تور موسیقی عرفان طهماسبی به بوشهر رسید فصل دوم لایواکشن وان پیس (One Piece) به زودی آغاز می‌شود + زمان پخش رونمایی از پوستر «مجنون» در آستانه فروش چند میلیاردی + عکس آغاز پیش‌تولید سریالی با موضوع قاچاق دارو انتخاب امیر جعفری برای نقش فردوسی در «سی‌صد» نهایی شد چاپ دوم رمان «پرتگاه پشت پاشنه» راهی بازار کتاب شد | داستان جوانی که همه چیزش را داد تاعشق را تجربه کند اسپانیا میزبان جدید پروژه وودی آلن شد باشگاه نوجوانان رادیو جوان سه ساله شد تالار وحدت میزبان اجرای مشترک ارکستر ملی ایران و مختاباد شد تصویربرداری سریال «دو نیمه ماه» با حضور ۲۸۰ بازیگر در حال انجام است کال آف دیوتی (Call of Duty) بالاخره فیلم می‌شود «نردبان» به احترام محیط‌بانان روی آنتن می‌رود تحلیل «بچه مردم» و واکاوی «ایران‌هراسی در هالیوود» در «هفت» امشب (۹ آبان ۱۴۰۴) وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راهیابی «لوپتو» و «بیا آشتی کنیم» به جشنواره‌ای هندی

  • کد خبر: ۱۴۰۰۳۶
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۳
راهیابی «لوپتو» و «بیا آشتی کنیم» به جشنواره‌ای هندی
انیمیشن «لوپتو» و «بیا آشتی کنیم» راهی جشنواره احمدآباد هند شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسگری و انیمیشن کوتاه «بیا آشتی کنیم» به کارگردانی عبدالله علیمراد از آثار مرکز انیمیشن سوره در بخش رقابتی جشنواره بین‌المللی "فیلم کودکان احمدآباد" که در کشور هند برگزار می‌شود، به نمایش درمی آیند.

چهارمین دوره این جشنواره که از ۲۴ تا ۲۹ دسامبر برابر با ۳ تا ۸ دی ماه برگزار می‌شود، با هدف جذب مخاطب بیشتر برای سینمای کودک در سراسر جهان شکل گرفته است و میزبان رقابت بین بچه‌های دانش آموز برای ساخت فیلم است و به آن‌ها بستری می‌دهد تا کار و مهارت‌های خود را به عنوان فیلمساز به نمایش بگذارند.

«لوپتو» که هم اکنون در سینما‌های سراسر کشور در حال اکران است؛ با تکنیک سه بعدی و برگرفته از قصه و فضایی کاملا ایرانی، در استودیوی فراسوی ابعاد توسط هنرمندان جوان کرمانی تولید شده است.

انیمیشن عروسکی «بیا آشتی کنیم» نیز اثری بدون کلام و با زبان بین‌المللی است که با مقیاسی کوچکتر از واقعیت در نسبت یک به ۱۰ ساخته شده است. در این مجموعه، شخصیت‌ها از جنس خمیری هستند و قصه آن درباره دو شخصیت است که همسایه یکدیگر هستند و به تناسب داستان، تحولی میان آن‌ها اتفاق می‌افتد.

پخش بین الملل این دو انیمیشن برعهده مرکز بین‌الملل سازمان سینمایی سوره است.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->