درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم پشت نوبت دریافت جهیزیه در خراسان رضوی صفر است غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب ۴۷۰ بیمار مبتلا به سل در خراسان رضوی تحت درمان هستند علت ارتکاب قتل، همسرم قربان‌صدقه‌ام نمی‌رفت و طلاق می‌خواست! هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۴ بهمن ۱۴۰۳) فوت دختر ۱۷ ساله در انفجار خانه در روستایی حوالی مشهد پیش‌بینی بارش باران از فردا (۵ بهمن ۱۴۰۳) در ۸ استان
سرخط خبرها
در سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت گردشگری و غذا مطرح شد:

خراسان رضوی ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر غذا دارد

  • کد خبر: ۱۴۱۶۷
  • ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰
خراسان رضوی ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر غذا دارد
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی از غذا‌ها به عنوان نماد‌های فرهنگی جامعه یاد کرد و گفت: «گردشگری غذا در خراسان رضوی دارای پتانسیل و ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر دارد.»
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی، ابوالفضل مکرمی امروز پنج شنبه ۱۹ دیماه ۱۳۹۸ در مراسم آغاز سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت گردشگری و غذا با بیان این مطلب افزود: «تنوع اقلیمی و قومی در ایران باعث شده تا غذا‌های ایرانی نیز دارای تنوع زیاد باشد و از هر منطقه با غذا‌های سنتی آن منطقه یاد شود.»

او با بیان این که گردشگری غذا به نوعی مکمل دیگر گردشگری‌ها محسوب می‌شود، ادامه داد: «معروف‌ترین غذا‌های ایران شامل چلوکباب، قورمه سبزی، فسنجان دیزی سنگی، زرشک پلو، لوبیا پلو، خرشت قیمه، اش رشته و شیشلیک است.»

مکرمی فر یادآورشد: «شیشلیک شاندیز وشله مشهد در فهرست میراث فرهنگی کشور به ثبث رسیده است.»

گفتنی است: سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت غذا و گردشگری در مشهد با مشارکت بخش خصوصی برگزار شده است، این جشنواره و نمایشگاه تا ۲۱ دیماه جاری در محل هتل پارس مشهد در حال برگزاری است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->