اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیل گری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است
سرخط خبرها

دادستان کل کشور: گشت ارشاد تعطیل شد | قوه قضائیه نظارت‌ خود بر کنش‌های رفتاری در جامعه را ادامه می‌دهد

  • کد خبر: ۱۳۸۰۴۳
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۰۰:۳۶
دادستان کل کشور: گشت ارشاد تعطیل شد | قوه قضائیه نظارت‌ خود بر کنش‌های رفتاری در جامعه را ادامه می‌دهد
حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری گفت: گشت ارشاد ربطی به قوه قضائیه ندارد و از همان جایی که در گذشته تأسیس شد از همانجا نیز تعطیل شد. البته قوه قضائیه نظارت‌های خود را بر کنش‌های رفتاری در سطح جامعه ادامه می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور، در سلسله نشست‌های جهاد تبیین که با موضوع «تبیین ابعاد جنگ ترکیبی در اغتشاشات اخیر» برگزار شد با بیان اینکه هم اکنون روش دشمن در ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی مسبوق به سابقه نبوده و شاهد سبکی نو در دشمنی هستیم، ابراز داشت: در اغتشاشات اخیر دشمنان با هماهنگی و هم‌افزایی با یکدیگر با روش جنگ ترکیبی به مقابله با جمهوری اسلامی برخاسته که این امر سابقه نداشته است. در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی استکبار جهانی مساله نظامی و سپس اقتصادی را نشانه گرفت.

این مقام ارشد قضایی ادامه داد: در دهه‌های بعد بر موضوع فرهنگ و سیاست و امروز با یک صحنه جدید از جنگ ترکیبی که از تمامی عوامل مذکور با اضافه شدن جنگ سایبری مواجه هستیم.

منتظری ادامه داد: تمامی اقداماتی که علیه کشور عزیزمان صورت می‌گیرد با سرکردگی پنج کشور آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و رژیم صهیونیستی و البته با کمک‌های مالی بعضی از کشورهای عربی منطقه که رهبر انقلاب آنها را با عنوان گاو شیرده یاد کرده است، می‌باشد.

وی به موضوعات جنگ ترکیبی اخیر اشاره و بیان کرد: جنگ ترکیبی اخیر که قابل قیاس با جنگ تحمیلی نبوده، بلکه آمیخته‌ای از موضوعاتی چون؛ «سیاست»، «جنگ سایبری»، «جعل خبر و دروغ‌پراکنی»، «جنگ دیپلماسی و مخدوش کردن روابط ایران با دیگر کشورها»، «جنگ فرهنگی»، «ایجاد تضاد دینی، قومی و مذهبی» و «تشدید تحریم‌های اقتصادی و نظامی» بوده است.

دادستان کل کشور شناخت برنامه ریزی دشمن در جنگ ترکیبی را عاملی مهمی در خنثی کردن آن دانست و یادآور شد: از عواملی که در رویارویی در جنگ‌های نظامی به نیروی‌های مقابل کمک می‌کند، دارا بودن امکانات مورد نیاز و شناخت برنامه‌های دشمن می‌باشد که این امر در جنگ ترکیبی که هم‌اکنون با آن موجه هستیم مستثنی نبود و اقدامات لازم در جهت شناسایی برنامه‌های دشمن صورت پذیرفته است.

منتظری با بیان اینکه در جنگ‌های ترکیبی مسئولیت‌ها بر عهده یک ارگان خاص نبوده و هر فرد متناسب با توانایی‌های خود مسئول است، عنوان کرد: حوزه‌های علمیه، مبلغان و طلاب نیز باید با مجهز شدن به علم و تخصص در این رویارویی عظیم گام برداشته و در کنار دیگر نهادها در عرصه جهاد تبیین ورود نماید.

وی افزود: بعضی از افراد در دولت‌های گذشته نسبت به فرمایش رهبر انقلاب در خصوص ایجاد شبکه ملی اطلاعات، توجه نکرده و فضای مجازی را بدون مدیریت رها و زمینه را برای عوامل دشمنان ایجاد کرده اند، البته دادستانی کل کشور به عنوان مدعی العموم نسبت به این امر ورود و برای این افراد پرونده تشکیل داده است.

 

این مقام ارشد قضایی در پاسخ به سوال یکی از حاضران مبنی بر اینکه چرا قوه قضائیه نظارتی بر فضای مجازی ندارد، گفت: در خصوص نظارت بر فضای مجازی، قوه قضائیه وظایف خود را انجام داده لکن در مراحل دیگر اقدامات صورت نگرفته است. افرادی در کشور هستند که مانع اقدامات لازم در جهت نظارت بر فضای مجازی و همچنین دیگر موضوعات حساس کشور می‌شوند.

