مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

سرقت عجیب از کارگاه تولیدی در مشهد

  • کد خبر: ۱۴۱۶۷۹
  • ۰۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۶
سرقت عجیب از کارگاه تولیدی در مشهد
گروهی سارق با استفاده از نقاط کور دوربین‌های مداربسته، به یک واحد صنعتی در مشهد دستبرد زدند.

مهدی قرآنی  | شهرآرانیوز؛ 

اول: وقتی دوربین‌ها خواب بودند

خودش را مالک یک کارگاه صنعتی تولید قطعات خودرو در شهرک صنعتی معرفی کرد. او گفت که خط تولید کارگاه در سه شیفت کاری فعالیت می‌کند و سه ماه پیش به دلیل نقص فنی خط تولید برای یک روز غیر فعال شد. درست همان روز چند نفر وارد کارگاه شدند و تعداد زیادی از قطعات تولیدی به مبلغ ۶‌میلیارد ریال را طی چند مرحله سرقت کرد‌ند.
به گفته شاکی گویا سارقان قبلا گوشه گوشه کارگاه را بررسی کرده و می‌دانسته‌اند نقطه‌های کور کجاست، زیرا هیچ‌کدام از دوربین‌های مداربسته تصاویر سارقان را ثبت نکرده است.
مال‌باخته گفت: انگار اشباح به کارگاه زده‌اند. نه ردی از آن‌ها به جای مانده و نه حتی یک تصویر از این افراد ثبت شده است. آن‌ها کارگاه را جارو کرده و هرچه قطعه تولید شده به دستشان آمده را با خود برده‌اند.»

دوم: ردزنی پراید مشکوک

با شکایت مالک این واحد صنعتی تیمی از مأموران انتظامی با هدایت مستقیم سرهنگ کدخدا، رئیس پایگاه شمال پلیس آگاهی مشهد وارد عمل شدند. آنچه از شواهد امر پیدا بود، سارقان طی چند مرحله اقدام به سرقت کرده و قطعات را به مخفیگاه خود انتقال داده‌اند و مجدد به محل جرم بازگشته‌اند. این اقدام ناشی از این بود که سارقان خوب می‌دانستند کارگاه در تاریخ وقوع جرم خالی است و هیچ‌کس در آن حضور ندارد. همین سرنخ نقش داشتن یکی از شاغلان در این کارگاه تولیدی را قوت بخشید و کارآگاهان را بر آن داشت تا به سراغ این افراد بروند.

تحقیقات پرونده آغاز شد و بررسی اظهارات کارگران فعال در این مجموعه صنعتی راه به جایی نبرد. هیچ مد‌رکی هم دال بر اینکه آن‌ها در این سرقت نقش داشته باشند به دست نیامد. در این میان، اما دوربین‌های مداربسته سرنخی از اشباح در اختیار کارآگاهان پلیس گذاشت. رد پای یک دستگاه سواری پراید در این پرونده پیدا شد. تصویر ثبت شده ناقص بود و شماره پلاک انتظامی این خودرو قابل تشخیص نبود، اما مأموران توانستند با بررسی چند دوربین مداربسته دیگر رفت و آمد این سواری مشکوک را رصد و شماره پلاک آن را شناسایی کنند.

سوم: توقیف خودرو سارقان در ورودی شهرک صنعتی

کارآگاهان پلیس آگاهی با به دست آوردن این سرنخ حالا یک قدم به متهمان نزدیک شده بودند. پیگیری‌ها پلیسی ادامه داشت تا اینکه مجریان قانون خودرو پراید تحت تعقیب را در ورودی شهرک صنعتی کلات شناسایی کردند و زیر نظر قرار دادند. متهمان حوالی ساعت یک بامداد جمعه وارد شهرک صنعتی شده و قصد ورود به این کارگاه را داشتند که در حلقه محاصره پلیس قرار گرفتند و سرقت آن‌ها نافرجام ماند.
در این عملیات کارآگاهان پایگاه شمال پلیس آگاهی راننده و دو سرنشین دیگر پراید را دستگیر کردند.

آخر: انهدام باند هفتنفره سرقت

رئیس پلیس آگاهی مشهد در تشریح دیگر ابعاد این پرونده گفت: متهمان که دستشان برای قانون رو شده بود در بازجویی‌هایی به جرم خود اعتراف کردند. در ادامه تحقیقات از متهمان مشخص شد که دو نفر از آن‌ها مدتی پیش در این کار‌گاه شاغل بوده که اخراج شده‌اند. این افراد با طرح نقشه‌ای شوم و همدستی دو نفر دیگر طی سه مرحله به این کار‌گاه دستبرد زده‌اند.

سرهنگ مصطفی صادقی افزود: متهمان اموال مسروقه را به یک ضایعاتی در بولوار شهید چراغچی فروخته‌اند که با به دست آمدن این اطلاعات مأموران وارد عمل شدند و عملیات دیگری را ترتیب دادند. کارآگاهان پلیس با هماهنگی قضایی سه مهره دیگر این پرونده را در محدوده شهرک سیدی، طبرسی شمالی و خیابان میثم شناسایی کردند و در مخفیگاه‌هایشان به دام انداختند. در ادامه این مأموریت فرد مال‌خر نیز دستگیر شد که در بازرسی از ضایعاتی وی قسمتی از اموال مسروقه که به عنوان بار ضایعات به او فروخته شده بود کشف و با دستور قضایی به مال‌باخته تحویل داده شد.

این مقام انتظامی مشهد ادامه داد: هفت متهم به دام افتاده پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد‌ند و تحقیقات از این افراد ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->