زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

تمهیدات ترافیکی مراسم سالگرد شهادت سردار سلیمانی اعلام شد

  • کد خبر: ۱۴۳۰۰۹
  • ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۴
تمهیدات ترافیکی مراسم سالگرد شهادت سردار سلیمانی اعلام شد
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تمهیدات ترافیکی مراسم سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمدحسین حمیدی با اشاره به برگزاری مراسم گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی که ظهر سه‌شنبه در مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد، گفت: در همین راستا نیز پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، تمهیدات ویژه ترافیکی را با هدف تأمین نظم و ایمنی ترافیک، اتخاذ کرده است. 

وی با بیان اینکه ماموران پلیس راهور از ساعت ۱۰ صبح روز سه شنبه در محل برگزاری مراسم در محدوده مصلی امام خمینی (ره) مستقر خواهند شد، گفت: پلیس راهور مأموریت دارد نسبت به ایجاد تسهیلات هرچه بهتر برای مراجعه کنندگان اقدام کند. تامین محل پارک برای انواع وسایل نقلیه مورد استفاده مراجعه کنندگان از قبیل اتوبوس‌های شرکت واحد، وسایل نقلیه شخصی، موتورسیکلت‌ها و ... و برقراری ایمنی تردد برای مراجعه کنندگان از دیگر اقدامات است. 

حمیدی در خصوص محدودیت‌های تردد و توقف نیز گفت: هیچگونه محدودیت تردد در برگزاری این طرح وجود ندارد و محدودیت‌های توقف اطراف مصلی شامل بزرگراه شهید سلیمانی حد فاصل مدرس تا قنبرزاده و بزرگراه مدرس از بهشتی تا پل شهید سلیمانی و همچنین طول خیابان شهید بهشتی حد فاصل قنبرزاده تا بزرگراه شهید مدرس و در ادامه طول خیابان قنبرزاده از بهشتی تا بزرگراه شهید سلیمانی در هر دو طرف است. 

رئیس پلیس راهور درباره محل‌های اصلی پیش بینی شده برای توقف اتوبوس‌ها نیز گفت: محل‌های اصلی پیش بینی شده برای توقف اتوبوس‌ها شامل پارکینگ‌های شماره ۴-۷-۸ مصلی و پارکینگ چهل سرا (لجستیک سابق) در ضلع غربی خیابان شهید بهشتی است و علاوه بر آن همچنین محل‌های پیش بینی شده دیگری هم برای توقف اتوبوس وجود دارد.

وی ادامه داد: در ضلع جنوب خ بهشتی حدفاصل خیابان قدوسی تا خیابان صابونچی. ضلع شمالی خیابان شهید قدوسی (مسیر شرق به غرب) تا خیابان شریعتی، طول خیابان شهید مفتح حد فاصل خیابان شهید بهشتی تاخیابان شهید مطهری (بصورت یک لاین) و ضلع شمال خیابان شهید بهشتی (مسیر شرق به غرب) در حدفاصل خیابان شریعتی و صابونچی. ضلع غربی خیابان شریعتی حدفاصل خیابان مطهری تا خیابان بهشتی از دیگر محل‌های پیش‌بینی شده برای تردد اتوبوس‌هاست.

به گفته حمیدی اعمال ممنوعیت تردد اتوبوس‌های شرکت واحد از ساعت ۱۳ روز اجرای مراسم در مسیر غرب به شرق خیابان شهید بهشتی و شمال به جنوب خیابان شریعتی از تقاطع بهشتی با پیش بینی مسیر جایگزین توسط مسئولین اتوبوسرانی میسر خواهد بود.

وی افزود: محل‌های پیش بینی شده برای توقف و پارک موتورسیکلت‌های مراجعه کنندگان خیابان بهشتی پارکینگ شماره ۲۷ است. محل‌های پیش بینی شده برای توقف خودرو‌های شخصی مراجعه کنندگان نیز شامل پارکینگ‌های شماره ۱۵، ۱۹، و ۲۰ و همچنین خیابان‌های خرمشهر، هویزه، عشقیار خیابان شهید مطهری - خیابان شهید علی اکبری و در صورت لزوم کلیه معابر در اطراف مصلی بجز محل‌هایی که محدودیت توقف داریم خواهد بود.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه مراجعه کنندگان می‌توانند از ظرفیت خطوط یک و سه متروی تهران نیز برای حضور در این مراسم استفاده کنند، گفت: تاکسیرانی نیز به خدمات دهی در رینگ داخلی مصلی پرداخته و نسبت به جابجایی مراجعه کنندگان اقدام لازم را انجام خواهد داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->