افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟ درباره قاسم ارفع که فردوسی را دوباره دفن کرد | یَلی بیرون شاهنامه فاضلاب سرگردان و دردسر‌های مردم مشهد شهردار مشهد مقدس: روابط عمومی، آینه تمام‌نمای عملکرد سازمان و پل ارتباطی میان شهروندان و مدیریت شهری است شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم جو نسبتاً پایدار و احتمال بارش باران در برخی نقاط روابط عمومی نوین صدای مردم، زبان توسعه «باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بارش باران در ۱۲ شهر خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۳۸۶۵
  • ۱۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۴
بارش باران در ۱۲ شهر خراسان رضوی
کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته در ۱۲ شهر خراسان رضوی باران بارید که بیشترین آن به میزان ۵.۲ میلی‌متر در فریمان ثبت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، فریدون سنگچولی گفت: بعد از فریمان در شهرهای تربت حیدریه با ۴/۳ و قوچان با سه میلی‌متر بیشترین بارش باران ثبت شده است و امروز هم در مناطق مرتفع و سردسیر مه گرفتگی و احتمال بارش باران به‌صورت پراکنده وجود دارد.

وی با بیان اینکه دمای هوای مشهد امروز در گرمترین ساعت به هفت درجه و امشب به منهای یک درجه می‌رسد، افزود: از فردا دمای هوا گرمتر شده و این افزایش دما تا پنجشنبه ادامه خواهد داشت و در این مدت شهر مشهد پنج درجه نسبت به امروز گرمتر می‌شود.

 کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته گلمکان با چهار درجه زیر صفر سردترین و تایباد با ۱۶ درجه سلسیوس گرمترین نقطه خراسان رضوی بوده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->