وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است تدوین قانون ویژه معادن زغال سنگ در دستورکار مجلس | هوش مصنوعی به کمک تنقیح قوانین می‌آید نتانیاهو: صلح و ثبات جهان عرب در گرو به‌رسمیت‌شناختن ماست! احراز قصور در حادثه انفجار بندر شهید رجایی ۶ کشته بر اثر انفجار در پاکستان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرچم ایران در سفارتخانه‌های کشورمان در اروپا به حالت نیمه‌برافراشته درآمد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان + ویدئو (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقایی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | پزشکیان به چین سفر می‌کند ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر
سرخط خبرها

سخنگوی وزارت خارجه: توافق همچنان روی میز است

  • کد خبر: ۱۴۱۸۷۰
  • ۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۸
سخنگوی وزارت خارجه: توافق همچنان روی میز است
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان تاکید کرد که ایران بخشی از جنگ در اوکراین نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر کنعانی در آغاز نشست خبری این هفته خود با خبرنگاران داخلی و خارجی به ارائه عملکرد دستگاه سیاست خارجی در طول یک هفته گذشته پرداخت و فرا رسیدن ایام رحلت حضرت فاطمه الزهرا (س) را تسلیت گفت.

وی همچنین فرا رسیدن سالروز تولد حضرت عیسی بن مریم و آغاز سال نو میلادی را تبریک گفت.

کنعانی در بخشی از صحبت‌های خود در این نشست گفت: نفوذ و نقش طبیعی و موثر  ایران در منطقه قائم به ذات است و منطبق بر ظرفیت‌های ملی ایران است .

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال ایسنا در مورد اظهارات برخی از مقامات اوکراینی مبنی بر لزوم انجام حملاتی هدفمند به کارخانجات ایرانی تولید پهپاد گفت : ادبیات تهدید آمیز  مقامات اوکراین را غیر مسئولانه می دانیم و پیامدهای سیاسی و حقوقی این گونه اظهارات تهدیدآمیز را متوجه اوکراین می‌دانیم.
وی در این ارتباط بار دیگر تاکید کرد: ایران بخشی از جنگ در اوکراین نیست.

به گزارش ایسنا، میخایلو پودولیاک، مشاور ریاست جمهوری اوکراین اخیرا در صفحه توییترش با تکرار ادعای غرب مبنی بر ارائه پهپادهای ایرانی به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین، مدعی شد که « ایران آشکارا تحریم‌های بین‌المللی را به سخره می‌گیرد» و  بر اساس این ادعا خواستار نابودی کارخانه‌های تولید تسلیحات ایران شد.

کنعانی در مورد اخبار منتشر شده در مورد نقش الکاظمی، نخست وزیر پیشین عراق در ترور سردار سلیمانی گفت : من هیچ اظهار نظری در این ارتباط نمی‌کنم.

کنعانی در این ارتباط  ادامه داد:  پیگیری پرونده ترور سردار سلیمانی چهره برجسته مقابله با تروریسم در منطقه از سوی  ایران در ابعاد مختلف در حال پیگیری است و ما قطعا دولت آمریکا را عامل و موثر اصلی این ترور می‌دانیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه در بخشی دیگری از صحبت‌های خود در این نشست با ارائه توضیحاتی در مورد دیدار اخیر بورل و امیر عبداللهیان در حاشیه نشست بغداد ۲ در اوکراین با محوریت مذاکرات برای رفع تحریم‌ها علیه ایران گفت: جمع‌بندی مشترک این گفت‌وگو این بود که مسیر برای رسیدن به گام نهایی ادامه پیدا کند. جزییات در این ارتباط مجددا مرور شد .
کنعانی افزود: توافق همچنان روی میز است  و از نظر ما پنجره به سمت توافق باز است .

سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه گفت: زمینه برای دستیابی به توافق وجود دارد و اگر اقدامات سازنده از طرف مقابل انجام شود زمینه برای توافق وجود دارد .

کنعانی گفت : متاسفانه رویکرد آمریکا در این زمینه توأم با سرگردانی و عدم تصمیم است . سیاست‌ها و رفتارهای آن‌ها در این زمینه دوگانه و متعارض است.

سخنگوی وزارت خارجه در بخشس دیگری از این نشست گفت: آقای حسن کاظمی قمی با حفظ سمت خود با عنوان نماینده  ویژه رییس‌جمهوری در امور افغانستان ، سرپرست سفارت ایران در افغانستان شده‌اند و این ماموریت را فعلا عهده‌دار خواهند بود.

کنعانی همچنین با اشاره به بازداشت تعدادی از شهروندان اروپایی در ایران به خاطر نقش‌آفرینی‌های آنها  با نسبت‌های مختلف در تحولات داخلی اخیر گفت: در چند  روز اخیر  با توجه به جنبه انسانی و رعایت ابعاد  انسانی قضیه و  با پیگیری  دستگاه دیپلماسی و نگاه انسانی مورد اشاره در آستانه عید کریسمس و سال نو میلادی  به سفارت خانه های این افراد در یکی دور روز گذشته  دسترسی کنسولی داده شده و اجازه گفت وگوی تلفنی با خانواده‌هایشان به این افراد داده شده است.

سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به رایزنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان در حاشیه اجلاس بغداد ۲ در اردن نیز گفت: گفت‌وگوی صورت گرفته خوب، مثبت و توأم با ابزار حسن نیتی  دو طرف برای ادامه گفت‌وگو بود.
کنعانی گفت: تاکنون ۵ دور مذاکره میان هیات‌های رسمی دو کشور با کمک  دولت عراق در بغداد انجام شده است و فکر می‌کنم که با فضای موجود امکان برگزاری دور جدید مذاکرات در بغداد وجود دارد.

این خبر تکمیل می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->