حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس
سرخط خبرها

رابرت مالی توپ برجام را به زمین ایران انداخت

  • کد خبر: ۱۴۰۹۶۸
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۲
  • ۱
رابرت مالی توپ برجام را به زمین ایران انداخت
نماینده آمریکا در امور ایران با انداختن توپ در زمین تهران، مدعی شد مقامات ایرانی در ماه سپتامبر به توافقی روی میز که مورد تایید همه بود، پشت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران امروز سه شنبه در پیامی توییتری با ندیده گرفتن نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل ابتدا از سوی آمریکا در سال ۲۰۱۸ با خروج این کشور از توافق بین المللی سال ۲۰۱۵ و سپس انفعال اروپا در قبال تعهدات برجامی خود، از وضعیت این توافق انتقاد کرد.

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در این خصوص ادعا کرد: همانطور که نماینده «رابرت وود» (معاون نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد) گفت سپتامبر، «اولین باری نبود که مقامات ایران به توافقی که روی میز و مورد تایید همه بود، پشت کردند!

«رابرت مالی» مدعی شد: اما این آخرین مورد، امید جمعی ما برای برگشت سریع و متقابل به اجرای کامل برجام را از بین برد!

این در حالی است که در نشست شب گذشته سازمان ملل، نماینده آمریکا «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل را متهم کرد که «تسلیم تهدیدهای روسیه شده است»!

نماینده آمریکا در نشست سازمان ملل مدعی شد که دبیرکل این سازمان پس از تهدیدات روسیه هنوز کارشناسانی را به اوکراین برای بازرسی و تحقیق درباره پهپادهای مورد استفاده نظامیان روسیه نفرستاده است.

این ادعای واشنگتن در حالی مطرح شده که روسیه استفاده نیروهایش از پهپادهای ایرانی در اوکراین را تکذیب کرده و استدلال می‌کند که هیچ دلیلی برای اعزام هیئت مأموران سازمان لل به کیف برای بررسی منشأ پهپادها وجود ندارد. ایران نیز پیشتر اعلام کرده بود که موضوع فروش پهپادها به روسیه مربوط به قبل از جنگ اوکراین است.

«رابرت وود» معاون سفیر ایالات متحده در سازمان ملل متحد روز دوشنبه در نشست شورای امنیت درباره قطعنامه توافق هسته‌ای ایران در سال ۲۰۱۵ گفت: ما متاسفیم که سازمان ملل برای انجام تحقیقات عادی در مورد نقض قطعنامه هسته‌ای ایران که پپشتر بدلیل استفاده از پهپادهای ایرانی گزارش شده بود، هنوز اقدام نکرده است. ما از اینکه دبیرخانه ظاهراً در برابر تهدیدهای روسیه تسلیم شده و مأموریت تحقیقی را که این شورا به آن واگذار کرده بود، انجام نداده است، ناامید هستیم.

پیشتر گوترش در گزارشی به شورا در اوایل ماه جاری میلادی گفته بود که کارشناسان سازمان ملل در حال بررسی اطلاعات موجود هستند و هرگونه یافته از نتایج تحقیقات را در زمان مناسب به شورا گزارش خواهند کرد.

گفتنی است در حالی که آمریکا طرفی بوده که با خروج از برجام و نقض تعهداتش وضعیت فعلی پیرامون این توافق را رقم زده و تا کنون از پذیرش تعهداتش برای به سرانجام رسیدن مذاکرات خودداری کرده، سخنگوی وزارت خارجه این کشور اخیراً مدعی شد: ایرانی‌ ها مشخص کرده‌ اند که این توافقی نیست که آماده انجام آن بوده‌ اند، توافق قطعاً قریب الوقوع به نظر نمی‌ رسد!

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۹
0
0
اگر برجام مرده وامریکا به توافق بر نمی گردد دلیلی برای ماندن ایران در برجام نیست، سریعا رئیسی از برجام خارج شود وتوافق یک جانبه خسارت بار را به صورت امریکا بکوبد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->