لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد جزئیات افزایش زمان پخت نانوایی‌ها در مشهد اعلام شد | کمبودی در تامین کالا‌های اساسی نداریم رئیس بانک مرکزی: شبکه بانکی کشور آماده خدمت‌رسانی به مردم است وضعیت حرکت قطارها پس از حمله رژیم صهیونیستی به ایران تصمیم‌گیری در خصوص نحوه فعالیت بازار سرمایه تا عصر فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) خدمات‌رسانی بنادر، پایانه‌های مسافری و ایستگاه‌های راه آهن هیچ آسیبی به تأسیسات اصلی صنعت برق کشور وارد نشده است توقف خریدو‌فروش در صرافی‌های رمزارزی و پلتفرم‌های طلا تمامی زیرساخت‌های ریلی در وضعیت کاملاً ایمن قرار دارند | برقراری قطارهای فوق‌العاده در مسیر مشهد و تبریز خرید طلا در پلتفرم‌های آنلاین تا صبح یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) غیرفعال شد وزارت جهاد کشاورزی: نگرانی درباره تامین کالای اساسی در کشور وجود ندارد هیچ مشکلی بابت سوخت‌رسانی در مشهد وجود ندارد | مردم بابت کمبود بنزین نگران نباشند (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ملی پالایش: سوخت‌رسانی به پمپ بنزین‌ها بدون وقفه ادامه دارد مقابله با گرانفروشی و کاهش وزن چانه با فروش کیلویی نان کشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی در بازار امروز (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | آتش‌بازی ایران خودرو در بازار + جدول آغاز ترخیص ۳ هزار دستگاه خودروی خارجی معطل‌مانده در بندر شهید رجایی (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) قیمت دلار، طلا، سکه و نیم سکه بعد از تصویب قطعنامه علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) واریزی دولت همزمان با عید غدیر | زمان واریز یارانه خردادماه ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | افزایش دوباره قیمت طلا در بازار‌های جهانی سوخت‌گیری همچنان با کارت‌سوخت انجام می‌شود (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مجوز رسمی سازمان بورس برای عرضه خودرو در بورس کالا (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی شورای رقابت: عرضه خودرو در بورس کالا غیرقانونی است مخالفت دیوان عدالت اداری با افزایش قیمت خودسرانه محصولات ایران‌خودرو ارزش معاملات صندوق‌های طلا در جریان معاملات روز بورس به ۱.۲ همت رسید+جزئیات آرد یارانه‌ای نوع یک از چرخه توزیع حذف می‌شود قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | هایما ۷S پرو ۶۰ میلیون تومان گرانتر شد! نقره به بالاترین رقم ۱۳ سال گذشته رسید قیمت امروز تلفن‌های همراه هوشمند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امضای تفاهمنامه همکاری میان شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی و کمیته امداد خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۳۹۴۱۲
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۴
امضای تفاهمنامه همکاری میان شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی و کمیته امداد خراسان رضوی
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی از انعقاد تفاهم نامه همکاری فی ما بین شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی و اداره کل کمیته امداد استان خبر داد.

آرزو جاودانی | شهرآرانیوز؛ رضا سلم آبادی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ما افزود: این انعقاد در راستای رفع مشکل بیکاری گروه های هدف کمیته امداد و کمک به تولید ملی انجام شده است.

وی در خصوص انعقاد تفاهم نامه مشترک بین شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی و اداره کل کمیته امداد بیان کرد: به منظور رفع مشکل بیکاری گروه های هدف کمیته امداد و همچنین کمک به تولید ملی و توسعه بنگاههای اقتصادی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی استان تفاهم نامه ای مشترک فی مابین شرکت شهرک های صنعتی و کمیته امداد امضا شد.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی افزود: در این تفاهم نامه چند موضوع محوری با شرکت شهرک های صنعتی پیگیری خواهد شد که مهمترین مسئله ، اشتغالزایی خانواده های نیازمند و کمک به تولید ملی در سطح استان می باشد.

وی در خصوص نحوه همکاری بین دو مجموعه در قالب این تفاهم نامه، گفت: شرکت شهرک های صنعتی با استفاده از ظرفیت بنگاههای تولیدی و اتصال این بنگاهها به کسب و کارهای خورد در کمیته امداد در ایجاد اشتغال سهیم می شوند.

سلم آبادی با بیان اینکه این اقدام بنگاههای تولیدی به عنوان یک حامی و راهبر پشتوانه ای برای کسب و کارهای خورد است، افزود: اگر بنگاههای تولیدی پشتیبان و راهبر کسب و کارهای خورد باشند، ضمن تولید، می توانند اشتغال پایداری ایجاد کنند که این به نفع تولید ملی است.

وی اظهارکرد:بر اساس این تفاهم نامه کارگاه های صنعتی که ظرفیت خالی و یا کم دارند، در اختیار کسب و کارهایی که در کمیته امداد راه اندازی می شود و نیاز به این فضاهای خالی دارد، قرار می گیرد و به درآمدهای پایدار خانواده های تحت حمایت کمک می شود.

سلم آبادی بیان داشت: در یکی از شهرستان های استان کارخانه ای رویه کفش ها برای دوخت و دوز با ایجاد کارگاهها در روستاها در اختیار بنگاههای خانگی قرار می گیرد، بعد از دوخت، این رویه ها توسط کارخانه جمع آوری و زیرسازی کفش انجام می شود.

مدیرکل کمیته امداد بیان کرد: تکثیر این کسب و کارها، علاوه بر کاهش هزینه های کارخانه ها، موجب اشتغال زنان سرپرست خانوار می شود و آنها ضمن مراقبت از فرزندان خود و کار در منزل، با تولیدی که انجام می دهند، درآمد پایداری را برای خود کسب می کنند.

رضا سلم آبادی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر کمیته امداد، برای بنگاههای تولیدی و کارخانجات در صورت بکارگیری مددجویان کمیته امداد در شرکت های خود دو بسته تشویقی را در نظر گرفته است، گفت: این کارخانه ها در ازای بکارگیری و جذب هر نیرویی حداقل ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی دریافت می کنند و ۲۳ درصد حق بیمه کارگر خود را کمیته امداد پرداخت می کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->