هفته اول لیگ برتر فوتسال افغانستان | آغاز پرقدرت نماینده نیمروز با پیروزی دربرابر صداقت + نتایج روز اول تیم ملی فوتبال زیر ۲۰ سال افغانستان به تاجیکستان رفت طالبان از اقامه نماز عید قربان به امامت ملاهبت‌الله در قندهار خبرداد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تاریخ و ساعت دیدار صداقت کابل و نورزاد نیمروز در لیگ برتر فوتسال افغانستان مهران غلامی، بازیکن تیم ملی فوتسال افغانستان، راهی لیگ برتر اسپانیا شد به دستور رهبر طالبان، باغ‌وحش کابل به خارج شهر منتقل می‌شود وزیر صمت: مذاکراتی با افغانستان برای تهاتر سنگ آهن با شمش صورت گرفته است نماینده مردم خواف در مجلس از اختصاص هزار میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت‌های مرز شمتیغ خبر داد مدیرعامل راه‌آهن از راه‌اندازی اولین قطار مسافربری مشهد_ هرات در آینده نزدیک خبر داد طالبان به‌مناسبت عید قربان، ۴ روز تعطیلی عمومی اعلام کردند رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور: ما می‌گوییم آن‌هایی که قانونی‌اند، بمانند روزانه ۸۰۰ تُن کالا از مرز ماهیرود به افغانستان صادر می‌شود مهاجرستیزی در جامعه ایران عمومیت ندارد | نگاه به مهاجران قانونی ظرفیت‌محور نیست والی فراه: سفر به خراسان جنوبی پربار و سازنده بود حداد عادل: باید زبان فارسی را در هند و افغانستان حفظ کنیم کابل و اسلام‌آباد در تلاش برای احیای روابط | استقبال طالبان از ارتقای روابط دیپلماتیک با پاکستان نماینده مردم مشهد در مجلس: برخورد هیجانی با حضور دانش‌آموزان اتباع به بحران آموزشی منجر می‌شود افغانستان در سید یک قرعه کشی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ قرار گرفت + جزئیات رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس: حضور اتباع بیگانه در کشور باید براساس نیاز و موقتی باشد
سرخط خبرها

نماینده ایران در ژنو: هزینه افزایش مهاجران را کشورهای میزبان می‌پردازند

  • کد خبر: ۱۳۷۸۸۹
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۱
نماینده ایران در ژنو: هزینه افزایش مهاجران را کشورهای میزبان می‌پردازند
نماینده ایران نزد سازمان ملل در ژنو سیاست‌های مداخله‌جویانه برخی کشورهای توسعه یافته را عامل افزایش مهاجرت در جهان، به‌ویژه افغانستان دانست و تاکید کرد که این جوامع میزبان هستند که هزینه این مهاجرت‌ها را می‌پردازند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی بحرینی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد و سایر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در ژنو در صد و یازدهمین نشست شورای سازمان بین‌المللی مهاجرت تاثیرات منفی ناشی از تغییرات آب‌وهوایی، مداخلات نظامی بین قاره‌ای و بحران‌های اقتصادی جهانی را اصلی‌ترین دلایل تشدید وضعیت بشردوستانه در جهان برشمرد که موجب جابجایی عظیم جمعیت در جهان شده است.

وی در ادامه وضعیت کنونی افغانستان را نمونه‌ای از جاه‌طلبی‌های کشورهای ثروتمند دانست که به بروز چالش‌های ژئوپولتیکی جدید منجر شده و رنج بی‌سابقه‌ای را برای مردم در حال مهاجرت در کشورهای مبدأ و ترانزیت مهاجران و همچنین جوامع میزبان آنها ایجاد می‌کند.

نماینده ایران تاکید کرد: جوامع میزبان در کشورهای در حال توسعه هزینه این مهاجرت را به جای کشورهای توسعه یافته می‌پردازند که آخرین مقصد آوارگان هستند.

بحرینی با بیان این‌که «مقابله با چالش های بشردوستانه نیاز به اراده سیاسی گسترده، به‌ویژه از سوی عاملان اصلی ایجاد این وضعیت دارد» افزود: از آنجایی که چندجانبه گرایی نتوانست راه حل مناسبی برای مناقشات بین المللی بیابد و سیاست‌زدگی در امور بشردوستانه بیش از پیش تقویت شده است، ما باید تمام تلاش خود را بکنیم تا از آلوده شدن بیشتر فضای بشردوستانه به وسیله سیاست جلوگیری کنیم.

این دیپلمات کشورمان با تاکید بر این‌که «ایران به‌عنوان میزبان بسیاری از این مهاجران تمام تلاش خود را برای رسیدگی به آن‌ها بدون توجه به وضعیت قانونی‌شان کرده است» اظهار داشت: هجوم مردم افغانستان به کشورهای همسایه، ازجمله ایران همچنان تکان دهنده است و ما نباید اجازه دهیم که بحران‌های انسانی جدید موجب فراموشی طولانی‌ترین آن‌ها شود.

وی در ادامه اظهارات خود به اقدامات فراوان ایران در طول سال‌های گذشته برای بهبود و ارتقاء وضعیت مهاجران در ایران، ازجمله ثبت نام بیش از ۷۰۰ هزار دانش آموز در مکاتب دولتی که ۳۸۰ هزار نفر از آن‌ها افغان‌های فاقد مدرک هستند، تحصیل ۵۸ هزار دانشجو، برگزاری دوره‌های سوادآموزی برای ۱۹۰ هزار دانش آموز بی سواد خارجی، پوشش بیمه رایگان تحت یک طرح بیمه سلامت عمومی برای ۱۵۷ هزار پناهجوی آسیب‌پذیر، واکسیناسیون مهاجران در سراسر کشور در مقابله با همه‌گیری کرونا و و اعطای تابعیت ایرانی به بیش از ده هزار فرزند متولد شده از مادر ایرانی و پدر خارجی برای مقابله با بی تابعیتی اشاره کرد.

علی بحرینی در بخش پایانی اظهارات خود با قدردانی از سازمان بین‌المللی مهاجرت در تخصیص بودجه  به ایران و افزایش تعداد کارنان خود در کشور بر لزوم اجرای سیاست‌های این سازمان برای اطمینان از تحقق کامل بودجه در کنار تخصیص بودجه بیشتر برای برآورده کردن کمترین نیازهای میزبانی و مدیریت مهاجرت تاکید کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->