مزیت فیلم کوتاه این است که هر فیلم‌سازی در هر نقطه‌ای از ایران بتواند فیلم بسازد سه پرده و سه چالش | درباره «مرد آرام» فیلمی از بهنوش صادقی درخشش مستند مرثیه‌ای برای ایل در جشنواره بین‌المللی بوداپست آموزش داستان نویسی | وقتی فوتون ها کند می شوند (بخش دوم) دانلود تاسیان؛ روایتی از عشق و تاریخ در قاب فیلیمو مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: حمایت از هنرمندان و توسعه هنر در استان در اولویت است صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ آغاز اکران آنلاین فیلم آغوش باز از امشب (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) نرگس آبیار از شورای پروانه نمایش استعفا کرد جایزه سازمان امور اجتماعی وزارت کشور به ۲ فیلم بچه‌مردم و چشم‌بادومی علت دوری محمدرضا گلزار از سینما چیست؟ انتقاد تند شهاب حسینی به جشنواره فیلم فجر آغاز تولید فیلم حیوانات به کارگردانی بن افلک درگذشت تام رابینز، نویسنده محبوب آمریکایی فیلم پیر پسر در جشنواره فیلم‌های ایرانی نیویورک، برگزیده شد
سرخط خبرها

کلاهبرداری بدل بازیگر سریال ستایش

  • کد خبر: ۱۳۹۵۳۹
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱
کلاهبرداری بدل بازیگر سریال ستایش
شخصی خودش را بازیگر نقش رستم سریال «ستایش» معرفی و اقدام به کلاهبرداری میلیونی کرده‌است.

به گزارش شهرآرانیوز، یک شیاد با شکل و شمایلِ بازیگر سریال «ستایش» خودش را رستم معرفی می‌کند. او تاکنون چندین نفر را تحت این عنوان، فریب داده و اقدام به کلاهبرداری میلیونی از آنها کرده‌است.

این فرد که از لحاظ چهره و قد و قامت شباهت زیادی به امید علیمردانی بازیگر سریال «ستایش» داشته، به بهانه‌های مختلف کلاهبرداری‌های متعددی انجام داده است.

امید علیمردانی بازیگر و تهیه‌کننده که با شنیدن این خبر بسیار متعجب شده بود، گفت: «واقعاً عنوان مرا جعل کردند و رفته‌اند کلاهبرداری! نمی‌دانم چه بگویم! چطوری مرا جعل کرده‌اند؟ من که دیگر مشخص هستم و همه مرا دیده‌اند.»

اما ماجرا از چه قرار است؟ با علیمردانی گفت‌وگو کردیم و او این چنین تعریف کرد: در تبریز یک نفر ۱۹ میلیون نقره را گرفته و به صاحبِ مغازه گفته من رستمِ سریال «ستایش» هستم. صاحب آن مغازه مرا در اینستاگرام پیدا کرد و خواست با من صحبت کند.

شماره را گرفتم وقتی با او صحبت کردم با نکته عجیبی مواجه شدم. او به من گفت یک نفر خودش را جای شما گذاشته و ۱۹ میلیون نقره از من گرفته است.

یکی دیگر با من تماس گرفت و به من گفت شخصی آمده و گوشی از من بگیرد. من پرسیدم شما خودت هستید. من اصلاً تبریز نیامدم.

این بازیگر سینما و تلویزیون، مشغول ساختِ تله فیلم «بازی اجباری» است و رسماً اعلام می‌کند که چنین درخواست‌هایی با اسم و نامِ‌ من جعلی است و افرادی که با این کلاهبردار و جاعلان هویت مواجه شدند به مراجع ذیربط اعلام کنند.

چندی پیش خبری را تلویزیون رسماً اعلام کرد که فردی با جعل هویت یکی از خبرنگاران صداوسیما اقدام به ارسال پیامک به برخی بازیگران کرده بود دستگیر شد. به نظر می‌رسد سریالِ کلاهبرداری با نام و شکل و شمایل چهره‌ها ادامه دارد و نیاز است مراجع ذیربط ورودِ جدّی به این حوزه داشته باشند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->