آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌ها بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد
سرخط خبرها

جزئیات طرح مالیات بر سوداگری| پورابراهیمی: طرح مجلس سفته‌بازی را از سکه می‌اندازد

  • کد خبر: ۱۴۲۸۹۱
  • ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۸
جزئیات طرح مالیات بر سوداگری| پورابراهیمی: طرح مجلس سفته‌بازی را از سکه می‌اندازد
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: طرح مالیات بر سفته‌بازی و سوداگری باعث می‌شود تا با یک فضای منطقی در حوزه اقتصادی مواجه و قیمت‌ها متناسب با واقعیات موجود در اقتصاد شود و منابع کشور به جای سوداگری به سمت فعالیت‌های مولد سوق داده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا پور ابراهیمی داورانی با اشاره به بررسی طرح مالیات بر عایدی سرمایه در مجلس گفت: بعد از مدت‌ها پیگیری کمیسیون اقتصادی، طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی با هماهنگی دولت و وزارت اقتصاد مد نظر قرار گرفت و امروز ما وارد بررسی مواد این طرح شدیم.

وی با بیان اینکه طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی یکی از پایه‌های مهم مالیاتی در نظام اقتصادی کشور بر شمرده می‌شود تاکید کرد: با توجه به شرایط بازار‌هایی نظیر بازار ارز، خودرو و املاک و مستغلات عملاً یکی از راهکار‌هایی که در دنیا اتخاذ شده تا این بازار‌ها به درستی مدیریت شوند، پایه مالیاتی تحت عنوان مالیات بر فعالیت‌های سوداگرانه و سفته‌بازی است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: این موضوع بر اساس یک کار کارشناسی و مطابق با روش‌هایی است که در کشور‌های دیگر انجام و منطبق با شرایط کشور نهایی شده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اثرگذاری این طرح در عرصه اقتصاد بیان کرد: این طرح کمک می‌کند بخش زیادی از منابع کشور که به سمت فعالیت‌های سوداگرانه حرکت می‌کند، تحت تاثیر فعالیت با اخذ مالیات قرار گرفته و منابع کشور به جای فعالیت‌های سوداگرانه به سمت فعالیت‌های مولد سوق داده شود.

وی با اشاره به تأثیر قیمتی پیرو اخذ مالیات، بیان کرد: رویکرد فوق باعث می‌شود تا با یک فضای منطقی در حوزه اقتصادی مواجه و قیمت‌ها متناسب با واقعیات موجود در اقتصاد شود.

وی با اشاره به شرایط بازار ارز، خودرو و مسکن بیان کرد: متاسفانه این بازار‌ها تحت تاثیر رفتار‌های سودا گرایان قرار دارد.

این نماینده مجلس بیان کرد: این طرح مدت‌ها در دستور کار مجلس بود البته این مسئله در مجلس دهم در کمیسیون مربوطه تصویب شد، اما به دلیل عدم موافقت دولت وقت امکان طرح آن در صحن را نداشت.

وی ادامه داد: خوشبختانه با توافق مجلس دولت و وزارت اقتصاد وقت متن طرح مذکور نهایی شد؛ امیدواریم با تصویب طرح مالیات بر فعالیت‌های سفته‌بازی و سوداگری شاهد آرامش در حوزه فعالیت‌های اقتصادی اعم از حوزه مسکن، ارز و خودرو باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->