روایت راه عود از خزر تا خلیج‌فارس در مشهد | ساز زندگی، از قشم تا مشهد کوک شد روایت محسن توسلی از حماسه مردم غزه با خط و رنگ رویداد هنری «تجسم حماسه ۳» در مشهد برگزار شد حسن فتحی با پایان فصل اول «ازازیل» از این سریال خداحافظی کرد آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) «تد کاچف» خالق فیلم رمبو: اولین خون درگذشت شیرمحمد احمدی، استاد قیچک‌نواز کرمانی درگذشت راهیابی «ملوپینک» در بخش لفابریک جشنواره کن ماه آسمان ادب | یادی از قمر آریان، نویسنده و پژوهشگر فقید خراسانی آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) مروری بر سه کتاب از جلیل عرفان‌منش که با تمرکز بر هجرت امام‌رضا(ع) نوشته شده‌اند ۲ جایزه جشنواره مستند نیون به سینماگران ایرانی رسید صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ بازیگران سریال استخوان‌سوز معرفی شدند مستند «اپوش» در راه روسیه جایزه جشنواره هلندی به فیلم شوتی از ایران رسید آخرین آمار فروش سینمای ایران | «دایناسور» همچنان در صدر علت لغو کنسرت عرفان طهماسبی در اهواز چه بود؟
سرخط خبرها

آغاز مسابقات دانش آموزی «لوپتو» در پلتفرم شاد

  • کد خبر: ۱۳۸۸۰۰
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۹
آغاز مسابقات دانش آموزی «لوپتو» در پلتفرم شاد
در آستانه ۷ میلیاردی‌شدن انیمیشن سینمایی «لوپتو»، با همکاری آموزش و پرورش مسابقات دانش‌آموزی «فیلم‌بازی» در پلتفرم شاد آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طی تفاهمی میان سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، سازمان سینمایی سوره و حوزه هنری کودک و نوجوان در راستای تقویت جریان تولید و توزیع سینمای کودک و نوجوان، صفحه ویژه انیمیشن «لوپتو» در پلتفرم شاد، در قالب رویداد فرهنگی «فیلم‌بازی» با طراحی ۴ مسابقه دانش‌آموزی راه‌اندازی شد.

صفحه انیمیشن سینمایی «لوپتو» در پلتفرم شاد با برگزاری رویداد بزرگ «فیلم‌بازی» و طراحی ۴ بازی با موضوع‌های دنیای اسباب‌بازی، دوبلورشو، سین جیم و عروسک من برای دانش‌آموزان قصد دارد تا شعار «شادی ساختنی است» را محقق کند. این اتفاق از هم اکنون تا پایان نمایش «لوپتو» در سینما‌های سراسر کشور ادامه دارد.

انیمیشن «لوپتو» که از ۱۱ آبان ماه روی پرده سینما‌ها رفته است، با جذب ۲۸۵ هزار مخاطب، به مرز فروش ۷ میلیارد تومان رسیده است.

طبق آمار سامانه سمفا، سهم دانش‌آموزان سراسر کشور از فروش این انیمیشن ۶۷ هزار مخاطب و ۱۳،۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال بوده است. لازم به ذکر است که مدارس استان‌های تهران، مشهد، اصفهان و شهرکرد پیشتاز استقبال از انیمیشن «لوپتو» بوده‌اند.

انیمیشن موزیکال، شاد و مهیج «لوپتو» نخستین محصول مرکز انیمیشن سوره، به کارگردانی عباس عسکری و تهیه‌کنندگی محمدحسین صادقی و احسان کاوه در استودیوی فراسوی ابعاد توسط هنرمندان جوان کرمانی تولید شده است. این انیمیشن توسط دفتر پخش بهمن سبز به نمایش درآمده و در یک ماه اخیر صدرنشین گیشه سینما‌های ایران بوده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->