واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

تیراندازی اشرار در سیستان و بلوچستان | مجروح شدن ۳ تکاور در حوالی پل جکیگور

  • کد خبر: ۱۴۰۸۱۰
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۰
تیراندازی اشرار در سیستان و بلوچستان | مجروح شدن ۳ تکاور در حوالی پل جکیگور
فرمانده انتظامی شهرستان راسک از تیراندازی اشرار کوردل مسلح به گشت تکاوران پلیس در این شهرستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز،  سرهنگ محمد رضا خارکوهی اظهار داشت: در ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه امشب مأموران یگان تکاوری راسک در حال گشت‌زنی و تامین امنیت محور ایرانشهر به راسک در حوالی پل جکیگور بودند که اشرار مسلح کوردل با حمله ناجوانمردانه به سمت خودرو گشت مأموران پلیس تیراندازی که در اثر آن سه نفر از  تکاوران جان برکف مجروح شدند.

وی افزود: هم‌اکنون حال عمومی مأموران یگان تکاوری مساعد بوده و به جهت مداوا به مراکز درمانی منتقل شدند.

خارکوهی تصریح کرد: در ابتدای این حادثه اقدامات لازم در جهت شناسائی و دستگیری این افراد مسلح شروع و سرنخ‌هایی نیز  در این رابطه به‌دست آمده و در اسرع وقت محاکمه و مجازات می‌شوند.

فرمانده انتظامی شهرستان راسک خاطرنشان کرد: اینگونه اقدامات بزدلانه اشرار مسلح کوردل هیچ خللی در ارائه خدمت و تامین امنیت مردم ایجاد نمی‌کند و مخلان امنیت با پاسخ قانونی و قاطع پلیس مواجه خواهند شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->