حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق صد‌ها هزار نفر (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روسای‌جمهور چین و روسیه دیدار می‌کنند؟

  • کد خبر: ۱۳۹۷۵۴
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۸
روسای‌جمهور چین و روسیه دیدار می‌کنند؟
یک رسانه روس از برنامه ریزی روسای جمهور چین و روسیه برای برگزاری دیدار در اواخر دسامبر جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه روسیه‌ای "ودوموستی" امروز سه‌شنبه نوشت، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و شی جینپینگ، همتای چینی او قرار است اواخر ماه دسامبر مذاکراتی را با هدف بحث و بررسی درخصوص رخداد‌های سال ۲۰۲۲ داشته باشند.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در مصاحبه با روزنامه ودوموستی اظهار کرد، تاریخ و دستورکار این دیدار مشخص شده، اما اعلامیه رسمی آن در روز‌های آینده منتشر خواهد شد.

این نشریه به نقل از منابع ناشناس نزدیک به دفتر ریاست جمهوری روسیه نوشت، بعید است که این نشست به صورت رو در رو برگزار شود.

یک منبع به ودوموستی گفت: جزئیات این دیدار در دست تدوین است.

به نوشته خبرگزاری رویترز، روسیه از زمانی که نیرو‌های مسلحش را در ماه فوریه به اوکراین اعزام کرد به چین نزدیک‌تر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->