تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد
سرخط خبرها

مربی فرش‌آرای مشهد: داور تحت‌تأثیر فشار نیمکت تیم سن‌ایچ قرار گرفت

  • کد خبر: ۱۴۱۴۰۴
  • ۰۲ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۴
مربی فرش‌آرای مشهد: داور تحت‌تأثیر فشار نیمکت تیم سن‌ایچ قرار گرفت
مربی فرش‌آرای مشهد گفت: تیم سن‌ایچ ساوه با توجه به فشاری که روی داور گذاشت، داور پس از ۵ خطا شدن این تیم، خطای دیگری برای تیم ما اعلام نکرد.

گروه ورزش | شهرآرانیوز، احمد شفیعی پس از شکست مقابل سن‌ایچ ساوه بیان کرد: بازی از لحاظ فنی کاملا ایدئال بود. هر دو تیم، فوتسالی بابرنامه‌ به نمایش گذاشتند. ما نیز از لحاظ فنی عملکرد خوبی داشتیم. با توجه به اینکه ۲ بازیکن مصدوم و یک بازیکن محروم داشتیم، کمی دستمان برای دیدار با سن‌ایچ خالی بود.

وی ادامه داد: سعی کردیم در این دیدار به جوانان بیشتر بازی بدهیم. از همین رو، سن‌ایچ توانست از تجربه بازیکنانش استفاده کند.
مربی تیم فرش‌آرای مشهد گفت: تا زمانی که سن‌ایچ در نیمه دوم ۵ خطا انجام نداده بود، داور به‌خوبی بازی را مدیریت می‌کرد، اما به‌محض اینکه تیم حریف ۵ خطا در نیمه دوم مرتکب شد، روی داور فشار بیشتری وارد و سعی کرد نتیجه سوت‌های داور را تغییر دهد. سن‌ایچ ساوه به خواسته خودش رسید و روی یک ضربه خطا که مشکوک به دست آمده بود، به گل رسید.

شفیعی بیان کرد: در این دیدار موقعیت‌های زیادی خلق کرده بودیم و اگر بازیکنان در ضربات پایانی بیشتر دقت می‌کردند، نتیجه بازی تغییر می‌کرد.

وی درباره اینکه فرش‌آرا حدود ۱۲ دقیقه نتوانست از فرصت ۵ خطا شدن تیم حریف استفاده کند، گفت: ذهنیتی به بازیکنان نداده بودیم تا از تیم حریف خطا بگیرند. به‌دنبال این بودیم که اگر در جریان بازی خطایی رخ می‌دهد، داور آن را به‌درستی سوت بزند.

مربی تیم فرش‌آرای مشهد ادامه داد: نیمکت حریف مدام روند بازی را متوقف می‌کرد تا روی برنامه‌هایشان تمرکز بیشتری داشته باشند. تیم سن‌ایچ ساوه با توجه به فشاری که روی داور گذاشت، داور پس از ۵ خطا شدن این تیم، خطای دیگری برای تیم ما اعلام نکرد. از همین رو، تصمیم گرفتیم از پاورپلی استفاده کنیم.

شفیعی درباره محرومیت حضور تماشاگران در این دیدار گفت: این تصمیم سازمان لیگ است. متأسفانه برای فوتسال و فوتبال تصمیم به نبود تماشاگر گرفته‌اند، درحالی‌که مسابقات کشتی و والیبال با حضور تماشاگران برگزار می‌شود. با وجود این ما نمی‌توانیم از امتیاز میزبانی و هوادارانمان استفاده کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->