ادعای انگلیس: چاره‌ای جز فعال‌سازی اسنپ‌بک نداشتیم | تاکید بر مهلت ۳۰ روزه ایران هشدار وزارت کشور درباره آخرین مهلت ۱۰ روزه اتباع غیرمجاز | هدف‌گذاری خروج ۱.۸ میلیون نفر تا پایان سال ۱۴۰۵ انتقاد رسانه عبری از عملیات نظامی در غزه | ۱۰۰ نظامی اسرائیلی کشته خواهند شد شهادت ۶۸ فلسطینی در حملات اسرائیل به غزه در ۲۴ ساعت گذشته (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) افشای دروغ نتانیاهو؛ دادگاه صهیونیستی او را به خاطر «قطرگیت» به بازجویی احضار کرد (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) مرگ مشکوک ۴ نامزد حزب افراطی آلمان در آستانه انتخابات لاوروف: غرب از دلار برای سرکوب رقبا استفاده می‌کند | تضعیف اعتماد به ارز آمریکا روایت یک مقام دولت از دیدار پزشکیان و پوتین پزشکیان با حضور نیرو‌های فرامنطقه‌ای در قفقاز مخالفت کرد عراقچی با لاوروف دیدار کرد (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) فاجعه غزه؛ ۱۰۰۰ قطعنامه اجرا نشده به سود فلسطین | رئیس تشکیلات خودگردان: مردم غزه یا در جنگ می‌میرند یا از گرسنگی! مادورو: ۸ ناو جنگی آمریکا با ۱۲۰۰ موشک و یک زیردریایی هسته‌ای به ونزوئلا نزدیک می‌شوند | آماده مقابله با تهدیدها هستیم علت صدای انفجار در رشت چه بود؟ (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) وقوع انفجار در شهر حلب سوریه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) نامه مشترک وزرای خارجه ایران،چین و روسیه در رد فعال‌سازی اسنپ‌بک عضو حزب‌الله: هرگز وارد تقابل با ارتش لبنان نخواهیم شد بیانیه شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران، جزایر سه‌گانه، میدان گازی آرش و کشورهای منطقه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان و پوتین بر تاثیر اجرای توافق جامع بلندمدت در گسترش روابط دو کشور تأکید کردند درخواست ۶۰۰ مقام ارشد و دیپلمات اسرائیلی از ترامپ برای توقف جنگ غزه اردوغان: حمایت ما از ایران در زمینه مذاکرات هسته‌ای ادامه دارد کارکنان بندر «جنوا» ایتالیا، اسرائیل را تهدید کردند موضع جدید بن سلمان درباره فلسطین مجلس از تلاش دولت برای عملیاتی شدن کامل توافق راهبردی ایران و چین حمایت کرد آیت‌الله علم‌الهدی: امام یازدهم (ع) با حکمت و تدبیر، راه هدایت جامعه شیعی را هموار ساختند اعضای سازمان همکاری شانگهای به ۲۷ کشور افزایش یافت حمله موشکی و پهپادی گسترده یمن به اسرائیل (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) دیدار پوتین و پزشکیان در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم
سرخط خبرها

نماینده مجلس: کشف حجاب خلاف قانون است؛ برای این قصه باید تدبیر کرد

  • کد خبر: ۱۳۹۷۹۷
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰
نماینده مجلس: کشف حجاب خلاف قانون است؛ برای این قصه باید تدبیر کرد
نماینده مردم خمینی شهر گفت: کشف حجاب خلاف قانون است و جلوی قانون ایستادن تخلف است و برای این قصه باید تدبیر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدتقی نقدعلی در نشست علنی امروز (سه شنبه ۲۲ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: اکنون که خدای سبحان تمام اسباب اجرای این ۲ هدف را در اختیار ما قرار داده است آیا نباید امنیت در تمامی زوایا اعم از شغل، مسکن، معیشت و ازدواج را ساری و جاری کنیم؟ اگر چنین نکردیم آیا پاسخی برای قیامت در ایام مسئولیت داریم؟

