قبری در میانه حیاط | نقد رمان «ناخن‌کشیدن روی صورت شفیع‌الدین» در کتاب‌فروشی چشمه کارگر تهران سوتی‌های عجیب سریال «محکوم»! | بی احترامی پلتفرم‌ها به مخاطب همچنان ادامه دارد زمان پخش «بامداد خمار» مشخص شد + خلاصه داستان «لاک‌پشت و حلزون»، فیلمی ایرانی با طعم فرانسوی «یوز» تاریخ‌ساز شد | رکورد تازه در سینمای کودک ایران صوت | آهنگ جدید اشوان با نام «دلم تنگه» منتشر شد + لینک دانلود و متن آمریکا به اسلام ویزا نداد | تور ادبی آقای خواننده لغو شد لیدی گاگا به دنباله «شیطان پرادا می‌پوشد» اضافه شد «شرور» صدرنشین پیش‌فروش بلیت در ۲۰۲۵ شد هفته شیراز روی آنتن شبکه نمایش «قلمه»، جوانه امیدوارکننده طنزپردازان خراسان | آیین اختتامیه یازدهمین رویداد ملی طنز قلمه برگزار شد + فیلم چالش‌های ایفای نقش شهید علی هاشمی در «پسران هور» | از واکنش دختر شهید تا سختی‌های فیزیکی اطلاعیه اداره کل هنرهای نمایشی درباره اختتامیه جشنواره تئاتر مهر و ماه دیزنی، «گیسو کمند» را با اسکارلت جوهانسون زنده می‌کند معصومه آقاجانی، بازیگر و دوبلور پیشکسوت در بیمارستان بستری شد پایان فصل اول «۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر | فصل دوم به زودی ۷۰ درصد مردم همچنان پای تلویزیون | رقابت نزدیک شبکه سه و آی‌فیلم «استخر» با حضور پسر سروش صحت به پایان فیلم‌برداری رسید فیلم کوتاه «تنبیه» نامزد سه جشنواره معتبر جهانی شد ویدئو | وداع همایون شجریان با مادرش در مشهد
سرخط خبرها

آخرین آمار فروش سینما‌های کشور از ابتدای سال تا پایان آذر ۱۴۰۱| چند نفر به تماشای فیلم‌ها نشستند؟

  • کد خبر: ۱۴۱۳۷۰
  • ۰۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۹
آخرین آمار فروش سینما‌های کشور از ابتدای سال تا پایان آذر ۱۴۰۱| چند نفر به تماشای فیلم‌ها نشستند؟
آمار کل مخاطبان سینمای ایران در طول ۹ ماه گذشته از مرز ۱۰ میلیون نفر عبور کرده است.

یه گزارش شهرآرانیوز، پاییز امسال سالن‌های سینمایی روزهای کم‌فروغی را از جهت استقبال مخاطب پشت سر گذاشتند و در شرایطی که فیلم‌های تدارک دیده شده برای اکران در این فصل از نمایش انصراف دادند، نمایش فیلمی مثل «بخارست» هم نتوانست به تنهایی گیشه سینما را تکان دهد. همین امر سبب شد در روزهای منتهی به جام‌جهانی فوتبال سینماداران به دنبال پخش دو مسابقه آخر جام‌جهانی باشند که البته این کار هم در مقایسه با پخش مسابقه ایران فروش بالایی نداشت و کمتر از ۳۰۰ میلیون تومان نصیب سینما کرد.

با این حال در هفته گذشته فیلم جدیدی به کارگردانی سیدجواد هاشمی اکران شد تا شاید همانند دیگر فیلم‌های کودک و نوجوانی که در ماه‌های گذشته مخاطب خوبی را به سینما کشانده بودند، این فیلم نیز با استقبال روبرو شود. در کنار این‌ها بعضی سینماها به تازگی درخواست اکران فیلم‌های قدیمی و نوستالژیک را مطرح کردند تا شاید خانواده‌ها را به سینما رفتن ترغیب کنند.

همایون اسعدیان - دبیر شورای صنفی نمایش - در این‌ زمینه به ایسنا می‌گوید: پردیس ملت همانطور که در گزارش اخیر شورای صنفی ذکر شد، از وزارت ارشاد درخواست کرده تا اجازه نمایش چند فیلم مثل «کلاه قرمزی و پسرخاله»، «شهر موش‌ها» و «طبقه حساث» را بگیرد که این مجوز صادر شده و ما نیز در شورای صنفی نمایش آن‌ها را بلامانع دانستیم.

او اضافه کرد: پردیس‌های سینمایی دیگر هم می‌توانند برخی پس از ارائه درخواستی، فیلم‌های قدیمی را در یکی از سالن‌های خود نمایش دهند.

سینماداران درحالی به سمت اکران فیلم‌های قدیمی می‌روند که هنوز صاحبان فیلم‌های جدید و اکران نشده، راضی به نمایش فیلم‌های خود در روز های نسبتاً سوت و کور سینما نشده‌اند هرچند مدت‌هاست زمزمه‌هایی به گوش می‌رسد که تلاش می‌شود تا فیلم‌هایی مثل «ملاقات خصوصی» یا «چپ راست» به نمایش درآیند که البته با توجه به نزدیکی زمان جشنواره فیلم فجر مشخص نیست در این مدت زمان یک ماهه این اتفاق رخ می‌دهد یا خیر!

با این حال در ۹ ماه گذشته فروش کل سینمای ایران به ۳۱۲ میلیارد و ۳۱۷ میلیون تومان رسیده و بیش از ۱۰ میلیون و ۴۴۰ هزار نفر هم به تماشای فیلم‌های اکران شده نشسته‌اند.

در حال حاضر فیلم‌ «انفرادی» با دو میلیون و ۳۸۳ هزار نفر مخاطب و حدود ۷۶ میلیارد تومان فروش، پرمخاطب‌ترین و پرفروش‌ترین فیلم سینما در سال ۱۴۰۱ تاکنون است.

از میان فیلم‌هایی که در همین پاییز روی پرده رفتند به «بخارست» می‌توان اشاره کرد که تاکنون بیش از ۴۱۱ هزار بلیت فروخته و حدود ۱۳ میلیارد تومان هم فروش داشته است.

«جزیره فضایی» (تورنادو ۲) هم از روز سه‌شنبه تاکنون ۲۵۰۰ تماشاگر داشته و نزدیک به ۷۸ میلیون تومان فروش کرده است.

«پسر دلفینی» با ۷۶۴ هزار تماشاگر، ۱۹ میلیارد و ۵۰۰ هزار تومان فروش داشته و «لوپتو» با ۴۲۲ هزار تماشاگر، ۱۰ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان فروش کرده است.

«بام بالا» با ۱۸۰ هزار نفر تماشاگر، به فروش ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان رسیده و کمدی «طبقه یک و نیم» با ۲۴ هزار نفر تماشاگر، ۷۵۷ میلیون تومان فروش داشته است.

فیلم «بیرو» هم با ۳۳۰۰ نفر تماشاگر فقط ۹۳ میلیون تومان فروش داشته است.

در حال حاضر سه فیلم «بی‌آبان» با ۱۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان فروش، «عمارتی در مه» با هشت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان فروش و «حرف آخر» با ۱۲ میلیون تومان فروش نیز در گروه هنر و تجربه روی پرده هستند 

آمار درج شده در این گزارش تقریبی و براساس اطلاعات سامانه سمفا تا ساعت ۱۳ جمعه دوم دی‌ماه است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->