کارگردان «پیرپسر»: محمدرضا داوودنژاد یک سینه‌سوخته تمام‌عیار است دفاع یک کارگردان از وزیر ارشاد: نمایندگان مجلس کارت زرد را باید به وزیر قبلی می‌دادند مسعود کیمیایی، پیش تولید فیلم جدیدش را آغاز کرد گروه موسیقی‌ای که هوش مصنوعی از آب در آمد! پیدا شدن نقاشی ترسناک در پارکینگ یک خانه + عکس دبیر شورای هماهنگی پاسداشت زبان فارسی منصوب شد تصاویری از حضور هنرمندان در مراسم بزرگداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه | محسن افشانی و المیرا شریفی مقدم در بیت رهبری تأکید معاون رسانه‌ای وزیر فرهنگ بر انجام فعالیت‎‌های قرآنی محمدحسین مهدویان از جنگ ۱۲ روزه فیلم می‌سازد علیرضا قربانی در استانبول کنسرت برگزار می‌کند ویدئو | جدیدترین تریلر انیمیشن «زوتوپیا ۲» + زمان پخش راهکار صدا و سیما برای پخش زنده برنامه‌ها پس از حمله موشکی چه بود؟ برنامه «قرارگاه» با محوریت اربعین روی آنتن می‌رود + زمان پخش خانه پدری جلال‌آل‌احمد میزبان یک رویداد هنری شد + فراخوان مدیر کل دفتر موسیقی: می‌توانیم نام جشنواره موسیقی فجر را تغییر دهیم تجربه‌ای که تماشاگر را جزئی از جهان دراماتیک نمایش می‌کند اعلام زمان تشییع و خاکسپاری، مهران زینت‌بخش، مستندساز و کارگردان سینما جیمز کامرون انیمیشن «آواتار» را می سازد
سرخط خبرها

شکست «پلنگ سیاه: واکاندا برای همیشه» در دنیای ابرقهرمان ها

  • کد خبر: ۱۳۸۰۵۱
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۶
شکست «پلنگ سیاه: واکاندا برای همیشه» در دنیای ابرقهرمان ها
فیلم سینمایی «پلنگ سیاه: واکاندا برای همیشه» ساخته جدید مارول بدترین فروش را در میان چهار فیلم آخر دنیای ابرقهرمانیشان داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اولین «پلنگ سیاه» در زمان اکران خود در سال ۲۰۱۸ توانست نیم میلیارد دلار فروش داخلی را تجربه کند. چیزی که با احتساب فروش خارجی عدد باکس افیس آن را به ۱.۳ میلیارد دلار رساند.

با این وجود مرگ چادویک بوزمن ستاره فیلم اول، نبود یک داستان قابل قبول و البته عدم حضور ستاره‌های شناخته شده دنیای مارول باعث شد تا قسمت دوم در بازار جهانی اقبال آثار قبلی دنیای سینمایی این کمپانی را نداشته باشد.

این فیلم در حال حاضر بیش از ۶۴۸ میلیون دلار در سراسر جهان فروخته است. با این وجود تا این لحظه ساخته جدید مارول بدترین فروش را در میان چهار فیلم آخر دنیای ابرقهرمانیشان داشته است.

به صورت کلی گفته می‌شود فیلم‌های بلاک باستری در هالیوود به حاشیه سود می‌رسند که بتوانند سه برابر بودجه شان فروش داشته باشند. با توجه به بودجه ۲۵۰ میلیون دلاری «پلنگ سیاه: واکاندا برای همیشه» این فیلم هنوز به مرز سود هم نرسیده است.

اگر بخواهیم این فیلم را با فیلم قبلی اش یعنی «پلنگ سیاه» که در سال ۲۰۱۸ تولید شد، مقایسه کنیم باید بگوییم که «پلنگ سیاه» تا پایان سومین آخر هفته‌اش ۵۰۱ میلیون دلار فروش داخلی داشت و با فروش خیره کننده ۷۰۰ میلیون دلاری به اکران داخلی خود پایان داد که ششمین فروش بزرگ تمام دوران بود که البته در سطح بین المللی نیز ۱.۳ میلیارد دلار فروش کرد.

فیلم «پلنگ سیاه: واکاندا برای همیشه» تولید پر فراز و نشیبی داشت. زمانی ریان کوگلر و همکارش جو رابرت کول در حال کار بر روی فیلمنامه بودند، چادویک بوزمن؛ ستاره فیلم در سال ۲۰۲۰ بر اثر سرطان درگذشت. او چهار سال با این بیماری مبارزه می‌کرد. فیلمی که کوگلر ساخته است از بسیاری جهات ادای احترامی به بوزمن و شخصیت نمادین او، پادشاه تی چالا است.

در «پلنگ سیاه: واکاندا برای همیشه»، لتیتیا رایت در نقش شوری، لوپیتا نیونگو در نقش ناکیا، دانای گوریرا در نقش اوکویه، وینستون دوک در نقش ام باکو، دومینیک تورن در نقش ریری ویلیامز/قلب آهنین، فلورانس کاسومبا در نقش آیو، مایکلا کوئل در نقش آنکا، آنجلا بست در نقش ملکه مادر راموندا، میبول کادنا در نقش نامورا، الکس لیوینالی در نقش آتوما، مارتین فریمن در نقش اورت راس و تنوک هوئرتا مجیا در نقش نامور شرور، به ایفای نقش پرداخته اند.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->