ویدیو خوشحالی بانوان هوادار تیم ملی در ورزشگاه آزادی پس از گل به کنیا ترکیب سردرگم تیم ملی| قلعه‌نویی به دنبال چیست؟ نتیجه بازی فوتبال دوستانه ایران و کنیا، ۸ فروردین ۱۴۰۲+ ویدیو گل‌ها| برد نفس‌گیر در برابر تیم صدم دنیا ویدیو خلاصه بازی تیم ملی ایران و کنیا، ۸ فروردین ۱۴۰۲ کار سخت بسکتبالیست‌های آویژه مقابل شهرداری گرگان ۲ بازیکن خارجی استقلال به دردسر افتادند درخواست پرسپولیس از بازیکنانش؛ شرایط ما را درک کنید تغییرات استقلال برای بازی با ذوب آهن مشخص شد استراماچونی صدای ساپینتو را در آورد! ورزشگاه آزادی مشکل پرسپولیس برای آسیایی شدن بدهی استراماچونی تا پنج شنبه پرداخت می‌شود جام حذفی به استقلال می‌رسد یا پرسپولیس؟ | برنامه یک چهارم نهایی اعلام شد ورود دادستانی به ماجرای خصوصی‌سازی باشگاه استقلال+ عکس عزم جزم بیک و آکاوالی برای قهرمانی در فنلاند رابطه برادرانه پرسپولیس و سپاهان و شکایتی که تکذیب شد فدراسیون فوتبال کریم باقری را نخواست! روزهای پرچالش قلعه‌نویی با لژیونرهای تیم ملی لابی نکونام برای مربیگری در حوزه خلیج فارس گل‌محمدی، لوکادیا را نمی‌خواهد چرا هاشمیان دستیار قلعه‌نویی نشد؟
خبر فوری

خمز در باشگاه تراکتور+عکس

  • کد خبر: ۱۳۸۹۳۰
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۱
خمز در باشگاه تراکتور+عکس
باشگاه تراکتور تبریز که در تاریخ حیات خود مربیان بزرگی را به استخدام در آورده این بار با یک مربی متوسط قرارداده بسته تا شاید طلسم ناکامی‌اش شکسته شود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه تراکتور تبریز بعد از قطع همکاری با قربان بردیف سرانجام با پاکو خِمز، سرمربی اسپانیایی به توافق نهایی رسید. این مربی میانسال با حضور در ساختمان اداری باشگاه تراکتور و دیدار با ایوب بهتاج، سرپرست مدیرعاملی باشگاه، قرارداد خود را امضا کرد.

پاکو خمز ۵۲ ساله سابقه مربی‌گری در لالیگا و سکوندا دیویژن (لالیگای ۲) اسپانیا و آپرتورا و کلاسورای مکزیک را دارد. او در فصل ۲۳-۲۰۲۲ بدون تیم بوده و حالا به عنوان سرمربی تراکتور انتخاب شده است.

این مربی اسپانیایی از فصل ۷-۲۰۰۶ کارش را در آلکالای اسپانیا شروع کرد و تا کنون هدایت هشت تیم را برعهده داشته است. او در این مدت در ۴۵۶ دیدار روی نیمکت تیم‌هایش نشسته که حاصل آن ۱۲۸ برد، ۱۳۲ مساوی و ۱۷۶ باخت بوده و هیچ جامی در این سال‌ها کسب نکرده است. آمار او در لیگ‌هایی که سرمربی‌گری کرده به شرح زیر است:

لالیگا

برد: ۵۷

مساوی: ۳۴

باخت: ۹۹

میانگین امتیاز: ۱.۰۸

لالیگا ۲

برد: ۵۶

مساوی: ۶۶

باخت: ۵۰

میانگین امتیاز: ۱.۳۶

لیگ آپرتورا مکزیک

برد: ۷

مساوی: ۶

باخت: ۴

میانگین امتیاز: ۱.۵۹

لیگ کلاسورا مکزیک

برد: ۵

مساوی: ۶

باخت: ۶

میانگین امتیاز: ۱.۲۴

خمز درحالی به عنوان سرمربی جدید تراکتور برگزیده شده که در قیاس با مربیان سابق خارجی این باشگاه پرآوازه نیست. تراکتوری‌ها در سال‌های اخیر مربیان بزرگی همچون لیکنز، دنیزلی،ارنس میدن دروپ، جان توشاک و بسیاری دیگر از مربیان بزرگ را به عنوان سرمربی درباشگاه خود داشته است. حالا باید دید که تراکتوری‌ها با تجربه جدید خود چه خواهند کرد و آیا موفق به زدودن ناکامی خود درسال‌های اخیر خواهند شد یا خیر؟!

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}