وی افزود: ریاست جمهور! امروز وزیر صمت مشکل گرانی خودرو و سکه را ناشی از هجوم نقدینگی به این عرصه‌ها دانست بنابراین تدبیر کنید. ریاست بانک مرکزی کجاست وزیر اقتصاد کجاست؟ چرا نمی‌نشینید بحث هجوم این نقدینگی سرگردان را کنترل کنید؟ هئیت رئیسه مجلس چرا قانون مالیات عائدی بر سرمایه که می‌گوید یکی از راه‌ها جلوگیری از این قضیه است را در اولویت اول قرار نداده‌اید قیمت‌های خودرو مضحک شده است و اساسا قابل توجیه نیست برای واردات چقدر در این مجلس ما قانون تصویب کردیم متاسفانه یک واردات خودرو هزار صاحب دارد یک طرف مجمع تشخصیص، یک طرف سران قوا.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس گفت: وارادت خودرو را آزاد کنید تا این وضعیت درست شود و از این کیفیت خارج شویم مگر یک خودرو بی قابلیت باید چند صاحب داشته باشد همچنین امنیت شغلی و معیشتی مردم باید در اولویت قرار بگیرد. آقای رئیس جمهور باید برای نهادینه کردن و به هدف امنیت شغلی و معیشتی و مسکن و ازدواج رسیدن بعضی از مدیران بی‌انگیزه و سست کنار گذاشته شوند این‌ها توان همراهی با قطار سریع جهادی دولت را ندارند، رئیس جمهور عراق در روز اول مسئولیت تمامی مسئولین سابق را برکنار کرد، اما ما انتظار نداریم همه را عزل کنید، ولی باید آن بی لیاقت‌ها را کنار بگذارید.

این نماینده مردم در مجلس گفت: هدف دوم حاکمیت در نگاه امیرمومنان (ع) احیای معارف، اقامه شعائر و حدود الهی است در جنگ ترکیبی امروز قرارگاه مورد لزوم را ما نمی‌بینیم لذا قوه قضائیه، قوه مجریه، شورای عالی انقلاب فرهنگی، مجلس، شورای عالی امنیت ملی باید همگی پای کار بیایند چرا نیروی انتظامی تنها مانده است؟ چرا قانون حجاب که در سال ۸۴ به تصویب رسیده و ۳۲ دستگاه موظف هستند آن را اجرا کنند، اما امروز زمین مانده است، چرا باید نیروی انتظامی تنها بماند و بعضی‌ها بخاطر اهداف سیاسی همین نیرو را هم مورد هجمه قرار دهند؟ عزیزان! باید از طرق قانونی عقلانی جلوی هنجارشکنی را بگیریم اگر این دومینویی که شروع شده است ادامه پیدا کند چیزی برای نظام نخواهد ماند.

نقدعلی اظهار کرد: کشف حجاب خلاف قانون است و جلوی قانون ایستادن تخلف است و برای این قصه باید تدبیر کرد لذا شخصی که بر مردم سلاح کشیده است و احیانا مردم را به قتل رسانده است و قوه قضاییه در اقدامی مطلوب او را به اعدام محکوم کرده است، امروز می‌بینیم برخی رسانه‌ها و مستکبران آمدند حامی زن و حامی اعدامی و پویش نه به اعدام راه انداختند، اما در قرن پیشرفت و قرن ماهواره و فضا داعش را درست کردید که زنان ایزدی را به فروش گذاشت و به اسارت برد شما اگر راست می‌گویید بروید حقوق زن را در کشور خودتان درست کنید، عزیزان! امروز بعد از ۴۴ سال از پیروزی انقلاب اسلامی آرمان علی وردی ها، شهید عجمیان ها، زینال زاده‌ها و رضازاده‌ها رویش‌های جدید انقلاب هستند و ما  و میلیون‌ها جوان رویش انقلابی پشت سر این عزیزان علم انقلاب را به دست امام زمان (ع) خواهیم سپرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->