خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درسی دانش‌آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها
در سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت گردشگری و غذا مطرح شد:

خراسان رضوی ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر غذا دارد

  • کد خبر: ۱۴۱۶۷
  • ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰
خراسان رضوی ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر غذا دارد
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی از غذا‌ها به عنوان نماد‌های فرهنگی جامعه یاد کرد و گفت: «گردشگری غذا در خراسان رضوی دارای پتانسیل و ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر دارد.»
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی، ابوالفضل مکرمی امروز پنج شنبه ۱۹ دیماه ۱۳۹۸ در مراسم آغاز سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت گردشگری و غذا با بیان این مطلب افزود: «تنوع اقلیمی و قومی در ایران باعث شده تا غذا‌های ایرانی نیز دارای تنوع زیاد باشد و از هر منطقه با غذا‌های سنتی آن منطقه یاد شود.»

او با بیان این که گردشگری غذا به نوعی مکمل دیگر گردشگری‌ها محسوب می‌شود، ادامه داد: «معروف‌ترین غذا‌های ایران شامل چلوکباب، قورمه سبزی، فسنجان دیزی سنگی، زرشک پلو، لوبیا پلو، خرشت قیمه، اش رشته و شیشلیک است.»

مکرمی فر یادآورشد: «شیشلیک شاندیز وشله مشهد در فهرست میراث فرهنگی کشور به ثبث رسیده است.»

گفتنی است: سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت غذا و گردشگری در مشهد با مشارکت بخش خصوصی برگزار شده است، این جشنواره و نمایشگاه تا ۲۱ دیماه جاری در محل هتل پارس مشهد در حال برگزاری است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->