حردانی ترکیب استقلال را به هم ریخت کنعانی‌زادگان: من در خط حمله بودم، گل می‌زدم چوپان، به دنبال بزرگ‌ترین جایزه مستر المپیا افشاگری کفشگری از مشکلات پرسپولیس | خیانت برای بازوبند بررسی شانس صعود پرسپولیس و استقلال به آسیا بازگشت سلیمی و جمعه به تمرینات استقلال ققنوسِ سرخ، در انتظارِ خاکسترِ تازه کارتال و تیمش از ایران رفتند (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) دفاع سرمربی مشهدی تیم‌ملی فوتبال نوجوانان در تلویزیون | چمنیان جواب منتقدان را داد کومان، کلید بایرن مونیخ برای جذب ستاره لورکوزن منچسترسیتی گلر لیورپول را هدف گرفت شکست پروژه تبدیل‌شدن امباپه به رونالدو ادامه حاشیه‌های عجیب مدیریتی در باشگاه استقلال | قلعه‌نویی زیرآب جباری را زد؟! آمار کارتال از گاریدو هم عقب افتاد نتیجه بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر+ ویدیو گل‌ها(۲۹‌فروردین ۱۴۰۴)| بازنده همیشگی مقابل طلایی‌پوشان! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر(۲۹ فروردین ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و سپاهان (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس و سپاهان مشخص شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و ملوان (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

آیا پاداش واردات خودرو برای ملی‌پوشان توجیه‌پذیر است؟

  • کد خبر: ۱۳۷۷۷۲
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۱
  • ۲
آیا پاداش واردات خودرو برای ملی‌پوشان توجیه‌پذیر است؟
درحالی که بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران دو بازی بسیار ضعیف را درجام جهانی انجام دادند، به هریک ازآن‌ها مجوز واردات یک خودروی خارجی داده شده است!

گروه ورزش|شهرآرانیوز، شب بازی با آمریکا مسئولان تیم ملی فوتبال ایران در اردوی ملی‌پوشان حاضر شدند و اعلام کردند هریک از بازیکنان مجوز وارد کردن یک خودرو خارجی را خواهند داشت. این پاداش گفته می‌شود برای قدردانی از بازیکنان به دلیل صعود به جام جهانی و همچنین پیروزی برولز به بازیکنان داده شد تا آن‌ها شاید با روحیه مطلوب‌تر دربازی با آمریکا حاضر شوند واین تیم را هم شکست دهند وبه مرحله بعد بروند. این پاداش، اما مفید فایده نبود و ملی‌پوشان فوتبال ایران همچون بازی با انگلیس نمایش بسیار ضعیفی درمیدان رقابت با آمریکا داشتند وهمه کارشناسان را با عملکرد خود نا امید کردند. شاید اگر بازیکنان تیم ملی می‌توانستند بعد از سال‌ها ناکامی در صعود از مرحله گروهی این بار با شکست یا حتی کسب یک تساوی مقابل آمریکا از مرحله گروهی عبور کنند، می‌شد جنین پاداشی که برای آن‌ها تعلق گرفته شده و سود قابل توجهی نصیب این بازیکنان خواهد شد را توجیه کرد، اما عملکرد بسیار ضعیف بازیکنان تیم ملی این پاداش درنظر گرفته شده را هرگز توجیه نمی‌کند.  

هرچند که به ماهیت چنین پاداشی هم می‌توان ایراد گرفت. اینکه چرا به بازیکنان اجازه داده می‌شود از فضایی که دربازار خودرو به خاطر برخی سیاست‌ها این طور به سود خود بهره بگیرند، نیز جای بسی شگفتی و است و باید از مسئولان پرسید که چرا وبه چه دلیل پاداش درنظر گرفته شده از خزانه فدراسیون فوتبال به بازیکنان پرداخت نشده است؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
Netherlands
۲۲:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۱
0
1
خیلی هم توجیه پذیر است . حواله وارد کردن یک ماشین ۶ سیلندر داده اند . چون از انگلیس ۶ گل خوردیم .‌ توجیه از این بهتر می خواهید ؟
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۳
0
0
پاداش برای خوندن سرود جمهوری اسلامی پیش از بازی دوم و سوم و همچنین بابت باخت بود که طبق معمول چیزی از ارزش‌ها کم نمی‌کنه. البته معلوم هم نبود زیر لب چی زمزمه می‌کنن!
برای جلوگیری از فرار مغزها یه مجوز هم به نخبه‌ها بدین
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->