بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

مرد رمال برای یک میلیون تومان به قتل رسید

  • کد خبر: ۱۴۱۱۹۶
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۶
مرد رمال برای یک میلیون تومان به قتل رسید
مردان معتاد که برای تامین هزینه‌های مواد مخدر مرد فلجی را که رمالی می‌کرد به قتل رسانده بودند، جزئیات قتل را شرح دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، مرگ دردناک مرد فلج بعد از تماس یکی از دوستانش با پلیس فاش شد. این مرد مدعی شد چند روزی است از دوستش خبر ندارد و فکر می‌کند برای او اتفاقی افتاده است.

این مرد گفت: دوست ۵۱ ساله‌ام به نام نعیم که رمال است و به تنهایی در خانه‌اش زندگی می‌کند چند روزی است ناپدید شده و هرچه با موبایلش تماس می‌گیرم پاسخ نمی‌دهد. حالا جلو در خانه‌اش در جنوب تهران رفته‌ام؛ اما کسی در را باز نمی‌کند و نگران او هستم.

ماموران مقابل خانه مرد رمال رفتند و پس از گشودن در با جسد او روبه‌رو شدند که پارچه‌ای دور دهانش پیچیده شده بود. جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و ماموران برای رازگشایی جنایت به تکاپو افتادند.

شواهد نشان می‌داد نعیم که هر دو پایش فلج بود و روی ویلچر می‌نشست، سال‌ها به تنهایی در خانه‌اش زندگی می‌کرد و گاهی دوستانش به خانه‌اش رفت‌وآمد داشتند. در بررسی‌های بعدی روشن شد به خانه این مرد دستبرد زده و پول‌هایش سرقت شده است.

با افشای این ماجرا ماموران به تحقیق پرداختند و چند مظنون را بازداشت کردند. در این میان یکی از دوستان نعیم به نام حسن که چند بار با او تماس گرفته بود، ردیابی و بازداشت شد. رفتارهای مشکوک حسن شک پلیس را برانگیخت و او سرانجام لب به اعتراف گشود و به قتل نعیم با همدستی دو نفر از دوستانش اعتراف کرد.

او گفت: من نعیم را از قبل می‌شناختم و به خانه او رفت‌وآمد داشتم. می‌دانستم رمال است و در خانه‌اش پول زیادی دارد. به همین خاطر از دو نفر از دوستانم به نام‌های مهرداد و سعید خواستم تا شبانه به خانه نعیم برویم و به آنجا دستبرد بزنیم.

متهم ادامه داد: ساعت ۱۲ شب بود که ما سه نفری به خانه نعیم رفتیم. می‌دانستم پاهای او فلج است و نمی‌تواند از خودش دفاع کند. به همین خاطر با همدستی دوستانم دست و دهان او را بستیم و همه جا را گشتیم؛ اما فقط یک میلیون تومان پول نقد پیدا کردیم. ما قصد کشتن او را نداشتیم.

به دنبال اعترافات این مرد دو همدست معتادش نیز بازداشت شدند.

پرونده این جنایت با صدور کیفر خواست به شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد و متهمان پای میز محاکمه رفتند.

جلسه محاکمه

در ابتدای جلسه دادگاه نماینده دادستان کیفرخواست را خواند و گفت: قربانی افغان است و تلاش برای یافتن ولی دم او بی‌نتیجه مانده است. به همین خاطر رئیس قوه قضائیه برای قاتلان او درخواست قصاص را مطرح کرده است.

سپس حسن در جایگاه متهم ایستاد و گفت: باور کنید من و دوستانم فقط برای سرقت به خانه نعیم رفتیم و قصد کشتن او را نداشتیم. من دهان او را بستم، اما هرگز فکر نمی‌کردم پارچه‌ای که دور دهانش بسته‌ام موجب خفگی‌اش می‌شود. ما همه جا را گشتیم و فقط یک میلیون تومان پول نقد به دست آوردیم. من از قتل دوستم پشیمان هستم.سپس مهرداد و سعید به دفاع پرداختند. مهرداد گفت: ما معتاد بودیم و پول مواد مخدر نداشتیم. به همین خاطر وقتی حسن پیشنهاد سرقت را مطرح کرد، قبول کردیم. من و سعید فقط دست‌های مقتول را نگه داشتیم و حسن پارچه را دور دهان او پیچید. ما دستی در قتل نداشتیم.

سعید نیز اظهارات همدستش را تایید کرد و منکر مشارکت در قتل شد. در پایان جلسه قضات وارد شور شدند تا رأی صادر کنند.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->