زمان پرداخت حقوق معلمان حق‌التدریس نزدیک است آمادگی خدمت‌رسانی هتل لاله تهران به آسیب‌دیدگان در جنگ ۱۲ روزه وزیر آموزش و پرورش: در هیچ شرایطی آموزش را ترک نخواهیم کرد + فیلم چگونه فوق العاده ویژه حقوق خود را حساب کنیم؟  اهتزاز پرچم‌های متبرک حرم‌های مطهر ائمه‌اطهار(ع) در جمع معلولان ذهنی + عکس و فیلم احتمال برگزاری یک نشست با موضوع بازنشستگان تامین اجتماعی و تصمیم‌گیری در مورد معوقات فروردین ۱۴۰۴ ابتلا به یک بیماری آزاردهنده از طریق حیوانات خانگی آیا زمان پرداخت معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شده است؟ تحویل ۲۰۰ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی به بیمارستان‌های مشهد نصب دکل مخابراتی در سایت مرکز تحقیقات یوزپلنگ آسیایی «توران» آخرین اخبار از وضعیت پرونده قتل امیرمحمد خالقی (۱۱ تیر ۱۴۰۴) توصیه‌هایی برای انتقال اضطراری آثار تاریخی در تهدیدات جنگی هشدار یونسکو به رژیم صهیونیستی درمورد آثار تاریخی ایران جذب داوطلب در ستاد مردمی جنگ جامعه پزشکی خراسان رضوی احداث ۱۱۰ فضای آموزشی با مشارکت خیرین مدرسه‌ساز در کرمانشاه صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی گرمای شدید (۱۱ تیر ۱۴۰۴) اکتشاف جدید باستان‌شناسان در ماسوله جنگ و کنکور؛ آزمونی سخت‌تر از درس معاون قوه‌قضائیه: گروسی باید پاسخگوی اقدامات فریبکارانه خود باشد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۱ تیر ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۴۰ درجه می‌رسد متهم در بازسازی صحنه جنایت: سرم داغ بود و  نفهمیدم چه‌  می‌کنم کشف بیش از ۱۴ تن غذای‌حیوانات قاچاق در تهران دعوت سراسری از عزاداران اباعبدالله الحسین (ع) برای حفاظت از محیط زیست تصحیح اوراق امتحانی و اعلام نتایج نهایی، زودتر از موعد هرساله رنگ پریدگی، عرق شدید، سردرد و گرفتگی عضلات از علائم گرمازدگی است دستگیری مسافر خارجی حامل بیش از ۲ کیلوگرم طلا در مرز شلمچه آزادی ۱۰۴ زندانی جرائم غیرعمد در تهران طی یک هفته نمون‌برگ هدایت تحصیلی در دهه سوم تیر ۱۴۰۴ صادر می‌شود | افزایش ظرفیت شاخه‌های فنی و حرفه‌ای مهلت ۴۵ روزه مدارس غیردولتی برای اعلام شهریه
سرخط خبرها

قتل هولناک در شهرک مهرگان مشهد + عکس

  • کد خبر: ۱۴۰۵۳۲
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۷
قتل هولناک در شهرک مهرگان مشهد + عکس
در حالی که متهمان یک پرونده جنایی تلاش می کردند تا ماجرای قتل هولناک مرد پژوسوار را به سرنیزه یک سلاح کلاشینکف گره بزنند که مدعی بودند سلاح مذکور درون خودروی پژو قرار داشته است. متهم به قتل در شعبه ویژه پرونده های جنایی مشهد به تماشای فیلم صحنه «جنایت در زمین خون آلود» نشست اما سلاحی در فیلم دیده نشد.

به گزارش شهرآرانیوز، ماجرای وحشتناک این پرونده جنایی، صبح ۱۵ مرداد سال گذشته، درحالی رخ داد که چند نفر از اعضای یک فامیل، کارگر بنایی را برای ساخت و ساز در زمین مورد اختلاف به بولوار شهید کشمیری در شهرک مهرگان مشهد بردند. نگهبان زمین با دیدن این وضعیت بلافاصله ماجرا را به «علیرضا – الف» (طرف مقابل اختلاف ملکی) اطلاع داد.

