واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

اخراج ذلّت‌بار آمریکا از منطقه نتیجه انتقام ترور سپهبد سلیمانی خواهد بود

  • کد خبر: ۱۳۷۷۷
  • ۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۵
اخراج ذلّت‌بار آمریکا از منطقه نتیجه انتقام ترور سپهبد سلیمانی خواهد بود
عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب با بیان اینکه اخراج ذلت‌بار آمریکا از منطقه نتیجه انتقام ترور سردار سلیمانی خواهد بود، تاکید کرد: نابودی رژیم صهیونیستی با این اقدام حماقت‌بار آمریکا، تسریع می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا زاکانی، عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب با تاکید بر اینکه اقدام تروریستی و نقض جدی حقوق بشر آمریکا کاملا با خوی جنایتکارانه نظام سلطه و سردمداران شیطان بزرگ تطبیق دارد، گفت: بدون تردید این اقدام جنایتکارانه پاسخ مناسب و در خور را طلب می‌کند که رهبر انقلاب اسلامی از آن به عنوان یک انتقام سخت یاد کردند.

**حاج قاسم باعث شد غرب در منطقه به اهدافش نرسد

وی با اشاره به انگیزه‌های نظام سلطه در ترور سپهبد قاسم سلیمانی، افزود: نقش حاج قاسم در خنثی سازی توطئه‌ها علیه ملت‌های منطقه در چارچوب‌های قانونی و شئون انسانی و حقوق بشری موجب شد که دولت‌های غربی به هیچ کدام از دستاورد‌هایی که در منطقه پیش بینی کرده بودند، نرسند.

عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب، با اشاره به مجاهدت‌های شبانه روزی شهید سپهبد قاسم سلیمانی، اظهارداشت: طراحی‌های دشمن در تمام میدان‌های شمال آفریقا و غرب آسیا توسط حاج قاسم سلیمانی خنثی شد.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: آمریکا با بیش از ۷ هزار میلیارد دلار هزینه در منطقه، شکست‌های متعددی را متحمل شده بودند و عامل اصلی آن را محور مقاومت و عنصر کلیدی این محور را حاج قاسم سلیمانی می‌دانستند.

زاکانی با بیان اینکه آمریکا با این اقدام تروریستی به زعم خود انتقام شکست‌های متعددش در منطقه را گرفت، تصریح کرد: این جنایت آن‌ها حرکتی فوق العاده تروریستی و ضد حقوق بشری بود.

** انتقام سخت، هم پاسخ مستقیم خواهد بود هم آتش به اختیار

وی با تاکید بر اینکه انتقام سختی در انتظار عاملان این جنایت خواهد بود، عنوان کرد: انتقام سخت ما هم مقابله مستقیم و پاسخ صریح جمهوری اسلامی ایران را شامل می‌شود و هم به صورت آتش به اختیار از سوی توانمندی‌های مقاومت سیلی سختی را در منطقه به آمریکا زده خواهد شد.

عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب با بیان اینکه اخراج ذلت بار آمریکا از منطقه نتیجه این انتقام سخت خواهد بود، تاکید کرد: نابودی غده سرطانی منطقه یعنی رژیم صهیونیستی با این اقدام حماقت بار آمریکا، تسریع خواهد شد.

وی گفت: این شهادت شرایطی را ایجاد خواهد کرد که پایه‌های مقاومت مسلمین در برابر مستکبرین در سراسر جهان مستحکم شده و به فضل الهی ستون فقرات نظام سلطه خواهد شکست.

عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب با اشاره به استقبال مردم در عراق و شهر‌های مختلف کشور از پیکر حاج قاسم سلیمانی، گفت: این حضور گسترده مردم و استقبال از پیکر این شهید بزرگوار در عراق و ایران موجب بیداری و خودآگاهی جدی و نیز اقبال به حضور در مسیری که این شهید علمدار آن بود، خواهد شد.

زاکانی گفت: این شهید هم در داخل اثرات مهمی در مسیر همگرایی و وحدت و ایجاد ظرفیت‌های جدید برای خط مقاومت خواهد داشت و هم در منطقه و جهان آثار خود را گذاشته و در آینده نیز خواهد گذاشت.

** باید از زمینه‌سازان پررویی آمریکا گلایه کرد

نماینده سابق مجلس با اشاره با اینکه تعرض دشمن به حاج قاسم سلیمانی، تعرض به یک نفر نبود بلکه جنایت در حق یک ملت بود، گفت: در بخش دیگری از ماجرا باید گلایه‌ها از کسانی باشد که در داخل کشور از خود تزلزل نشان دادند و زمینه پرویی و بی حیایی آمریکا را فراهم کردند.

زاکانی با اشاره به اینکه رفتار دو گانه آمریکا در فرستادن پیغام برای انتقام در سطحی مشابه و از سوی دیگر تهدید‌های توئیتری ترامپ، گفت: هیچ کدام از این رفتار‌های مسئولان ایالات متحده آمریکا از سر قدرت نیست و نمی‌دانند که اگر همه سران آمریکا هم جمع شوند به اندازه یک حاج قاسم سلیمانی ما ارزش ندارند.

**تهدید آمریکا از سر استیصال است

عضو شورای نیرو‌های انقلاب ادامه داد: تهدید کردن‌های آن‌ها نیز از سر استیصال است؛ صدای لرزان و چهره پریشان دولتمردان آمریکا پشت این تهدید‌ها دیده می‌شود، زیرا ۴۱ سال است ملت ایران را تهدید کردند و دیدند که این تهدید‌ها هیچ اثری ندارد.

وی گفت: ما باید یک اقدام قاطع، هوشمندانه و سختی را انجام دهیم تا دشمن هرگز اجازه تکرار چنین اقداماتی را نداشته باشند؛ اگر ما یک قدم عقب بنشینیم آن‌ها صد قدم جلوتر خواهند آمد.

**برخی هنوز الفبای مبارزه را نمی‌فهمند

عضو شورای ائتلاف در پایان خاطرنشان کرد: متأسفانه در داخل کشور شاهدیم که برخی هنوز الفبای مبارزه با استکبار را فهم نمی‌کنند و در همین شرایط پیش آمده نیز توصیه به مذاکره می‌کنند و در شرایطی که گرگی نسبت به ملت ایران درندگی از خود نشان داده، برخی با این صحبت‌ها بزرگترین خدمت را به ترامپ می‌کنند.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->