سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: امسال ۸۲ هزار نفر در آموزش‌و‌پرورش استخدام می‌شوند خدمات اورژانس اجتماعی به صورت رایگان ارائه می‌شود آیا مراجعان به روانپزشک، «بیمار روانی» و «دیوانه» هستند؟ انجام سالانه ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور آمار معلمان زندانی به دلیل بدهی مالی | کدام استان‌ها بیشترین زندانی دبیر را دارند؟ تأکید سرکنسول جمهوری ترکیه بر افزایش تعداد پرواز‌ها بین مشهد و این کشور حمایت آموزش و پرورش از دانش‌آموزان حادثه دیده بندرعباس مهلت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور امشب به پایان می‌رسد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری جزئیات سهمیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد مسئله مهم بغل‌کردن تا صدسالگی آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد معضل کمبود روانشناس در شهرستان‌ها جدی است زائران حج ۵۰۰ یورو ارز زائری دریافت می‌کنند | زائران زمینی عتبات هم به زودی ارز زیارتی دریافت می‌کنند استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است پلمب یک داروخانه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار تعداد داوطلبان رشته‌های آزمایشی اعلام شد | حضور پررنگ زنان در صف کنکور پزشکی دخترت را در آغوش بگیر | درباره رابطه مطلوب والدین با دختران نوجوان مهلت دریافت کارت کنکور فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پایان می‌یابد هشدار: عفونت گوش میانی کودکان را جدی بگیرید بلیت پرواز تهران-مشهد ۹.۴میلیون تومان شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حق بیمه باید برای همه کارگران و بر اساس مزد و مزایای آنان پرداخت شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سارقانی که خانه مال‌باختگان را جارو می‌زدند! شناسایی ۱۶ مورد ابتلا به تب دنگی در سال ۱۴۰۴ فاکتور و تسویه شیرخشک باید جدا از دارو باشد نوار شمالی کشور خنک می‌شود (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهمیت نقش «آموزش» در مدیریت بیماری دیابت چه افرادی بیش از دیگران در خطر سکته مغزی هستند؟
سرخط خبرها

ماجرای برف جعلی در مکه چه بود؟ + فیلم

  • کد خبر: ۱۴۳۰۸۷
  • ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۷
ماجرای برف جعلی در مکه چه بود؟ + فیلم
ویدئویی از بارش برف سنگین در مسجدالحرام در مکه منتشر شده است که مقامات عربستان سعودی در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرده‌اند این ویدئو «جعلی» و «ساختگی» بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از انتشار ویدئویی از بارش برف در کعبه و مسجدالحرام که نشان می‌دهد زائران غافلگیر و شگفت‌زده شده‌اند، سازمان هواشناسی عربستان بیانیه‌ای را صادر و اعلام کرد: «ویدئویی که اخیرا در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده و ظاهراً بارش برف در مسجدالحرام را نشان می‌دهد، ساختگی است و بارش برف در مسجدالحرام مکه واقعی نیست.»

 

حرمین شریفین نیز به نقل از مرکز ملی هواشناسی عربستان تایید کرده است: «ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که ظاهراً بارش برف در مسجدالحرام مکه را نشان می‌دهد که ساختگی است.»

این ویدئو که در شبکه‌های اجتماعی ترند شده و برخی رسانه‌ها در ایران نیز آن را بازنشر داده‌اند، بارش سنگین برف در مسجدالحرام و زائران را در حال لذت بردن از این پدیده نادر در مکه نشان می‌دهد. روزنامه سعودی گازت در گزارشی با انتشار بیانیه سازمان هواشناسی این کشور نوشته است: «این ویدئوی حدودا ۵۵ ثانیه‌ای شنبه گذشته در یک کانال یوتیوب منتشر شده و بعداً کلیپ‌های کوتاه‌تری از این ویدئو در پلتفرم‌های مختلف به اشتراک گذاشته شده است. این ویدئو، مردان و زنانی را نشان می‌دهد که لباس‌های احرام پوشیده‌اند و در کنار مسجدالحرام با بارش برف در اطراف کعبه قدم می‌زنند. افرادی دیده می‌شوند که از تلفن همراه خود برای گرفتن فیلم و عکس استفاده می‌کنند، درحالی که برخی دیگر در حال گرفتن سلفی دیده می‌شوند. حتی یک پلیس در حال حمل چتر دیده می‌شود. این درحالی است که چندین منطقه در عربستان سعودی، از جمله شهر مکه در هفته گذشته فقط بارندگی داشته‌اند که باعث جاری شدن سیل در مناطق مختلف عربستان نیز شده است.»

روزنامه دیلی چاپ پاکستان نیز با انتشار بیانیه سازمان هواشناسی عربستان، نوشته است: «مشخص شد این ویدئو به صورت دیجیتالی تغییر کرده است؛ زیرا مقامات سعودی متوجه شده‌اند و درباره آن بیانیه‌ای هم صادر کرده‌اند، اما این کلیپ جعلی همچنان در اینترنت در حال گردش است. توضیح مقامات سعودی درباره این ویدئو درحالی صورت گرفته که کاربران شبکه‌های اجتماعی از دیدن برف در مسجدالحرام مات و مبهوت شده‌اند و حتی این ویدئو در شبکه‌های اجتماعی ترند شده است. این کلیپ احتمالاً با استفاده از برخی فیلترهای یک برنامه آنلاین تلفن همراه ویرایش شده است که به کاربران امکان می‌دهد ویدئوها را با هوش مصنوعی تغییر دهند.»

بررسی گزارش‌های مرکز هواشناسی عربستان در روزهای اخیر نیز بیانگر آن است که شهر مکه در روزهای گذشته و حتی روزهای پیش‌رو شاهد بارش برف نبوده و نیست و آنچه پیش‌بینی شده بارش شدید باران در مکه و بارش برف در مناطق شمالی این کشور است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->