چرا دوناروما از پاری‌سن‌ژرمن جدا شد؟+ عکس | رودست پپ به انریکه قرارداد ۴۰ میلیاردی آل‌کثیر، دردسر بزرگ استقلال سهیل مهدی در باشگاه استقلال دژاگه رابط طارمی و فولام آزادکاران به خط شدند مس رفسنجان به دنبال کاپیتان پرسپولیس رسوایی در والیبال دختران؛ کاپیتان ویتنام مرد از آب درآمد! پخش زنده بازی پاری‌سن‌ژرمن و تاتنهام در سوپرجام اروپا (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی استقلال شد چشمی شروع لیگ را از دست داد + عکس تاریخ و ساعت بازی تاتنهام و پاری‌سن‌ژرمن در سوپرجام اروپا | لندنی‌ها رودرروی آقای اروپا پیشنهاد جذاب النصر برای قلی زاده ساپینتو به دنبال مدافع برای استقلال زمان آغاز بازی‌های ۵ لیگ معتبر اروپایی در فصل ۲۶-۲۰۲۵ + برنامه هفته اول خرید میلیون‌دلاری استقلال بازی با تراکتور را از دست داد کاپیتان مصدوم استقلال به بازی با تراکتور رسید گلر شماره یک پاریس شاگرد گواردیولا می‌شود؟ قرعه‌کشی مرحله گروهی لیگ ۲ قهرمانان آسیا چه زمانی برگزار می‌شود؟ | احتمال رویارویی استقلال و النصر نقش پررنگ هوادار متمول در مسائل فنی پرسپولیس
سرخط خبرها

لوکادیا چه طور مدیرعامل پرسپولیس را دور زد؟

  • کد خبر: ۱۴۱۹۲۱
  • ۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۰
لوکادیا چه طور مدیرعامل پرسپولیس را دور زد؟
مدیران باشگاه پرسپولیس بدون توجه به این موضوع مهم که گذرنامه بازیکنان خارجی باید همواره در اختیار باشگاه باشد، اجازه دادند لوکادیا از این باشگاه جدا شده و به کشورش بازگردد.

گروه ورزش | شهرآرانیوز، یورگن لوکادیا، مهاجم هلندی باشگاه پرسپولیس در آستانه دربی ساکش را بست و به سمت کشورش بازگشت. ابتدا تصور می‌شد سفر لوکادیا به کشورش به دلیل رسیدگی به برخی مشکلات حاد خانوادگی است، اما بعد از مصاحبه‌ای که این بازیکن علیه باشگاه پرسپولیس انجام داده و حتی اظهارات عجیبی هم درباره سبک زندگی درایران به زبان آورد مشخص شد سفر او به دلیل مشکلات خانواده یک بهانه دروغین بوده و این بازیکن تنها به جهت آنکه باشگاه را ترک و قراردادش را فسخ کند چنین حیله‌ای را به کاربسته است.

دراین ماجرا، اما اهمال و بی توجهی مدیران باشگاه پرسپولیس کاملا مشهود است و اگر مدیرعامل این باشگاه قدری مسئولانه‌تر و حرفه‌ای‌تر عمل می‌کردند هرگز کار به جدایی لوکادیا نمی‌کشید.

معمولا باشگاه‌ها گذرنامه بازیکنان خارجی را در گاو صندوق باشگاه نگهداری می‌کنند و بازیکن موظف است بعد از هربار خروج و بازگشت پاسپورت خود را دراختیار مدیران این باشگاه قرار دهد، اما پیدا است که حضور شبانه لوکادیا در فرودگاه و قصد سفر به کشورش با برنامه قبلی و بدون آگاهی مدیران این باشگاه، از سوی این بازیکن انجام شده و او گذرنامه‌اش را دراختیار داشته است.

مسئله دیگر نوع قراردادی است که معمولا بازیکنان خارجی با باشگاه‌های ایران منعقد می‌کنند وهمه بند‌ها را به سود خود می‌نویسند. این بار نیز ظاهرا باشگاه پرسپولیس بدون توجه به سوابقی که این بازیکن دارد، قراردادی منعقد کرده که کاملا یک طرفته و به سود لوکادیا بوده است.

شاید اگر بند‌های قرارداد با لوکادیا سفت و سخت نوشته می‌شد این بازیکن هرگز به خودش اجازه نمی‌داد که به سادگی ایران را به مقصد کشورش ترک کند و آن مصاحبه عجیب را علیه باشگاه پرسپولیس و عواملش انجام دهد و حتی سبک زندگی درایران را زیر سوال ببرد.

در ادامه حتما بخوانید

پرسپولیس و وابستگی شدید به لوکادیا

ضرر عجیبی که لوکادیا به پرسپولیس زد

نامه پرسپولیس به لوکادیا | اوضاع مساعد است برگرد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->