چشمی کاپیتان اول استقلال شد| چشم و گوش ساپینتو خراسان رضوی نایب‌قهرمان دوچرخه سواری جوانان کشور شد اخباری به استقلال پیشنهاد شد دومین خرید نیم فصل استقلال هم اخراج شد| کوجو مهاجمی بی فایده هالک هوگان اسطوره کشتی کج درگذشت + علت فوت، بیوگرافی و سوابق پایان پنجمین لیگ کشتی محلات مشهد+ ویدیو هادی ساعی رئیس آکادمی تکواندو آسیا شد قهرمانی دوچرخه سوار خراسان رضوی در مسابقات قهرمانی کشور فرعباسی از لیست استقلال خارج می‌شود تاجرنیا: آل‌کثیر در لیست ساپینتو است| سرمربی، پادشاه سرزمین ما است حضور حسینی در استقلال منتفی شد | کاپیتان آبی‌ها در راه تبریز از آب معدنی تا ایما و اشاره دربی؛ عیسی از اینجا مانده، از آنجا رانده تست دوپینگ ۲ دوچرخه سوار ایرانی مثبت شد امتناع سیدورف از سفر به ترکیه بیرانوند برای پیوستن به استقلال ۱۰۰ میلیارد به تراکتور می‌دهد جدایی ۲ بازیکن پرسپولیس در ترکیه قطعی شد عیسی، پوششی برای ناکامی مدیران آبی تکمیل خط آتش مخوف بارسا
سرخط خبرها

برنامه‌های متنوع ساپینتو برای دربی ۹۹

  • کد خبر: ۱۴۰۵۴۸
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۵
برنامه‌های متنوع ساپینتو برای دربی ۹۹
سرمربی استقلال برای دربی ۹۹ برنامه‌های تاکتیکی زیادی در سر دارد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم استقلال این روز‌ها تمرینات خود را برای آماده‌سازی بازی مقابل پرسپولیس در هفته دوازدهم لیگ برتر آماده می‌کند. با توجه به فاصله دو امتیازی که استقلال با رقیب سنتی‌اش دارد، نتیجه دربی برای شاگردان ریکاردو ساپینتو اهمیت زیادی دارد.

استقلال دو مصدوم به نام‌های عارف غلامی و ابوالفضل جلالی دارد که البته غلامی به تمرینات گروهی اضافه شده است، اما به دلیل اینکه مدت زیادی دور از تمرینات بود شاید ساپیپنتو تصمیم بگیرد از گزینه دیگری در دفاع وسط استفاده کند. آنچه که در تمرینات استقلال می‌گذرد آماده باش دادن ساپینتو به سیاوش یزدانی است تا احتمالا جانشین غلامی در دربی شود.

یزدانی هنوز در این فصل برای استقلال به میدان نرفته است چرا که خیلی دیر کار‌های پایان خدمت سربازی‌اش را انجام داد و مقطعی هم به دلیل توئیت علیه سرمربی پرتغالی مغضوب شد و از تمرینات کنار گذاشته شده بود. یزدانی که با واسطه بازیکنان و علی فتح‌الله‌زاده به تمرینات بازگشت با انگیزه تمرین می‌کند و احتمال دارد اولین بازی فصل او برابر پرسپولیس باشد.

ناگفته نماند که استقلال محمدحسین مرادمند را نیز در اختیار دارد که یک بازی از ابتدا برای استقلال بازی کرده است و او نیز شانس بازی کردن در دربی را دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->