دیمونا» + تصاویر دستگیری گسترده حامیان فلسطین در انگلیس | ۸۹۰ نفر در لندن بازداشت شدند (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش حماس به بمباران مدرسه «فارابی» غزه توسط اسرائیل واکنش یمن به حمله پهپادی به عمق اراضی اشغالی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) انصارالله یمن خطاب به صهیونیست ها: آنچه در انتظار شماست، بسیار سخت‌تر خواهد بود آزادی ۹۰۰ زندانی از اوین پس از حمله رژیم صهیونیستی | برقرای ملاقات‌ها ۳ روز پس از حمله تصاویری جدید از ضربه ویرانگر ایران به حیفا+ فیلم سئول از بازداشت صد‌ها کارگر کره‌ای در آمریکا خشمگین شد عراقچی خطاب به اروپا: به نفع‌تان است که مسیرتان را تغییر دهید شمار شهدای تجاوزگری رژیم صهیونیستی در غزه افزایش یافت (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بقائی در گفت‌وگو با یک رسانه استرالیایی: به روابط دوجانبه با استرالیا اهمیت می‌دهیم نتانیاهو: عملیات اخیر ما در جنوب غزه بخشی از تلاش‌های ما برای نابودی محور ایران است عمار حکیم با عراقچی دیدار کرد | تقویت همکاری‌های دوجانبه و پایبندی به توافق امنیتی عراق و ایران محور گفت‌وگوها توضیحات معاون تشریفات دفتر ریاست جمهوری درباره محدودیت‌های هیئت ایرانی شرکت کننده در مجمع عمومی سازمان ملل لطفا برکنارش نکنید!
سرخط خبرها

فارن‌پالیسی از احتمال دیدار سفرای سازمان ملل در افغانستان با رهبر طالبان خبرداد

  • کد خبر: ۱۳۷۶۹۹
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۸
فارن‌پالیسی از احتمال دیدار سفرای سازمان ملل در افغانستان با رهبر طالبان خبرداد
فارن‌پالیسی گزارش داد سفرای سازمان ملل در افغانستان با رئیس طالبان در قندهار دیدار می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رسانه‌‌های بین‌المللی از دیدار برنامه‌ریزی‌ شده یک‌روزه میان سفرای سازمان ملل متحد مقیم کابل و رئیس طالبان در قندهار خبر داده‌اند.

فارن‌پالیسی گزارش داد قرار است این دیدار روز دوشنبه، ۱۴ قوس، که برابر می‌شود با ۵ دسمبر، برای یک روز برگزار شود و سفرای سازمان ملل متحد، علاوه بر رئیس طالبان با شورای علما نیز دیدار کنند.

بر بنیاد معلومات نشرشده، این دیدار در پی احضار سفرای سازمان ملل متحد از سوی هبت‌الله آخوندزاده، رئيس طالبان، صورت می گیرد.

پس از تسلط طالبان بر افغانستان، این نخستین دیدار سفرای سازمان ملل متحد با رئيس طالبان است که انتظار می‌رود در آن رئیس این گروه را زیر فشار قرار دهند تا در مورد کمک‌های بشردوستانه، اصلاح بخش‌های اقتصادی و آموزش پیشرفت‌هایی حاصل شود.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->