روزنامه عربستانی: روابط ایران و مصر فرصتی مناسب برای جلوگیری از تشدید بحران است توافق آلمان و آمریکا برای تحت فشار گذاشتن روسیه جهت صلح با اوکراین پنهان‌کاری کاخ سفید درباره خطرات نشت مواد سرطان‌زا در اوهایو خسارت ۷ میلیارد دلاری روسیه در پی حمله پهپادی اوکراین تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران به روایت رسانه عبری هشدار سازمان ملل: اسرائیل مانع رساندن آب به غزه شده است حمله موشکی یمن به تل آویو فرودگاه این شهر را زمین‌گیر کرد + ویدئو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند دستگیری ۱۰۸ زائر غیرمجاز در مخزن خودروهای سنگین عربستان کشته‌شدن ۳ نظامی صهیونیست در نوار غزه (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: ایران به ادامه گفت‌و‌گو‌ها با اروپا تمایل دارد گروسی: رسیدن به توافق بین ایران و آمریکا دشوار، اما امکان‌پذیر است ابراز امیدواری اردوغان برای گردهم آوردن پوتین، زلنسکی و ترامپ عراقچی از ادعا‌های بی‌اساس مندرج در گزارش آژانس اتمی انتقاد کرد زلنسکی: تار عنکبوت باعث تضعیف ارتش روسیه شد جزئیات برنامه مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول پایان یافت (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) غیرنظامیان فلسطینی تنها در ۱۸ درصد غزه جای دارند وزیر امور خارجه مصر در کنفرانس مشترک با عراقچی: از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت می‌کنیم عراقچی در کنفرانس خبری قاهره: مانعی برای توسعه روابط با مصر نداریم امیر حیدری: موشک‌های هوانیروز بُرد ۷ برابری پیدا کردند القسام نیرو‌های اشغالگر صهیونیست را در خان یونس هدف قرار داد وزرای کشور ایران، پاکستان و عراق نشست مشترک برگزار خواهند کرد آیت الله علم الهدی: تأکید بر مسئله حجاب برای حفظ سلامت خانواده‌هاست| بهبود ارتباط زوجین با آموزش و مشاوره صحیح خانوادگی استقرار تک‌تیراندازان صهیونیست در اطراف منطقه کمک‌های انسانی در «نتساریم» آغازبه‌کار یکصدوسیزدهمین نشست کنفرانس بین‌المللی کار با حضور نمایندگان ایران، در ژنو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) روسیه پیش‌نویس یادداشت‌ تفاهم صلح را از کی‌یف دریافت کرد تقسیم خراسان رضوی به ۷ پهنه جغرافیایی مدیریتی
سرخط خبرها

انتقاد آیت‌الله مکارم شیرازی از مشکلات اقتصادی و فرهنگی

  • کد خبر: ۱۴۲۰۶۸
  • ۰۶ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۴
انتقاد آیت‌الله مکارم شیرازی از مشکلات اقتصادی و فرهنگی
آیت‌ الله العظمی مکارم شیرازی گفتند: امروز جامعۀ ما دچار گرفتاریها و مشکلات فراوانی از جمله مشکل اقتصادی و فرهنگی است. در مسائل اقتصادی گرفتار اموری هستیم که تبدیل به معما شده است. وقتی می شنویم که مثلا دلار فلان مقدار شده، هیچ عکس العملی از مسئولین نمی بینیم و حتی ابراز هم نمی کنند که ما وضعیت را درست می کنیم و نمی گذاریم به این صورت باقی بماند و به سادگی از کنار قضایا عبور می کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مرجع تقلید شیعیان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در مجلس سوگواری که با حضور اقشار مختلف مردم، علما و روحانیون در مدرسه امام امیرالمؤمنین(ع) برگزار شد، به تبیین فضائل و مناقب حضرت صدیقه طاهره(س) پرداختند.

ایشان با با بیان این که حضرت زهرا(س) فضائل بسیاری دارند، یادآور شدند: ما در کتاب «فاطمه برترین بانوی جهان» چهل حدیث دربارۀ فضائل فاطمۀ زهرا(س) بر اساس منابع معتبر عامه آورده‌ایم.

ایشان با اشاره به روایت «فاطمه بضعه منی»، تعبیر «بضعه» را به معنای پارۀ جسم و روح پیامبر گرامی اسلام (ص) دانسته و افزودند: اینکه برخی آن را تنها به معنای پارۀ بدن معنا کرده اند، مناسب نیست زیرا هر فرزندی پارۀ بدن پدر خود است.

آیت الله مکارم شیرازی با برشمردن بعضی استثنائات فاطمۀ زهرا(س) نسبت به دیگران، این استثنائات را وجه تمایز آن بانوی بزرگوار از دیگران و ایشان تنها مصداق تعبیر «بضعه منی» دانست.

ایشان اختلاف در تاریخ شهادت آن بانو را نیز از وجوه تمایز برشمرده که سبب می شود تا فضائل و مناقب آن حضرت بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
ایشان با اشاره به برپایی گسترده مجالس عزاداری حضرت فاطمۀ زهرا (س) اظهار کردند: تشکیل جلسات تنها برای بیان فضائل آن حضرت نباشد، بلکه باید افزون بر ذکر فضائل و مناقب، به گونه ای باشد که همگی از سیره و روش زندگی آن حضرت، درس و عبرت گرفته و پرتوی از آن فضائل نیز در زندگی ما باشد.

ایشان در ادامه به ازدواج ساده و ساده‌زیستی آن حضرت اشاره کرده و گفتند: امروز مشاهده می کنیم برخی مدعیان اسلام که مراسم ازدواج و زندگی آنها به شدت تشریفاتی و مجلل است، آن را تابلو کرده و در معرض دید همگان قرار می دهند.

ایشان افزودند: امروز جامعۀ ما دچار گرفتاریها و مشکلات فراوانی از جمله مشکل اقتصادی و فرهنگی است. در مسائل اقتصادی گرفتار اموری هستیم که تبدیل به معما شده است. وقتی می شنویم که مثلا دلار فلان مقدار شده، هیچ عکس العملی از مسئولین نمی بینیم و حتی ابراز هم نمی کنند که ما وضعیت را درست می کنیم و نمی گذاریم به این صورت باقی بماند و به سادگی از کنار قضایا عبور می کنند.

ایشان تأکید کردند: ما همانطور که معتقد به تقویت نظام و مسئولین نظام هستیم، معتقدیم باید به مشکلات مردم هم توجه جدی داشته باشیم.

آیت الله مکارم شیرازی در مورد مشکلات فرهنگی نیز گفتند: برخی می خواهند مسألۀ حجاب را به ابتذال بکشانند. کار به جایی رسیده که به بی حجابی افتخار می کنند و در میان جمعیت ظاهر می شوند.

ایشان مردم را علاقه مند و وفادار به نظام و کشور دانسته و افزودند: مردم در مقابل مشکلات تحمل و حوصله دارند، اما باید به وفا و حوصله مردم توجه شود. مسئولین این مسائل و مشکلات را جدی بشمارند و به گرفتاری های مردم رسیدگی کنند. 

منبع: شفقنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->