منتظری رعایت اقتضائات و مصالح عالیه نظام را امری مهم در اقدامات قوه قضائیه برشمرد و اظهار داشت: قوه قضائیه با تأسی به سیره پیامبر و ائمه اطهار (ع) از اقدامات نسنجیده و غیر علمی پرهیز می‌کند و رعایت اقتضائات و مصالح عالیه نظام مورد تاکید این قوه قرار گرفته است. گاهی شرایط خاص کشور اقتضا می‌کند دفع افسد به فاسد شود تا مشکل جدیدی در کشور رخ ندهد.

وی با اشاره بر اقدامات همه جانبه آمریکا در جهت اتحاد دیگر کشور علیه ایران تصریح کرد: در جلسه شورای حقوق بشر اکه اخیراً برگزار شد، آمریکا در صدد اتحاد دیگر کشورهای جهان علیه جمهوری اسلامی ایران بوده و با توجه به اطلاعات به دست آمده این اقدام با پرداخت پول‌های کلان به برخی کشورها صورت گرفته است.

دادستان کل کشور بر موضوع بدحجابی در کشور و خصوص شهر قم اشاره و خاطرنشان کرد: بدحجابی در کشور خصوصاً در شهر مقدس قم از دغدغه‌های اصلی قوه قضائیه و همچنین جامعه انقلابی ما است اما باید توجه داشت برخورد قضائیه در مرحله آخر بوده و اقدامات فرهنگی مقدم بر هرگونه فعالیت است.

منتظری افزود: قوه قضائیه از تمامی فعالان در عرصه فرهنگ به خصوص از حوزه‌های علمیه و دفتر تبلیغات اسلامی با توجه به وظیفه ذاتی خود، درخواست دارد طرح‌های علمی مبتنی بر تدبیر خود را در جهت دفع اقدامات دشمن را برای ما ارسال کند و عموم علما با سخنرانی‌ها و صدور پیام و جامعه انقلابی، مطالبات خود را در عرصه مبارزه با فعالیت‌های فرهنگی دشمن، بیشتر کند تا این امر پشتوانه ما در قوه قضائیه شود.

وی در پاسخ به سوال یکی از حاضران مبنی بر اینکه چرا گشت ارشاد تعطیل شد، ابراز داشت: گشت ارشاد ربطی به قوه قضائیه ندارد و از همان جایی که در گذشته تأسیس شد از همانجا نیز تعطیل شد. البته قوه قضائیه نظارت‌های خود را بر کنش‌های رفتاری در سطح جامعه ادامه می‌دهد.

این مقام ارشد قضایی با بیان اینکه با مسببان اصلی اغتشاشات اخیر کوتاه نخواهیم آمد، عنوان کرد: بنده به عنوان دادستان کل کشور این قول را به عموم مردم خواهم داد که نسبت به برخورد با مسببان اصلی اغتشاشات اخیر کوتاه نخواهیم آمد ولی با توجه به شرایط خاص کشور نیازمند اقدامات خردمندانه از سوی قوه قضائیه هستیم.

منتظری درخصوص سوال مطرح شده در زمینه کوتاهی احقاق حقوق عامه توسط دادستانی کل کشور یادآور شد: حقوق عامه دامنه بسیار گسترده‌ای دارد و دستگاه قضا و همچنین دادستانی کل کشور تمام سعی و تلاش خود را در این زمینه انجام داده و خواهد داد. البته در سال‌های اخیر و روبرو شدن با مسائل جدید نیازمند قوانین جدیدی بوده که به طور جدّ پیگیر آن می‌باشیم.

وی با تاکید بر اینکه عموم شهروندان از قوه قضائیه انتظار رسیدگی به جرایم اخیر را دارند که درخواست به حقی بوده است، بیان کرد: باید توجه شود که در برخورد با اغتشاشگران، قوه قضائیه به دنبال سرکردگان و مهره‌های اصلی بوده که این امر محتاج زمان است.

به گفته دادستان کشور، در دیداری که با خانواده شهید آرمان علی وردی داشتیم با صبر بی‌نظیر آن خانواده عزیز روبه‌رو شدیم که ما را در جهت شناسایی و برخورد با عوامل اصلی شهادت آن شهید عزیز کمک کرد.

منتظری با بیان اینکه جلسات تبیینی برای بازداشت‌شدگان ناآرامی‌های اخیر که از روی هیجانات و گره‌های ذهنی که دشمنان برای آنان ایجاد کرده‌اند، برگزار شده است که نتیجه خوبی را شاهد بوده‌ایم، گفت: جا دارد از اقدامات معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی که در این زمینه گام‌های مؤثری را برداشته است تشکر کنیم.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->