قتل هولناک در شهرک مهرگان مشهد + عکس

دقایقی بعد علیرضا پشت فرمان پژو ۴۰۵ نشست و با سرعت خود را به محل زمین ملکی رساند، اما به خاطر سراسیمگی و سرعت، نتوانست خودرو را کنترل کند به طوری که خودرو در میان مصالح ساختمانی فرو رفت و در حالی متوقف شد که در سمت راننده در میان شن و ماسه‌ها گیر کرد و باز نشد! در این هنگام بود که راننده ۴۰ ساله تلاش کرد تا از سمت شاگرد از خودرو بیرون برود که ناگهان «محمد – خ» (جوان ۲۵ ساله) به همراه چند نفر دیگر از بستگانش به سمت خودرو هجوم بردند و به دلیل اختلافی که با مرد پژوسوار داشتند با بیل، چوب و چاقو به تخریب خودرو پرداختند.

هنوز یک پای راننده (علیرضا) در صندلی سمت راننده و پای دیگر او در کف صندلی طرف شاگرد قرار داشت که ضربات چاقوی خشم بر ران او فرود آمد و خون فواره زد. در حالی که به دلیل شدت خون ریزی رمقی برای مجروح ۴۰ ساله باقی نمانده بود، «حمید» (یکی از بستگان مهاجمان) پیکر نیمه جان راننده را از سمت شاگرد بیرون کشید و سعی کرد با گذاشتن پارچه‌ای روی زخم عمیق، از خون‌ریزی شدید جلوگیری کند، اما با وخیم شدن وضعیت جسمانی «علیرضا» اوضاع به هم ریخت و مهاجمان به ناچار پیکر او را از زمین خون آلود بلند کردند و به بیمارستان انتقال دادند، ولی طولی نکشید که مرد ۴۰ ساله بر اثر عوارض اصابت چاقو جان سپرد و بدین ترتیب پرونده «جنایت در زمین خون آلود» روی میز قاضی ویژه قتل عمد مشهد قرار گرفت.

ساعاتی بعد و با صدور دستورات محرمانه قضایی، گروهی از کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی با نظارت مستقیم سرهنگ کارآگاه جواد شفیع زاده (رئیس پلیس با تجربه آگاهی خراسان رضوی) وارد عمل شدند و ۳ تن از متهمان را به اسامی «جواد، مصطفی و حمید» بازداشت کردند، اما از «محمد» (متهم اصلی) خبری نبود. تلاش کارآگاهان با راهنمایی‌های قاضی دکتر صادق صفری ۶ ماه بعد به ثمر نشست و آن‌ها با ردزنی‌های اطلاعاتی موفق شدند متهم فراری را با شگردی پیچیده در یکی از روستا‌های بابل شناسایی و دستگیر کنند.

با انتقال متهم به مقر انتظامی، تحقیقات درباره این جنایت وحشتناک آغاز و مشخص شد که درگیری مرگبار به دلیل اختلاف ملکی رخ داده است. در حالی که همه متهمان به شرکت در نزاع مذکور و تخریب خودرو اعتراف می‌کردند و مدعی بودند که ضربات مرگبار چاقو به ران مرد ۴۰ ساله را «محمد – خ» وارد کرده است، اما بعد از دستگیری متهم، ورق برگشت و تناقض گویی‌ها روند دیگری به خود گرفت. در همین حال ادعا‌های حیرت آوری نیز در این پرونده جنایی مطرح شد به گونه‌ای که سخن از یک سلاح کلاشینکف به میان آمد که سرنیزه هم داشت و در کف اتاق خودرو افتاده بود. این ادعا‌ها طوری در جملات متهم خودنمایی می‌کرد که قتل با سرنیزه به وقوع پیوسته است!

این ادعا‌ها در حالی بود که نه تنها پزشکی قانونی آن را رد کرده بود بلکه قاضی دکتر صادق صفری با بررسی ابعاد مختلف این پرونده جنایی، ماجرای سلاح کلاشینکف سرنیزه دار را نیز زیر ذره‌بین مستندات علمی و تحقیقی برد و با دلایل قاطع آن را رد کرد. با وجود این، همزمان با آخرین دفاعیات متهمان، قاضی شعبه ۲۰۸ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، صحنه کامل فیلم «جنایت در زمین خون آلود» را در شعبه بازپرسی و در حضور متهم به قتل به نمایش گذاشت که از ابتدا تا انتهای نزاع مرگبار توسط دوربین مدار بسته به تصویر کشیده بود و هیچ نوع سلاحی در این تصاویر دیده نمی‌شد! به دنبال تکمیل تحقیقات قضایی و بررسی دقیق همه جوانب این ماجرای تکان دهنده، کیفرخواست این پرونده جنایی در دادسرای مشهد صادر شد و به زودی محاکمه متهمان در دادگاه کیفری یک خراسان رضوی آغاز می‌شود.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->