هانس زیمر: حذف موسیقی «تلماسه» از اسکار یک قانون احمقانه بود درگذشت خواننده کره‌ای در ۴۳ سالگی| پلیس درخواست کالبدشکافی داد بحران در ادبیات ایران| تیراژ ۵۰ نسخه‌ای کتاب‌ها و سرخوردگی نویسندگان مراسم سومین سالگرد درگذشت زنده‌یاد «سید محسن مصطفی‌زاده» در مشهد برگزار شد فلسطینی‌ها از مستند برنده اسکار انتقاد کردند درگذشت بازیگر «هری پاتر» و «دکتر هو» تقدیر ساترا از سریال‌های «قهوه پدری» و «دیو و ماه‌پیشونی۲» سمفونی کلاغ‌ها در بهشت ۸ فیلم مجوز ساخت گرفتند | «استخر» فیلم جدید سروش صحت درگذشت تورج رهنما، مترجم، شاعر و پژوهشگر پیشکسوت دوبله سریال خارجی ریپلی، برای تلویزیون گزارشی از پشت صحنه سریالی درباره سقط جنین که این روز‌ها در مشهد فیلم برداری می‌شود آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش دوم) سجاد آیدنلو: در ایران یک ملت، یک هویت و یک فرهنگ وجود داشته است اولین تیزر رسمی سریال پایتخت ۷ منتشر شد + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

اقبال واحدی مجری ویژه برنامه شب یلدای شبکه یک شد

  • کد خبر: ۱۴۰۷۹۸
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۹
اقبال واحدی مجری ویژه برنامه شب یلدای شبکه یک شد
ویژه‌برنامه «یلدای ایرانی» در آخرین شب پاییز با اجرای اقبال واحدی، جعفر خسروی و محسن زارعیان از شبکه یک سیما پخش می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، ویژه برنامه یلدایی «یلدای ایرانی» چهارشنبه ۳۰ آذرماه از ساعت ۱۸ الی یک و ۳۰ دقیقه بامداد از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

این ویژه برنامه با اجرای اقبال واحدی، جعفر خسروی و محسن زارعیان میزبان محمدرضا کاسب کارشناس فرهنگ عامه، حسن سرلک کارشناس فرهنگی ایران، خواننده‌ها و نوازنده‌هایی از سراسر ایران می‌شوند.

همچنین در این شب تصاویری از سفر مجریان به شهرهایی، چون زاهدان، مشهد، خرم آباد، گیلان، هرمزگان، تنب بزرگ، ابوموسی، کردستان، افغانستان نمایش داده می‌شود که آداب و رسوم فرهنگ‌های مختلف را در این شب روایت می‌کند.

حافظ خوانی، کلیپ و وله‌های مرتبط با یلدا، اجرای زنده موسیقی با حضور خواننده هایی، چون محمد گلریز، رضا صنعتگر و ... از دیگر بخش‌های این برنامه به تهیه‌کنندگی رضا بختیاری و میثم فکری است.

حافظ‌خوانی استاد صدا و برنامه‌ای شاد برای کودکان در شب یلدای تلویزیون

برنامه «صبح بخیر ایران» هم از ساعت ۶ تا ۸ صبح با تدارک بخش‌های متنوع از جمله موسیقی یلدایی، گزارش‌های مردمی در خصوص یلدا، کارشناس، مهمان از سازمان میادین و تره بار و گفتگو در مورد میوه شب یلدا، خواننده و کلیپ یلدایی و... در روز چهارشنبه به صورت زنده روی آنتن خواهد رفت.

همچنین برنامه «سیمای خانواده» از ساعت ۱۲:۳۰ در آخرین روز پاییز با بخش‌های متنوعی پخش می‌شود. ارائه گزارش از استان خراسان شمالی روستای امیرآباد در خصوص شب یلدا، وله، بخش آشپزی و هنری متناسب با شب یلدا، گفتگو با خانواده شهید در منزل محمدمهدی دباغی، پلی بک از مرزبانی مرز آغداش و... از جمله بخش‌هایی است که در این برنامه پخش می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->