در سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت گردشگری و غذا مطرح شد:

خراسان رضوی ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر غذا دارد

  • کد خبر: ۱۴۱۶۷
  • ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰
خراسان رضوی ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر غذا دارد
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی از غذا‌ها به عنوان نماد‌های فرهنگی جامعه یاد کرد و گفت: «گردشگری غذا در خراسان رضوی دارای پتانسیل و ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر دارد.»
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی، ابوالفضل مکرمی امروز پنج شنبه ۱۹ دیماه ۱۳۹۸ در مراسم آغاز سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت گردشگری و غذا با بیان این مطلب افزود: «تنوع اقلیمی و قومی در ایران باعث شده تا غذا‌های ایرانی نیز دارای تنوع زیاد باشد و از هر منطقه با غذا‌های سنتی آن منطقه یاد شود.»

او با بیان این که گردشگری غذا به نوعی مکمل دیگر گردشگری‌ها محسوب می‌شود، ادامه داد: «معروف‌ترین غذا‌های ایران شامل چلوکباب، قورمه سبزی، فسنجان دیزی سنگی، زرشک پلو، لوبیا پلو، خرشت قیمه، اش رشته و شیشلیک است.»

مکرمی فر یادآورشد: «شیشلیک شاندیز وشله مشهد در فهرست میراث فرهنگی کشور به ثبث رسیده است.»

گفتنی است: سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت غذا و گردشگری در مشهد با مشارکت بخش خصوصی برگزار شده است، این جشنواره و نمایشگاه تا ۲۱ دیماه جاری در محل هتل پارس مشهد در حال برگزاری است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->