تیم مذاکره‌کننده ایران به ریاست سیدعباس عراقچی عازم عمان شد حمله پهپادی یمنی‌ها به ۲ هدف در تل‌آویو (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پیامد حمله آمریکا به ایران تا اوکراین و تایوان کشیده می‌شود بمباران در پایتخت یمن ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: رفح به طور کامل در محاصره است پایان مذاکرات ۴.۵ ساعته پوتین و فرستاده ترامپ پیش‌بینی سیمپسون‌ها درباه ترور ترامپ تکذیب شد کاخ سفید مدعی شد: دیدار ایران و آمریکا مستقیم است رژیم صهیونیستی در یک قدمی سقوط سازمان ملل: هدایت مسایل هسته‌ای ایران را آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برعهده دارد رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در گفتگو با شهرآرانیوز توضیح داد : چرا مذاکره مستقیم بین ایران و آمریکا رد شد؟ ادعای تکراری آمریکا درباره اعمال محدودیت فروش نفت ایران آمار شهدای جنگ غزه به ۵۰ هزار و ۹۱۲ نفر رسید (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) دیدار ویتکاف، فرستاده ترامپ با پوتین افزون بر ۱۰۰ نفر در سیل اخیر هند و نپال جان باختند (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) حمله موشکی و پهپادی یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) جزئیاتی جدید از شیوه مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط عمان سازمان ملل: کوچ اجباری فلسطینی‌ها جنایت علیه بشریت است تماس تلفنی مسعود پزشکیان با همتای عراقی | رابطه با عراق یکی از مهمترین عرصه‌های روابط خارجی ایران است سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: احتمال ادامه یافتن مذاکرات را رد نمی‌کنیم ویدئو | راهپیمایی مردم مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آیت‌الله علم‌الهدی: مذاکره با آمریکا، خلاف غرور ملی است | بدعهدی آمریکا، تجربه ۷۰ سال عمر سیاسی ملت ایران رویترز: آمریکا، اروپا را در جریان مذاکرات با ایران قرار نداده است ترامپ: نیازی به ایلان ماسک ندارم شمخانی: عراقچی با اختیارات کامل برای ⁧مذاکره غیرمستقیم⁩ با آمریکا⁩ راهی ⁧عمان است «ویتکاف» فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه با پوتین دیدار می‌کند حملات هوایی آمریکا به پایتخت یمن (۲۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکا، حمایت از اوکراین را متوقف می‌کند؟

  • کد خبر: ۱۴۲۰۴۵
  • ۰۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۰
آمریکا، حمایت از اوکراین را متوقف می‌کند؟
«فایننشال تایمز» گزارش داد حمایت آمریکا از اوکراین احتمالا پس از این که حزب جمهوری‌خواه کنترل مجلس نمایندگان را در ماه ژانویه به دست می‌گیرد، موشکافی بیشتری خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشریه انگلیسی «فایننشال تایمز» گزارش داد حمایت آمریکا از اوکراین احتملاً پس از این که حزب جمهوری‌خواه آمریکا کنترل مجلس نمایندگان را در ماه ژانویه به دست می‌گیرد، تحت نظارت و بررسی بیشتری قرار خواهد گرفت. طبق این گزارش، برخی از اعضای این حزب نمی‌خواهند به کی‌یف چک سفید بدهند. 

این نشریه در گزارشی مخالفت محافظه‌کاران آمریکا را در بحبوحه افزایش حمایتی که ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین در سفر به واشنگتن به دست آورد، برجسته کرد. مارجوری تیلور گرین عضو مجلس نمایندگان در سخنرانی زلنسکی در کنگره شرکت نکرد، در حالی که مت گیتز و لورن بوبرت از ایستادن و دست زدن بعد از سخنرانی وی امتناع کردند. 

به گزارش راشاتودی به نقل از فایننشال تایمز، هر سه نفر منتقد سیاست جو بایدن و تعهد «حمایت از اوکراین تا زمان لازم» در مقابله با روسیه هستند. آن‌ها به کمبود نظارت بر کمک‌ها اشاره می‌کنند و معتقدند واشنگتن اولویت‌های مهمتری مثل مقابله با چین و حفاظت از مرزهای جنوبی آمریکا در بحبوحه بحران مهاجرت دارد. 

پیش‌تر کوین مک‌کارتی که قرار است رئیس مجلس نمایندگان آتی شود، کی‌یف و حامیانش را در ماه اکتبر با بیان این که هیچ چک سفیدی برای اوکراین تحت اکثریت جمهوری‌خواه وجود نخواهد داشت، شوکه کرد. 

طبق گزارش راشا تودی، سفر اخیر زلنسکی به واشنگتن در حالی انجام شد که کنگره درباره یک لایحه ۱.۷ تریلیون دلاری هزینه‌های همه‌جانبه بحث کرد که در آن تقریباً ۴۵ میلیارد دلار به طور مستقیم یا غیرمستقیم به اوکراین ارتباط داشت. آمریکا بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار برای پاسخش به بحران اوکراین در سال جاری اختصاص داده است. زلنسکی در سخنرانی‌اش این کمک را نه خیریه بلکه «سرمایه‌گذاری در دموکراسی» توصیف کرد. 

این کمک‌ها در حالی است که روسیه در خصوص پمپاژ تسلیحات و پول به اوکراین هشدار داده و گفته این اقدام در قصدش برای از بین بردن آنچه تهدید علیه امنیت ملی خود می‌داند، تغییری ایجاد نمی‌کند. مقامات ارشد روسیه می‌گویند واشنگتن از اوکراینی‌ها به عنوان خوراک توپ در جنگ نیابتی علیه مسکو استفاده می‌کند و فعالانه تلاش‌ها برای مذاکره را خنثی کرده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->