فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

هجدهمین جشنواره تئاتر بین‌المللی مقاومت برگزیدگان خود را شناخت

  • کد خبر: ۱۳۸۶۰۵
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۲
هجدهمین جشنواره تئاتر بین‌المللی مقاومت برگزیدگان خود را شناخت
هجدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت امروز، 15 آذر با معرفی برگزیدگانش به کار خود پایان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، هیئت داوران در بخش صحنه‌ای این جشنواره، در بخش طراحی پوستر و بروشور، هما پورمحمد طراح پوستر و بروشور نمایش «راه پیموده نشده»، در بخش طراحی نو،  محمود بختیاری برای نمایش «شبیه‌خوانی قربانی» در بخش طراحی لباس، حمیدرضا فلامرزی، طراح لباس نمایش «داستان آن کلات» را برگزیده اعلام کرد.

در بخش موسیقی، از مهدی حسنی برای نمایش‌ «شیموئید» از تربت حیدریه و بهرام رجبعلی زاده برای نمایش «قصیده‌ای برای نجمه» تقدیر شد.  عنوان برگزیده این بخش نیز به محمد نادری برای نمایش «داستان آن کلات» رسید. همچنین داوران جشنواره در بخش  طراحی صحنه از سید محسن هاشمی طراح صحنه «شیموئید» تقدیر کرده و  تندیس و عنوان برگزیده این بخش را به  سمیه آباده طراح صحنه نمایش «به حق چیزهای ندیده و نشنیده» تقدیم کردند.

در بخش بازیگری زن جایزه وِیژه هیئت داوران به سارا جمالی، فاطمه صفری، زهرا جمالی، معصومه اسدی، سمیه آباده، فاطمه غفاری، حدیث ارمغان،گروه بازیگران نمایش «به حق چیزهای ندیده و نشنیده» از رباط کریم، رسید.

همچنین  مریم دهقانی برای نمایش «هاراگیری» از شیراز، حکیمه خاکسار برای نمایش «شیموئید» از تربت حیدریه و اختر اولیایی برای نمایش «شط و شوت» از یزد رتبه های اول تا سوم را به دست آوردند.

در این رویداد از بازیگران نوجوان نمایش‌های «قصیده‌ای برای نجمه»، «به حق چیزهای ندیده و نشنیده» و «مجلس شبیه خوانی قربانی» نیز تقدیر شد.

دربخش بازیگری مرد رتبه سوم به سعید خبیری برای نمایش «شت و شوط»، رتبه دوم به صورت مشترک به مهدی دلال و محمدامین محمدی برای نمایش «هاراگیری» و رتبه اول به سیروس کهوری‌نژاد برای نمایش «عبدالرضا» رسید.

 در بخش کارگردانی هم به ترتیب به سمیه آباده برای نمایش «به حق چیزهای ندیده و نشنیده»، اصغر گروسی برای نمایش «هاراگیری» و مجتبی لاله زاری برای نمایش «شط و شوت»  عنوان رتبه‌های اول تا سوم را از آن خود کردند.

دربخش نویسندگی هم کامران شهلایی برای نمایش «قصیده‌ای برای نجمه» در رتبه سوم، اصغر گروسی برای نمایش «هاراگیری» در رتبه دوم و مزدک صالحی پامناری برای نمایشی «به حق چیزهای ندیده و نشنیده» در رتبه اول قرار گرفت.

دو نمایش «به حق چیزهای ندیده و نشنیده» به کارگردانی سمیه آباده و نمایش «هاراگیری» به کارگردانی اصغر گروسی به صورت مستقیم در جشنواره بین المللی تئاتر فجر از سوی جشنواره تئاتر مقاومت پذیرفته شدند.

 نمایش‌های‌ «شیموئید» به کارگردانی احمد اکبرزاده از تربت حیدریه و «شط و شوت» به کارگردانی مجتبی لاله‌زاری از یزد نیز برای معرفی به جشنواره بین المللی تئاتر فجر قرار است مورد بازبینی قرار گیرند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->