واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

روسیه صادرات نفت به برخی کشورها را ممنوع کرد

  • کد خبر: ۱۴۲۰۶۶
  • ۰۶ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۴
روسیه صادرات نفت به برخی کشورها را ممنوع کرد
«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه امروز جمعه دستوری را صادر کرد که بر اساس آن صادرات نفت و فرآورده های نفتی به نهادها و اشخاص قانونی خارجی که برای واردات انرژی از این کشور سقف تعیین کرده اند، ممنوع شده است.

به گزارش شهرآرانیوز،  «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه امروز جمعه دستوری را صادر کرد که بر اساس آن صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی به نهاد‌ها و اشخاص قانونی خارجی که برای واردات انرژی از این کشور سقف تعیین کرده اند، ممنوع شده است.  

اتحادیه اروپا و گروه هفت و استرالیا، برای نفت روسیه سقف قیمتی ۶۰ دلار در هر بشکه تعیین کرده اند که از ۵ دسامبر اعمال شده است. اتحادیه اروپا همچنین تحریم بر واردات نفت خام روسیه از طریق دریا را نیز اجرایی کرده است. این تحریم پیشتر توسط انگلیس، کانادا، ژاپن و امریکا انجام شده است.

از سوی دیگر الکساندر نوآک، معاون نخست وزیر روسیه گفت که مسکو احتمالا در واکنش به سقف قیمتی تعیین شده برای نفتش، تولید خود را در اوایل سال آینده میلادی، ۵ تا ۷ درصد کاهش خواهد داد.

نوآک برای نخستین بار جزئیات این واکنش را توضیح داد و گفت: این کاهش تولید می‌تواند به روزانه ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار بشکه برسد.

وی همچنین گفت: با وجود تلاش‌های اروپا برای کاهش وابستگی به نفت و گاز روسیه، صادرات انرژی از روسیه در سراسر جهان مورد تقاضاست و مسکو خریداران خود را متنوع ساخته است.

نوآک با توضیح اینکه توسعه اقتصادی جهانی بدون انرژی روسیه دشوار خواهد بود، پیش بینی کرد، اروپا با کمبود گاز مواجه شود و این امر محدودیت‌هایی برای قیمت گاز و به تبع آن برای نفت ایجاد می‌کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->