حریدی‌ها و پلیس اسرائیل به جان هم افتادند اختلالات روانشناختی، علت ۷۵ درصد بی‌خوابی‌ها رئیس رژیم صهیونیستی راهی غزه شد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی دوباره به سوریه حمله کرد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به اشغال کامل کرانه باختری رسمیت بخشید پزشکیان از پروژه متروی قم بازدید کرد ارتش اسرائیل به افزایش تلفات در عملیات کیفی مقاومت اعتراف کرد سومین دور از مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول + فیلم ایران خواستار محکومیت جهانی حملات اسرائیل به مناطق حساس محیط‌زیستی است غریب‌آبادی: تیم فنی آژانس به ایران می‌آید تاکید آیت‌الله علم‌الهدی بر کاهش هزینه‌های اسکان زائرسرا‌های ارزان قیمت در مشهد پزشکیان: محله‌محوری موجب افزایش مشارکت مردمی می‌شود آملی لاریجانی با خانواده شهید سپهبد سلامی دیدار کرد بالگرد نیروی دریایی ارتش به ناوشکن آمریکایی هشدار داد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رئیس جمهور تونس از مشاور ترامپ با تصاویری از کودکان گرسنه غزه استقبال کرد تشرف پزشکیان به حرم حضرت معصومه (س) آیت الله علم الهدی: نسل زد (Z) با وجود تمام مشکلات، در میدان جهاد انقلابی فعال‌اند | رهبر معظم انقلاب مدیریت اقتدار ملی را در بزنگاه‌های امنیتی به نمایش گذاشتند لفاظی وزیر خارجه اوکراین علیه ایران و روسیه برای همتای اسرائیلی‌اش ائتلاف اتهام‌ساز؛ هم‌صدایی اوکراین و تل‌آویو علیه ایران و روسیه ظفرقندی: قحطی تحمیلی بر غزه، فاجعه انسانی و ننگ تاریخی است تأکید نماینده ویژه رئیس‌جمهور بر بهره‌برداری کامل از بندر خشک شهید مطهری مشهد یک زن به اتهام تلاش برای ترور نتانیاهو، بازداشت شد پزشکان غزه هم درگیر بحران گرسنگی | اوضاع انسانی رو به وخامت است هیئتی بلندپایه از عربستان سعودی به سوریه سفر کرد هذیان‌گویی علی‌اف: ترامپ تنها رئیس‌جمهوری است که جنگی را آغاز نکرده! افزایش آمار خبرنگاران شهید در غزه به ۲۳۱ نفر (یکم مرداد ۱۴۰۴) تصاویر جدید از روابط گرم ترامپ با «جفری اپستین» سوداگر جنسی
سرخط خبرها

اسامی ۴ نامزد تصدی ریاست دیوان محاسبات مشخص شد

  • کد خبر: ۱۴۱۹۶۳
  • ۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۸
اسامی ۴ نامزد تصدی ریاست دیوان محاسبات مشخص شد
رئیس کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس اسامی امزد‌های تصدی ریاست دیوان محاسبات را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا حاجی بابایی با اشاره به جلسه عصر دوشنبه کمیته دیوان محاسبات برای انتخاب گزینه‌های ریاست دیوان محاسبات کل کشور گفت: براساس آیین‌نامه داخلی مجلس زمان انتخاب رئیس دیوان محاسبات در موعد مقرر افرادی که شرایط لازم را داشته باشند برای ریاست دیوان ثبت نام کرده و کمیته دیوان محاسبات، کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس مسئولیت دارد تا ثبت نام کنندگان را از لحاظ وجود مدارک لازم بررسی و از طریق دستگاه نظارتی احراز صلاحیت کند.

رئیس کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همچنین این کمیته مسئولیت دارد تا از ثبت نام شدگان برای حضور در «کمیته محاسبات»، کمیسیون برنامه و بودجه دعوت به عمل آورده تا مصاحبه علمی با آنها انجام شود.

حاجی بابایی بیان کرد: از این رو امروز این اقدامات در کمیته مذکور به پایان رسید و پس از آن رای گیری انجام و نهایتاً ۴ داوطلب در مرحله اول برای ریاست دیوان محاسبات انتخاب شدند.

وی ادامه داد: براساس رای گیری صورت گرفته، «پشمچی‌زاده»، «دستغیب»، «پورسید» و «داوودی» به عنوان نامزد تصدی ریاست دیوان محاسبات انتخاب شدند.

رئیس کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به دستور کار روز یکشنبه هفته آینده این کمیسیون تصریح کرد: در جلسه روز یکشنبه هفته آینده، ۴ داوطلب به کمیسیون معرفی و در کمیسیون حضور پیدا می‌کنند تا دیدگاه‌ها، نظرات و برنامه‌های خود را مطرح کنند، پس از بیان دیدگاهها رأی‌گیری صورت گرفته و ۲ نفر از بین چهار نفر معرفی شده، انتخاب و به صحن علنی معرفی می‌شوند تا در صحن علنی رای گیری نهایی صورت گرفته و مجلس به یک نفر به عنوان ریاست دیوان رای دهد.

حاجی بابایی تاکید کرد: فرد انتخاب شده تا پایان مجلس یازدهم ریاست دیوان محاسبات را بر عهده خواهد داشت.

براساس این گزارش؛ ۲۵ نفر برای تصدی ریاست دیوان محاسبات ثبت نام کردند، که طی روزهای اخیر برخی داوطلبان از جمله تعدادی از نمایندگان مجلس به جهت احترام به رای موکلان خود، از تصدی پست ریاست دیوان محاسبات انصراف دادند و برنامه ۱۳ نفر در کمیته دیوان محاسبات بررسی شد که پس از بررسی، ۴ داوطلب به کمیسیون بودجه معرفی شده اند تا مراحل معرفی دو کاندید ریاست دیوان در کمیسیون بودجه پیگیری شود.

مهردادبذرپاش که از اول مرداد ۱۳۹۹ ریاست دیوان محاسبات کل کشور را برعهده داشت با رای اعتماد نمایندگان مجلس در ۱۶ آذر به عنوان وزیر راه و شهرسازی انتخاب شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->